GearPedo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz. Alıntıla
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 erkekten sonrasını okumadım. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 söyleseydin beraber gelirdik Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 FAKE DEGILIM BEN FAKE DEGILIM Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hoşgeldin, her ne kadar kullanıcı adın pedofiliyi çağrıştırsa da. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ve mühendis hoşgeldin bilae, forumdan kimi tanıyorsun şimdi? Alıntıla
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 GearPedo said: Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz.topsakalın varmı nerden bilecez mühendis olduğunu. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 tisort ustune kısa kollu kareli gomlek giyinmiş halde bir fotonu atman yeterli Alıntıla
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Yaa arkadaş biz diyoz hatun davet edin, adamlar tutmuş mühendis getirmiş yine. Geç kardeş geç, otur şöyle. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 hatun getirdikte ne oldu.. 3 gün sonra kızlar arkalarına bile bakmadı yapış yapış burası nerelere soktun deyip azarlar işittik Alıntıla
GearPedo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 karamürselidelihamdi said: GearPedo said: Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz.topsakalın varmı nerden bilecez mühendis olduğunu. Keçi vardı adem elmamı gıdıklayan kestim. İş hayatında fazla tutunamadı. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 burayı herhangi birinin, bir kadına önermesini haklı çıkaracak 1 tane bile sebep var mı Alıntıla
GearPedo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Masakari said: Yaa arkadaş biz diyoz hatun davet edin, adamlar tutmuş mühendis getirmiş yine. Geç kardeş geç, otur şöyle. Vay be bir tane bile mi yok Alıntıla
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Rasmon said: erkekten sonrasını okumadım. Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 GearPedo said: Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz. çok itici değil mi ya. sadece; Müzisyen ve yazılım supervisor ıyım desen yeterliydi, en azından daha sempatik bi giriş yapmış olurdun. Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 GearPedo said: Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz. keslan.jpg Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 KillJoy said: GearPedo said: Merhabalar, Erkek, mühendis, yazılım danışmanı, müzisyen. Başka çok bir şey yok. Forumdan tanıdığım güzel insanlar aracılığıyla geldim. Görüşürüz. çok itici değil mi ya. sadece; Müzisyen ve yazılım supervisor ıyım desen yeterliydi, en azından daha sempatik bi giriş yapmış olurdun. hakkaten mütevazi görünümlü snob belli. bir aya banlattırırım ben bunu. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 4 mesaj atıp kaçmış kadın, tebrikler pati. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.