LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Ben güncellenmiş grafik motorundan umutluyum oldukça. Battlefront efsane seviyeye ulaşmıştı grafik açısından. BF4 ile Battlefront arasında dağlar kadar fark var bence. O yüzden BF1 teknik açıdan çok çok daha iyi olacak ki öyle görünüyor zaten. Ses efektleri bile çok daha iyi. Alpha'da göreceğiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 2 gün kaldı BATTLEFIELD INSIDER OL https://www.battlefield.com/tr-tr/community/insider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 keyler ne zaman geliyor aaa 00:00'dan sonra mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 kime gelceği belli değil di mi ? 00.00 da hooop key diye yollayabilirler kayıt yaptım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 gelmedi hala keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bana gelmiş key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 aynen open beta key gelmiş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Aynennn grup kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 fazladan gelen varsa fişeklesin plix hanımla akıcaz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 DL bitti. Ottoman Empire ile başladım spot atınca da "bir tank görüldü" diyor.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İndiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Account şifre yanlış dedi resetledim bir girdim. Rus bir çocuk hacklemiş haha XuTMaH15 nick. secret question rusça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 başladı inmeye hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İnmek üzere origin id: DtBogi ekleyen olursa oynarız birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 open beta insider'lara bugün herkese yarın mı açılıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İniyor YabguNizamPasha isterseniz ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 indi cagrussian ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Herkese gelmemiş galiba ama open beta dediğine göre yakın zamanda herkese açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 leblebi gibi level geliyor yahu normal oyunda da böyle mi olacak? bide her el 1. oluyorum fps lerde sıçmama rağmen genelde, acık rushlamayıp mantıklı oynayınca ben takımım yüzde yüz kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 aynen ben 18 oldum bile bir işe yaramıyor gerçi şuan. Betaya göre oldukça stabil 970x le 1080p high grafikte 90-100 fps alıyorum. Bug denk gelmedim. Oynanış keyifli. otomatik silahlar kesinlikle fark yaratmıyor dmg düşük sanırım. Melee çok keyifli otomatik silahlıları bile kılıcımla kesip duruyorum ve ekstra puan veriyor. Tanklar biraz op kalıyor veya ben beceremedim patlatmayı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 rendellinho ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 860m ile oynayabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ilginç bir şekilde herkes osmanlı olmaya çalışıyor :) ulan biz kendi atamızla oynayamıyoruz iyi mi kaç kere sunucu değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İki oyun yaptım ikisinde de osmanlı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 beğenmedim pek. tek güzel tarafı diğer bflerdne çok daha performanslı çalışıyor beta olmasına rağmen 100 üstü fps. map sadece çöl ondan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar