hattok Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Hero hocam. bu arada 500 armorcraft, isterseniz rflerinizi craftlarım en azından daha az damage yersiniz. Mosquito said: Senin karakter neydi hocam? Abi oyun içinde chatgrubumuz var. Shinigami,Kibariye,Wasabi bu üçüne mesaj atarsan alırız oyunda sorun olursa ordan daha hızlı ulaşabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben mide gecicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 :D neden abi hibde iyiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 tam classımu bulmuştum kascak hibde lol mid'de ne var hib e göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 hepsi aynı stylelar ve iki üç şey değişik. Midgard gereksiz ya Hibdeyiz işte oturun hibde kasın.Klasını da bulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 hibde level 5 nightshade oldum nik: fevax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 hg reis :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 hayat midde beyler haber veriyim dedim. Hibin spawn nodelari biraz kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 ilk lvllar için geçerli ama sanırım o olay sonrasında problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Aynen ki zaten ilk levellar çıtır çerez. olay 18 19dan sonra açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 animist falan dendigine gore ilk exp dahil? 1 ay sonra sabahlamali falan oynarim. cok kasmayin simdilik asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Bi tek class lar eklenmis oyun 1.65 patch i. Aynen Haziran in ilk haftasindan sonra cilgin gibi geliyorum ama eskiden Hib oynardim bu sefer Alb-Mid akabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 abi çok güzel ya gelin valla. Hib akalım işte dağılmayalım abi. Releasede ne oynicaksak hep birlikte değiştirir oynarız. Ben alb düşünüyom ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 alb sikinti. Clericsiz hic birsey yapilmaz. O acidan mid daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Hib iyidir ya 10kisi fln olsa guild yapsak bide negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Gladimir,Oski,Mina,Half_cow Beklediğim kişiler :D umarım gelirler oyuna (mina geldi gerçi xd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 daoc oynayan Gladric'ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 gladric işte xD BABA 39 az kaldı 40a 654 Armorcraft tertemiz. dün goborchen öldürdük 250 gold yaptım orda deli gibi gold düşüyor yaaa çıldırdım xd Armorcrafti 700 750lerim inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 populasyon dengeli sayılır. keepler sürekli el değiştiriyor. alb oldum cleric açtım kafa rahat. götümde dolanıyor millet heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 imamizer said: populasyon dengeli sayılır. keepler sürekli el değiştiriyor. alb oldum cleric açtım kafa rahat. götümde dolanıyor millet heh hib dede bard öyle midde de shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ya bu test süresi ne zaman biticek bilgisi olan? ve hep beraber bir realmde bir araya gelinecek mi?, yoksa gene herkez kafasına göre takılacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Mina mid oyniyalim diyorum ben. Pain train. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 mid heavy meele değil mi? caster avantajı yok mu oyunda genelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 adamın biri dün tanışıp level kastığım adam level 37 bard çarını sildi. ASUDFHAUDSHFUASDHFUAHS Gel itemları veriyim sana dedi 210 gold + zibilyon eşya ÜF. 800lerim bugun net armorcraft'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar