2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Eurocup SAMPIYON GALATASARAY
öyle olmuyo o
final gördü diyorlar, F4 gördü diyorlar
her başarının hakkını veriyor sporun ruhunu, mücadelesini rekabetini bilenler saygı duyanlar
öyle kupa alamadınız kie eheue diye ilkokul cocugu değil kimse
F4>eurocup şampiyonluğu
hatta şöyle diyim gs F4'ü hayalinde göremezs
bak bu 1 sayfa önce attığın mesaj. bişey yazmadan önce bi sayfa önce yazdığına bak
bu başlık da senin gibi gs'nin şampiyonluğunu hiç gibi gören, euroleage bile giremez diyen fenerlilerle dolu
siz misiniz başarının hakkını verenler de ahkam kesiyosunuz
yine güldürdünüz kendinize.
sizle anca dalga geçilir. a4 kağıda f4'e girdik yazmaya devam
gs F4 ü hayalinde göremez demek ile başarının hakkını vermemek ayrı şeyler, tutup burada gs basketbol fb basketboldan iyi denirse öyle rüyalarınız hatırlatılır yani.
git bir de spor kulubü müzesi gez cahil cahil A4 e yazın falan demeyi bırakırsın belki.
Basketbolda zaten elit takım sayısı çok az. O yüzden futbolda CL ve UEFA'daki başarılar bir nebze kıyaslanabilir fakat Eurocup'a katılan takımlara bakınca kalite iyice düşüyor. Strasbourg mesela EL'de gruptan çıkamadan elenip finale yürüdü Eurocup'ta. Hoş onlar da Fener'i, Real'i falan yenmişti ona rağmen çıkamadı.
Galatasaray rüyasında mı görür, radikal bir başkan gelir sponsorluk anlaşmalarını bağlar Ergin'e tam yetkiyi verir EL şampiyonu mu olur onu bilemem önümüzdeki yıllarda. Fakat EL F4'ü büyük birşeydir. Daha özeldir. "Tarih kupa alanları yazar" biraz doğru söz ama basketbolla yakından ilgilenen herkes F4'ü gayet güzel hatırlar ve takdir eder
Galatasaray rüyasında mı görür, radikal bir başkan gelir sponsorluk anlaşmalarını bağlar Ergin'e tam yetkiyi verir EL şampiyonu mu olur onu bilemem önümüzdeki yıllarda. Fakat EL F4'ü büyük birşeydir. Daha özeldir. "Tarih kupa alanları yazar" biraz doğru söz ama basketbolla yakından ilgilenen herkes F4'ü gayet güzel hatırlar ve takdir eder
ezilen sensin :D
neyse ki bunu calamaz baska kulupler lel.
F4 ile sidik yarıştırmak falan çirkin/komik karışımı, gerek yok. Sevinin işte, yetmiyor mu, birilerinin üzülmesi mi lazım?
Şu başlıkta "FB/GS alsın tabii" diyenler bile ne kadar samimiyetsiz ya. Biri "keşke almasalardı mk" diğeri de "ulan alırlarsa rezil olmamak için inşallah falan diyeyim ama almasınlar" diyor içten içe.
Henüz YETERİNCE kan davasına gitmemiş branşlar kalmışken bırakın da o kalıversin. Çirkefler çirkefi Ergin bile yavaş yavaş adam oluyor, güzel şeyler bunlar.
Ben maçı Galatasaray'lı arkadaşlarımla izledim, en son 8 sayıyken üçlük kaçırıp bir de faul yaptılar diye hatırlıyorum orada zaten iş bitti diye tebrik ettim hepsini, sonra kalktık gittik. Buradaki taraftarlara da tebrikler, çok güzel bir olay.
Sezon başında ve kupa kazanıldıktan sonra BIKTIRANA KADAR yapılan "bizi Euroleague'e almadılar" serzenişini hiç anlamıyorum ama. Bana en yapmacık gelen o bütün bu mevzuda. Ya kardeşim sen son sezonda 5-6 oyuncunu para ödemedin diye elinden kaçırmışsın, hepi topu 6 milyon olan bütçeni 3'e kadar indireceğini deklare etmişsin, normal sezonda play-off'a son anda girip ilk turdan elenmişsin, ya kim sana neden wildcard verme zorunluluğu duysun ki? Ne burası futbol, ne de EL sorumluları TFF sorumluları.
Şu başlıkta "FB/GS alsın tabii" diyenler bile ne kadar samimiyetsiz ya. Biri "keşke almasalardı mk" diğeri de "ulan alırlarsa rezil olmamak için inşallah falan diyeyim ama almasınlar" diyor içten içe.
Henüz YETERİNCE kan davasına gitmemiş branşlar kalmışken bırakın da o kalıversin. Çirkefler çirkefi Ergin bile yavaş yavaş adam oluyor, güzel şeyler bunlar.
Ben maçı Galatasaray'lı arkadaşlarımla izledim, en son 8 sayıyken üçlük kaçırıp bir de faul yaptılar diye hatırlıyorum orada zaten iş bitti diye tebrik ettim hepsini, sonra kalktık gittik. Buradaki taraftarlara da tebrikler, çok güzel bir olay.
Sezon başında ve kupa kazanıldıktan sonra BIKTIRANA KADAR yapılan "bizi Euroleague'e almadılar" serzenişini hiç anlamıyorum ama. Bana en yapmacık gelen o bütün bu mevzuda. Ya kardeşim sen son sezonda 5-6 oyuncunu para ödemedin diye elinden kaçırmışsın, hepi topu 6 milyon olan bütçeni 3'e kadar indireceğini deklare etmişsin, normal sezonda play-off'a son anda girip ilk turdan elenmişsin, ya kim sana neden wildcard verme zorunluluğu duysun ki? Ne burası futbol, ne de EL sorumluları TFF sorumluları.
Ya iyi niyetlisin o belli hani kötü bir amaçla yazmamışsın ama ;
"Sevinin işte illa birilerinin üzülmesi mi gerekiyor"
" İnşallah kazanır diyenler bile samimiyetsiz"
Çekişmiyor mu?
Mesela ben fener inşallah kupayı alır diyenlerdenim. Hep böyle düşündüm. Basketbolda da bu böyle , futbolda da bu böyle , su topuda olsun öyle olur. Türkiye liginde Galatasaray iyi olsun fener kötü olsun ama avrupada fener alsın yürüsün isterim her zaman. Niye samimiyetsiz olsun ki? Fener Euroleague kupasını kaldırsın , Bağdat caddesinde fener bayrağı alıp şampiyon fener diye bağırarak tur atmazsam adam değilim yeter ki o kupayı getirsin bize fener.
"Sevinin işte illa birilerinin üzülmesi mi gerekiyor"
" İnşallah kazanır diyenler bile samimiyetsiz"
Çekişmiyor mu?
Mesela ben fener inşallah kupayı alır diyenlerdenim. Hep böyle düşündüm. Basketbolda da bu böyle , futbolda da bu böyle , su topuda olsun öyle olur. Türkiye liginde Galatasaray iyi olsun fener kötü olsun ama avrupada fener alsın yürüsün isterim her zaman. Niye samimiyetsiz olsun ki? Fener Euroleague kupasını kaldırsın , Bağdat caddesinde fener bayrağı alıp şampiyon fener diye bağırarak tur atmazsam adam değilim yeter ki o kupayı getirsin bize fener.
neden baskalarinin da senin gibi olacagini dusunmedin ki burada. ya da sende icinden keske kazanmasalardi mi dedin.
Belli ediyor abi çünkü samimi yazılanla öylesine yazılan. Herkes öyle demedim de çoğundan samimiyetsizlik akıyor. Tebrikler AMA BİZ F4'TEYİZ YANİ ÇOK DA ŞEYETMEYİN falan diye neredeyse aynı cümle içinde yazınca falan baya tezat esas :p
mesela ben fenerin degil basketbolda kupa, yilbasinda tombala bile kazanmasini istemem.
niye istiyim ki benim rakibimin guclenmesini? akil var mantik var arkadas.
niye istiyim ki benim rakibimin guclenmesini? akil var mantik var arkadas.
@baggio: bende o acidan bakmamistim haklisin.
Öne çıkan mesajlar