Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Yalniz adamlar iyi calisiyor. Cidden ilgililer forumlarda filan aglanmis yavas xp diye ama guzelligi o degil miydi. Tam hatirlamiyorum bu kadar zor muydu ama acele ediyor gibi geldi insanlar. Kaldi ki ara levellarda BG'ler filan var. Bu tarz kalmasi bence daha saglikli ama genel populasyonunda 1k civari kalmasi onemli. Dev'ler boyle kalsin donate bile cakarim yeri gelirse de hazirana artik anca benim. Yetismeye caliriz bi sekil. Ozlemisiz valla Daocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Wasabi benim nick. 260 armorsmith yaptım reinforced isteyen falan olursa söylesin en azından armoru dikerimde rahat edersiniz Sotto said: Yalniz adamlar iyi calisiyor. Cidden ilgililer forumlarda filan aglanmis yavas xp diye ama guzelligi o degil miydi. Tam hatirlamiyorum bu kadar zor muydu ama acele ediyor gibi geldi insanlar. Kaldi ki ara levellarda BG'ler filan var. Bu tarz kalmasi bence daha saglikli ama genel populasyonunda 1k civari kalmasi onemli. Dev'ler boyle kalsin donate bile cakarim yeri gelirse de hazirana artik anca benim. Yetismeye caliriz bi sekil. Ozlemisiz valla Daocu. Şu yazdığında o kadar haklısın ki... Millet o kadar acele ediyor ki gıcık oluyorum ya. 8li grup kurup kendi kafasına göre hareket ediyor herkes.Artık eskisi gibi 8li gruplara pek yanaşmıyorum hele kestiğimiz yaratıktan düşük animist varsa hiç girmiyorum bile.Miss yüzünden yaratığa vuramıyor bile. İnsanlar alışmışlar eski uthgarddaki bolluğa sanıyorlar kırmızı bize 8 10 falan vurcak. Tank halimle tanklayamıyorum asdf. Gerçi şimdi baya bi item düştü etti bugun bi kaolith yaparsam full build + bir sürü salvage item'ı düşürürüm. Ayrıca tek basına da kasılıyor tek problem item. En kötü giydikleriniz mavi olsun ki rahatça kesesiniz. Bu arada shield parry hero rullez level kasarken.Mavi ve yeşiller vuramıyor bile bana blok yapmaktan.Sarılar da kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Benin suanki nick mosq ama 2 point vermistim blade ve blunt a ama vermemem lazimmis sanirim o yuzden yeniden acicam karakteri. Blademaster templatei nasil olur anlatcak var mi. Bosa ouan verip karakteri cop etmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Ben de BM acmistim da su an oynayamiyorum. Tek weapon vermen lazim tabii. Sheild/weapon a agirlik versen yeterli olur heralde baslarda. Sanki hem CD hem Shield e veriyordu millet puanlari da oynanista nasildi tam hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Hangi weaponina gittiginin bi onemi var mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Onun icin sanirim Alb ve Mid resistlerine bakiyorduk. Pierce gidiliyordu bir ara sanki. Daha iyi bilenler vardi benden ama su asamada keyfine gore takil derim ben o kadar min/max yapacak bir durum yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 yapistir slash 20de 0 larsin zaten single respec geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ivi 21 oldum. 370 de armor smith yaptım.Reinfler benden. Tek basıma kaolith caverns'i yapabiliyorum güzel drop da var orda. bi 3 level falan orda kalmayı planlıyorum sanırım farm için. Bu arada salvageda skill yükseldikçe daha mı fazla item çıkarıyorduk neydi bilen hatırlayan varsa aydınlatsın bizi. edit : bi tane focus enc açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 blademaster lvl7'yim hala çok yavaş lvling yav. zonelarıda bilmiorum zaten baya zorlanıorum, solo yaratik kesme hızıda her mavi yaratiktan sonra dinlen şeklinde nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Caster kasmak kolay,resistleri duzeltmisler eskiden sarıdan itibaren anormal derecede İnsafsızca resistlyordu spell atmak çok zordu. petleri de duzeltmialer.ozellike charm petler normalde nasıl vuruyorsa artık öyle vuruyor. Sorceress arkadaşım solo turuncu keserek kasıyor. Melee kasmak özellikle düşük level da zor ne Yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mosquito said: blademaster lvl7'yim hala çok yavaş lvling yav. zonelarıda bilmiorum zaten baya zorlanıorum, solo yaratik kesme hızıda her mavi yaratiktan sonra dinlen şeklinde nerdeyse Hiç zorlama,hib de dps sıkıntısı var.kanala yaz direk alırlar partiye,onlarla kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 imamizer said: Caster kasmak kolay,resistleri duzeltmisler eskiden sarıdan itibaren anormal derecede İnsafsızca resistlyordu spell atmak çok zordu. petleri de duzeltmialer.ozellike charm petler normalde nasıl vuruyorsa artık öyle vuruyor. Sorceress arkadaşım solo turuncu keserek kasıyor. Melee kasmak özellikle düşük level da zor ne Yazıkki. caster iyiyse caster gidim yav, melee baya zor geldi dual filan gidiorum ama silah ve armora para dayanmio yeşil keserek de sololanmıo baya casual takiliorum ondan milletin lvli uçmuştur patidekilerin ondan grupta bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mosquito said: blademaster lvl7'yim hala çok yavaş lvling yav. zonelarıda bilmiorum zaten baya zorlanıorum, solo yaratik kesme hızıda her mavi yaratiktan sonra dinlen şeklinde nerdeyse Knk kesinlikle tek basına kascaksan Task yap yoksa çekilmiyor oyun. ilk 5 level'ı taskla o kadar basit yaptım ki tek basıma anlatamam.Sonrası için de basit. Çünkü Task ortalama 5 7 bub falan veriyor (taskların hepsini yapınca) yanında verdiği silver da cabası. Tek basına mavi farmlamaktan iyidir. Suan Chanter açtım yanlış yaptım sanırım enchanting'e vermişim moon yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 İmam sizin oyunda ki nickler nedir? lvl 12 menta (Shinigami). Akşamları lvlin grup yapsak diyorum eğer lvllar yakınsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Biz albiondayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 imamizer said: Biz albiondayiz O zaman bglerde görüşmek üzere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 imamizer said: Biz albiondayiz albion da kaç kişi var, hib'de kaç kişi var ki şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 haydaaa niye geçtiniz albiona abi? AYIP ETTİN İMAM ŞİMDİ. Hibde almancı kankalar falan da var ya. Ben level 26 oldum valla asd xd Hibdeki arkadaşlar : Wicked Kibariye Guila Shinigami Wasabi Sushi Bir iki kişi daha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 animist açtım bi tane denemek için nick:animani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 DF AÇILDI HIBE YUMULUN BEYLER YUMULUN!!! OF ASHJDLFHJALSDFJHLADFJHAS ÇİNLİ GRİNDER OLCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 df nedir? yenir mi içilir mi? animist le devam ediyim diorum hoşuma gitti, ilerde rvr'de filan iş yapar dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 yapıyo abi güzeldir animist. Darkness falls da şimdi girilmez 19 mid var azimiza siciyo beleş rp. Gece girer yeşil turuncu mor eflatun ne var hepsini siler süpürürüm zaten plated fiendlar da sarı oldu temiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 hepsinin azina işedik. 1L3 oldum xd 2 free realm skill point xd 27 deyin kaptanınıza xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Abi hib best ya. Nasıl whisperlar yağıyor nası /wave ler nası /bow lar /hug /kiss ler çekiliyor deli fame kastım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Senin karakter neydi hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar