Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntihardan kurtulmasına yardım eden streamer'dan ayar

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

başlık en fazla bu kadar oldu lan

eleman intihara meyilli olduğunu ve elemanın videolarının ona bu durumdan kurtulmasında yardım ettiğini söylüyor canlı yayında bağış yaparak.

stream yapan da smite için hires'de çalışıyor. adam mesajı aldıktan sonra bir güzel giydiriyor bağışçıya ve videonun viral olmasıyla gelen baskılardan olsa gerek işinden ayrılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=q-nUigOMRwc

hadi bakam /discuss
Sosyal ağlarda paylaş

neden haklı onu da açıklayayım kendimce. Teyzemin kocası 1980'lerde onların köyündeki caminin hocasıymış. köyde kuran kursu yaptırıyorlarmış. o da hoca olarak ilçe merkezinde pazar yerinde yardım topluyormuş. oradanın jandarma komutanı ile aralarında bu yüzden bir şey çıkmış ve komutan adamı pazar yerinin ortasında tokatlamış yere düşmüş hırpalamış biraz.

olay olduktan sonra adam yemeden içmeden kesilmiş. üç gün sonra da kendini ormanda asmış. bir tanesi daha bir yaşında üç tane çocuk ve dul bir eş bıraktı geriye. adamın ailesi de teyzemi suçladılar adamın ölümünden dolayı ve çocuklara ve teyzeme hiç sahip çıkmadılar. Dedem baba yerine geçip büyüttü kuzenlerimi. Olay olduğundan yirmi gün sonra da ben doğmuşum. o hengamede düşebilirmişim de yani.

yıllar geçti aradan ama hala o olayın aileye etkileri sürüyor. Kızların evlilikleri sorunlu ve eşleri ile olan ilişkilerinde dahi babalarının olmamasının sıkıntısını yaşıyorlar. teyzem hiç evlenmedi ve anadolu'da köy yerinde dul bir kadın olarak çocuklarını büyüttü. Oralarda bir dul olmanın ne demek olduğunu bilen bilir ancak.

kuzenler yıllardır babalarının mezarına bile gitmiyorlar. ismi hiç geçmiyor bile aile içinde. ama acısı sürüyor hala. Ne kadar depresif olursan ol her şeyin bir çözümü bulunabilir. velev ki bulamadın etrafına yarattığın yıkımın etkilerini düşünmen gerek biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

adam ağır malmış. böyle hararetli cevap verince herhalde beğenilecek sandı sığır.

intihar eden birine, kendinden başka birine veya bir şeye zarar vermediği sürece ancak saygı duyulur.
asıl bencil olan da intihar edene bencil diyendir.

yakınlarına ağır mental zarar vermeden nasıl intihar ediliyor kanks tuto yapsana?
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

k1nJo said:

adam ağır malmış. böyle hararetli cevap verince herhalde beğenilecek sandı sığır.

intihar eden birine, kendinden başka birine veya bir şeye zarar vermediği sürece ancak saygı duyulur.

yakınlarına ağır mental zarar vermeden nasıl intihar ediliyor kanks tuto yapsana?

intihar etmeden önce hepsinin ağzına sıçarak
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

k1nJo said:

yakınlarına ağır mental zarar vermek istemiyorsan gider sessiz sakin bi yere intihar edersin, etmeden önce de 112'yi ararsın gelir alırlar seni kimse bir şey görmeden.

gidip ailesinin, çoluğunun çocuğunun önünde intihar ediyorsa biri maldır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

neden haklı onu da açıklayayım kendimce. Teyzemin kocası 1980'lerde onların köyündeki caminin hocasıymış. köyde kuran kursu yaptırıyorlarmış. o da hoca olarak ilçe merkezinde pazar yerinde yardım topluyormuş. oradanın jandarma komutanı ile aralarında bu yüzden bir şey çıkmış ve komutan adamı pazar yerinin ortasında tokatlamış yere düşmüş hırpalamış biraz.

olay olduktan sonra adam yemeden içmeden kesilmiş. üç gün sonra da kendini ormanda asmış. bir tanesi daha bir yaşında üç tane çocuk ve dul bir eş bıraktı geriye. adamın ailesi de teyzemi suçladılar adamın ölümünden dolayı ve çocuklara ve teyzeme hiç sahip çıkmadılar. Dedem baba yerine geçip büyüttü kuzenlerimi. Olay olduğundan yirmi gün sonra da ben doğmuşum. o hengamede düşebilirmişim de yani.

yıllar geçti aradan ama hala o olayın aileye etkileri sürüyor. Kızların evlilikleri sorunlu ve eşleri ile olan ilişkilerinde dahi babalarının olmamasının sıkıntısını yaşıyorlar. teyzem hiç evlenmedi ve anadolu'da köy yerinde dul bir kadın olarak çocuklarını büyüttü. Oralarda bir dul olmanın ne demek olduğunu bilen bilir ancak.

kuzenler yıllardır babalarının mezarına bile gitmiyorlar. ismi hiç geçmiyor bile aile içinde. ama acısı sürüyor hala. Ne kadar depresif olursan ol her şeyin bir çözümü bulunabilir. velev ki bulamadın etrafına yarattığın yıkımın etkilerini düşünmen gerek biraz da.

ee bu bencillik mi oluyor şimdi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet çok bencilmiş, tdk'dan alıntı yapınca anladım :<
sırf ondan zaten yemeden içmeden kesilmiş bencil olduğu için ahah.

ahmedinejad said:

adam sessiz sakin intihar edince yakınlarına zarar gelmediğini zanneden biriymiş. ben de ciddi ciddi cevap veriyorum.

zarar gelmiyor mu demişim bi daha oku bakalım.

tabi ki yetiştirmeniz gereken çoluk çocuk sahibiyseniz intihar ederseniz kalanlara haksızlık yapmış olursunuz.

haklı bulmak haksız bulmak ayrı bir şey; bencil demek ayrı bir şey. insanlar bencil oldukları için intihar etmiyor saçma sapan konuşup durmayın.
dediğim gibi ben saygı duyarım, o psikolojiyi iyi anlayabildiğimi düşünüyorum çünkü ben de yaşadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...