Anelor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 http://www.jurology.com/article/S0022-5347(15)05535-4/abstract artık o aleti çükünden çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 harbi çüküne halka taktıydı dimi. Noldu uzadı mı deri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 ne diyor burda anlamadım ben. sinir kaybı oluyor ama his kaydı etkileyecek düzeyde olmuyor mu diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Olum napcanız seks yapıyoruz sanki, yalandan muhabbet açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ben de gecen redditte gormustum his kaybi yok diyodu. boyle bi geri donusum projesine girismedigim icin incelemedim kaynagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ya ben de okudum bunu da çok boktan bi araştırma. hiç de kesilen çük bozulmaz sonucu çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 sünnetli ve sünnetsiz penise değişik testler uygulamışlar, bunlar sonucunda duygularda azalma görülememiş. test bunu ortaya koymuş. buna rağmen "kahrolsun müslümanlık, beni sünnet ettiler, sevişemiyorum tat alamyorum" diye devam etmek isteyen varsa tabii biz tutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 tiLi said: ya ben de okudum bunu da çok boktan bi araştırma. hiç de kesilen çük bozulmaz sonucu çıkmıyo ya da şöyle diyim. araştırma boktan değil ama sağda solda yazıldığı gibi sünnet tartışmasına nokta koymuş falan değil. tek bi hipotezi çürütüyo: "foreskin'in dış yüzeyi penisin en hassas yeridir." sünnetin zevke, sekse, masturbasyona hasar vermediğine dair bir bulgusu yok. sazanlamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 azaltsa bile foreskin istemem o ne arkadaşım uzaylı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 lan tam tersi sünnetlinin uzaylı gibi olması gerekmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 dünyanın en açıklayıcı konusu olmuş gerçekten. yok o başkasıydı sorry sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 abi his kaybı olmaması imkansız ki, gland olması gereken yer kuruyo, 5 kat deri oluyuşuyo üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 kahrolsun sünnetciler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Pipiciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 tanrı bizi ne güzel yaratmış çükümüzü kesiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Beyler bi baksanıza benimkinde bi anormallik var sanki. http://netdna.webdesignerdepot.com/uploads/css_techniques/spinner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 aynen problem var kanka götüne kaçmış başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 risky click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar