Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 GERGE'nin açtığı başlığın bir benzeri benim bir arkadaşım için lazım. Konular farklı ve hedef kitle evli çiftler. İlgisini çeken olursa :anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 insanlık yapayım dedim doldurdum ama arkadaşın hiç insancıl davranmamış, dünyanın en uzun anketini hazırlayayım da kimse doldurmasın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 oha şöyle bir baktım amma çok soru varmış dedim, sonra bi de gördüm ki 1/6 ymış sadece bu kısmı aahahahah kusura bakmasın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 said: Eşimle özellikle fiziksel temastan hoşlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 tamamen doldurdum ve evliliğimi sorgulamaya başladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 neyse ki evli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 anket yüzünden yuvamız yıkıldı, bitmedi bitmedi sonunda birbirimize girdik ütü basarak öldürdüm. zararımızı kim karşılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 dövlet. biraz vakit alıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Biraz uzunmuş ama bitti :P Nasıl aşık oldunuz sorusunda görür görmez seçeneği de olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 oho..nerede ne icin kullanilacagi kimin ne calismasi oldugu ..onsoz son soz vs vs hersey eksik..bari basinda sonunda filan tesekkur etseymis..cok kaba pek ayipladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 başta yazıyor işte. said: Aşağıdaki anket formu İstanbul Arel Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nda gerçekleştirilmekte olan bir tez çalışması için hazırlanmıştır. Bu çalışma kişilerin romantik (duygusal) ilişkilerine ilişkin duygu ve düşüncelerini belirlemek amacıyla yapılmaktadır. Anketin hiçbir aşamasında sizden kimlik bilgisi istenmeyecektir. Cevaplar sadece araştırma amacına yönelik olarak kullanılacak ve bireysel veriler tamamen gizli tutulacaktır. Görüşleriniz bu araştırma için çok önemlidir. Bu nedenle, lütfen değerlendirmelerinizi gerçek duygu ve düşüncelerinizi yansıtacak şekilde dürüstçe ve titizlikle yapınız. Araştırma soruları 6 bölüme ayrılmıştır. Soruların tamamını cevaplamanız yaklaşık 15 dakikanızı alacaktır. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili bilgi almak isterseniz [email protected] mail adresinden bana ulaşabilirsiniz. Katıldığınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ..bende cikmadiydi..alla alla..varsa tamam..guzel olmus o zaman eline saglik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 1 sayfa daha olsaydı bırakacaktım aaffsfsfs. Neyse doldurdum full full, sonuçlara nerden bakıyorus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar