Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 kedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi tane dişi yavru kedi var bende çok küçük daha 2 aylık falan. bi tane daha almak istiyorum kanka olsunlar diye ama 2 dişi 2 erkek ya da dişi erkek bir sıkıntı oluyor mu dikkat etmek gerekiyor mu mrk ettim ona göre alayım ikinciyi dedim.

teşekkür.
Mesaj tarihi:
kısırlaştırırım heralde ya. benimkinin anası babasıyla yaşıyo bu arada hatta benimki onların çocuğu. ensest çocuğu. da şimdi bana ne denk geleceğini bilemedim işte. böyle genel bi kural yok heralde 2 erkek yaşamaz fln gibi sanki?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

kısırlaştırırım heralde ya. benimkinin anası babasıyla yaşıyo bu arada hatta benimki onların çocuğu. ensest çocuğu. da şimdi bana ne denk geleceğini bilemedim işte. böyle genel bi kural yok heralde 2 erkek yaşamaz fln gibi sanki?

Bizde 2 erkek var, kısırlaştırılmış. Bayağı pamuk gibi yaşayıp gidiyorlar, gece sarılıp uyuyorlar falan.

2 yıllığına bakacak biyer arıyoruz bu arada.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

biz geçen özelden konuştuk, zipzip'i tanıyor musun sen dedim, o kim lan dedi. bilemiycem.

evinde uyumuşluğum var hem de yanyana
ağzında kafanda kediyle uyanıyosun çok güzel
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

Seele said:

ne tür bir cins alcan panpa?

ilk ölmek üzere gördüğüm kediyi alıcam.
ya da civardaki pet şoplarda derbeder kediler varsa onlardan alıcam.

kiz olsam direkt tanisalim derdim tatlisey asdfsadf
Mesaj tarihi:
1 erkek 1 dişi olursa dişiyi biraz erken (6-7aylıkken) kısırlaştırmakta fayda var zira erkeklerde 12 ay öncesi pek tavsiye edilmiyor kısırlaştırma, kızıştıkları vakit baya rahatsız edici bi hal alıyor olay, sağa sola işemeleri kavgaları gürültüleri.
Mesaj tarihi:
abi nasıl fark etmiyor ya, aşılarını falan yaptırmıyo musun zipzip sen fdsfs
veterinerler de iyi geçiriyor artık, 10 yıllık tanıdık veteriner var o bile geçirme peşinde.
iç dış parazit yaptırsan sadece 90 lira civarı. x2 hadi 180 çok koymaz belki ama x3-4-5 yapınca meblağ baya dokunmaya başlıyor =)
Mesaj tarihi:
zipzip said:

doğum zamanı başladı, bol bol bulursun. ama şu saçma soru için başlık açmanı da yadırgadım. sözde arkadaşız yani.

aynen dediğin gibi.
sözde arkadaşsınız.
Mesaj tarihi:
İç dış paraziti kendiniz yapıverin be. Beş kilo kediye yarım, daha küçüğüne çeyrek tablet yutturucan işte. Damlayı da yalayamadığı bölgeye damlat

O değil de ikinci kedinin bulaşıcı hastalık taşımadığına emin olmadan alma derim
  • Yeni Oluştur...