paramecium Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Selam, Sadece internet amaçlı kullanılacağını düşünürsek eğer win10 ile bizi 3 sene falan götürebilir mi? Ben belki almalık olarak ilgilenebilirim. Esh'i referans kabul ediyorum tabi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 aquila said: razer logosunu hangi amele yapistirdi? Esh said: bir arkadaş asjhgdfkajsdfajhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 cs go dota2 ve diğer mobaları da oynayabilirsin. i7 işlemci zaten iyi, rami 8 yaparsanız daha iyi olabilir ama gerek var mı dersen bilmiyorum. (şu an 4+2 olmalı) monitor full hd zaten hdmi çıkışı var. fiyata ben karışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Adam tam bir pazarlamacı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ahahaha aynen esnafla dost gorunuyor her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 dandik mal alacak kadar zengin değilim abi bu laptop iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 di said: Balta guzel sey de yerinde guzel, karsilastirmali guzel. Bu Peregrin danasi ozellikle "sunu yapan iliktir" ithamlari yuzunden basina gelen herseyi hakediyo, 200 lira bile cok bu gavur izmirliye ama ezerken/baltalarken "1700 demissin ama bak burda daha guzeli var o paraya" seklinde ezerseniz delirip atarlandiginda atmamiz banlamamiz daha kolay olur. Tsk, ii clsmlr. 3 ayda banimi acmayan yonetim yuzunden ortadoguya baris gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Caddebostan'da deniz manzaralı evi yok muydu esh'in nası zengin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 lan adamin oteli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 lan o killer değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 döwlet leptopimi almir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 biji serok asus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Kaç taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 nası da 5'e böldü karşim. tam bir bölücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bolmek bizim isimiz. Arkadaslar dogum gunlerinde pastalari da bana boldururler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ülkeyi de senin gibiler bölüyor böyle bir bilgisayara canavar diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Gozun mu var lan bilgisayarda dogruyu soyle kenafir gozlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 *** FORUM ICI SATILMISTIR *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Ameno Dorimeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Bu alet yine satilik, elimizdr olmayan bir sebepten oturu satisi yapamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 elinde en fazla para olmaz abi. başka ne olmayabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 hahaah neyse teklifimi yapıyorum : The division 20 adet Steam Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar