hattok Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ABİ HEYECANLANDIM LAN! 2 hafta sora açılcak başlasak mı napsak abiiii off shdfhs :D çok özledim oyunu ya. 1k yı çok rahat görür bu server diyim. Başlayalım mı ? Ne diyonuz kücük bi guild de kurarız mis gibi olur valla https://www.youtube.com/watch?v=wzJ0QC98Dv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Midguard FTW... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hib veya alb da başlarım reset olması iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben bi arkadaşla başlıcam kesin. hatta bi kaç gün izin alıcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben bu oyunu hiç oynamadım, tası tarağı alıp gelsem, bana ne nasıl yapılır, oyun nerden bulunur, nasıl kurulur, kurulum sıkıntıları nasıl aşılır falan... yol gösterecek biri bulunur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 şurdan indir şunu kur tarzı how to connect kısmı vardır uthgard'ın sitesinde veya forumunda bi yerde. o sıkıntı olmaz. asıl mesela oyunun kötü arayüzüne, kontrolüne nerde ne keseceğine, buffına, abilitysine, templateine, buildine alışmakta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 eh, ilk gençliğini komple mmorpg'de çürütmüş insanlarız, biraz da yardımınızla yolumuzu bulabiliriz diye düşünüyorum. yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 imamizer said: şurdan indir şunu kur tarzı how to connect kısmı vardır uthgard'ın sitesinde veya forumunda bi yerde. o sıkıntı olmaz. asıl mesela oyunun kötü arayüzüne, kontrolüne nerde ne keseceğine, buffına, abilitysine, templateine, buildine alışmakta :P Neeeyy kötü mü? Uykucu warden. Bu kadar insan varsa bir realmde buluşulur. En azından beraber lvl kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 eski forumlarda dolanırken buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Vallaha abi ben de hib ya da alb taraftarıyım. Mid oynamadım hiç ama çoğunluk nere geçerse ben de oraya gelirim.Healer ya da bard oynarım çılgın oynarım hemde xd ama bu aralar mobalarda fazla adc oynuyorum :D canım Damager çekmiyor değil. Flam said: ben bu oyunu hiç oynamadım, tası tarağı alıp gelsem, bana ne nasıl yapılır, oyun nerden bulunur, nasıl kurulur, kurulum sıkıntıları nasıl aşılır falan... yol gösterecek biri bulunur mu acaba? Ben yardımcı olmaya çalışırım vallaha. Ama midgard olursa qq çünkü midgard'ı gram bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ben caster seviyorum ya. çok daha hardcore oynaması diye :P biz sorc, cleric, cabalist triosu yapıcaz bi. belki yanına bard, blademaster, hero da yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 of crossrealm >:D< sevmediğimiz şeyler bunlar :D abi hero,armsman falan ağır meleeler tamamen artık caster bodyguard ya başka hiçbir işe yaramıo asdf Snare stun disable üzücü :( uthgardda melee damage sadece BM/MERC :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Beyler ne kadar aktif olabilirim bilmiyorum ama cleric,healer,druid 3'lüsüne talibim. Ölümsüzleştirebilirim. Daha önce yapmışlığım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Necromancer açılmış olcak herhalde PL nin dibine vurabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Şu aralar Elder Scrolls Online oynuyorum ama gelirsem herhalde Midgard'da oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 abi hepimiz yıllardır oynamıyoruz bu oyunu :D ağır fos olcaz ilk pvplerimizde ahusdfuhasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 açıldı nerde oynuyoz hoydeee edit: dedim size 1000 i cok rahat görür diye suanda 1200 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 ben de indiriyim, nerde oynuyoruz karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 la giremedim hala ya! windowz update .net falan delirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 discorda gelin de realm filan karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 rfcasdf Abi netframe work 3.0 ı indir istersen o baya ilgileniyo o işlerle. Discord nası kuruluyo nası yapılıyo hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 herkese duyurmak için bu :( Oyun açıldı arkadaşlar gelin hep birlikte seçelim realmı oynayalım işte Mina said: M Curunir said: h Flam said: b Dartanian said: B Half_Cow said: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 hattok said: rfcasdf Abi netframe work 3.0 ı indir istersen o baya ilgileniyo o işlerle. Discord nası kuruluyo nası yapılıyo hiç bilmiyorum abi sana link attim webdende girebilirsin girince generala yaz glath ben geldim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 glatheros ile yarım saat Sıçan öldürdük 1 tane neackles cıkmadı. level 1ken turuncuya daldık öldük asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Beyler hangi realmdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar