Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Benimki elf ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Aşağıdaki resmi buldum konuyu görünce, hangi yılın 1 Ağustos'u acaba :) Sonra 10L0'da bırakmıştım karakteri ve oyunu 10 seneden sonra :) Orjinal serverda oynadım hep, sayısız karakter ve güzel anılarla rafa kaldırdım, böylesini de oynamam zor bir daha sanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 gel uthgarda tam o tad var suanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne housing zone vardı oyunda :) yak sigaranı köye gidene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 gel abi yine yak bekleriz. Hiberniada çok güzel grup olduk bard var druid var warden hero eld var mis gibi işte. Çak bi CHANTER falan bir şey gel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mümkünse chanter yahut bm, fazla heal olduk, heal patlaması yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bir de benim mükeNmel block rate'imle heal'a bile gerenk yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Realm dengesi nasil? Hib overpopulated mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 chanter icin ne spec gideyim ve base stats/race? Garbannoch gibi olayim (eld miydi o yoksa lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Nigger_of_the_sand said: Realm dengesi nasil? Hib overpopulated mi? 500+ midgard gerisi alb hib en az hibde popülasyon ench için lurik Mana gitcen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ranger/NS filan acmanin mantigi var mi su an. Grup bulabiliyosa rahat acarim. Yoksa Mid Zerker akar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sen kurarsan grup olur ama kimse almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ya DPS gideyim diyorum. BM mi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Casterda eld,chant güzel olur Bizim setupta 2 bm var zatne gel sen de si,tiyorsan :D 1hero 1warden 1druid 1bard 1eldritch 2blademaster var olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Nigger_of_the_sand said: Realm dengesi nasil? Hib overpopulated mi? En düşük pop hib şuan. Şuanda aktif 7 kişiyiz, tek eksiğimiz ikinci druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 arkadaşlar sizi rvrlerde görmek isteriz hib bolca kesiyoruz nicklerinizi hiç görmüyorum ayıp değilmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 var mi oyunda kimse lvl 2 chanter lfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Uthgard launcheri indirmek icin account managementa gitmek gerekiyo, orada da OpenID logine yonlendiriyo. E benim forum accountum var zaten, istemiyorum google hesabim ile girmek allahalla mecbur muyum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mana eld patlatabilirim o zaman. Zaman dilimi olarak size pek uymuyorum haftasonlari anca. Sonra Light a gecis RvR. Sorc da aklimi celiyor gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yalniz levellanmiyor be pl lazim ehe mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 pl için ench lazım Kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Dün ne oldu öyle bew. 3 fg hib vs alb+mid. Aldık reliği gezdik emani. Quality, not the quantity :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mina said: Dün ne oldu öyle bew. 3 fg hib vs alb+mid. Aldık reliği gezdik emani. Quality, not the quantity :) ya arkadas 1fg ye karsi geri cekilinirmi nedir bu hibin problemi dun siz aldiniz keepleri df alb e gecti albleri oyke boyle farmlamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Level 10 mu farmladınız? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yutuptan videolarına bakıyorum ne çirkin bi oyun lan bu, olayı nedir. hani o kadar mmo varken piyasada, şu grafikler ile millet niye oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar