Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bi tane dişi yavru kedi var bende çok küçük daha 2 aylık falan. bi tane daha almak istiyorum kanka olsunlar diye ama 2 dişi 2 erkek ya da dişi erkek bir sıkıntı oluyor mu dikkat etmek gerekiyor mu mrk ettim ona göre alayım ikinciyi dedim. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bende iki dişi var, sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sex olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Daha yavru olduklarından problem yaşamazsın. Çabuk alışırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kısırlaştırırım heralde ya. benimkinin anası babasıyla yaşıyo bu arada hatta benimki onların çocuğu. ensest çocuğu. da şimdi bana ne denk geleceğini bilemedim işte. böyle genel bi kural yok heralde 2 erkek yaşamaz fln gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ne tür bir cins alcan panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 2 erkek 2 dişi 1 erkek 1 dişi hepsi olur alışırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Seele said: ne tür bir cins alcan panpa? ilk ölmek üzere gördüğüm kediyi alıcam. ya da civardaki pet şoplarda derbeder kediler varsa onlardan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Black-ice said: kısırlaştırırım heralde ya. benimkinin anası babasıyla yaşıyo bu arada hatta benimki onların çocuğu. ensest çocuğu. da şimdi bana ne denk geleceğini bilemedim işte. böyle genel bi kural yok heralde 2 erkek yaşamaz fln gibi sanki? Bizde 2 erkek var, kısırlaştırılmış. Bayağı pamuk gibi yaşayıp gidiyorlar, gece sarılıp uyuyorlar falan. 2 yıllığına bakacak biyer arıyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 doğum zamanı başladı, bol bol bulursun. ama şu saçma soru için başlık açmanı da yadırgadım. sözde arkadaşız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 biz geçen özelden konuştuk, zipzip'i tanıyor musun sen dedim, o kim lan dedi. bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 senin evinde 18 kedi var senin bu konudaki deneyimlerin farklı boyutlarda diye buraya sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bingildak said: biz geçen özelden konuştuk, zipzip'i tanıyor musun sen dedim, o kim lan dedi. bilemiycem. evinde uyumuşluğum var hem de yanyana ağzında kafanda kediyle uyanıyosun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 neutrino said: 2 yıllığına bakacak Çok kısa bi zamanmış gibi konuşman çok tatlı agjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sdfs mecbur abi, hemen geçer gibi algılansın ki hayvancıklar kıtalararası uçak seyahatine katlanmak zorunda kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Seele said: ne tür bir cins sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Black-ice said: Seele said: ne tür bir cins alcan panpa? ilk ölmek üzere gördüğüm kediyi alıcam. ya da civardaki pet şoplarda derbeder kediler varsa onlardan alıcam. kiz olsam direkt tanisalim derdim tatlisey asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 1 erkek 1 dişi olursa dişiyi biraz erken (6-7aylıkken) kısırlaştırmakta fayda var zira erkeklerde 12 ay öncesi pek tavsiye edilmiyor kısırlaştırma, kızıştıkları vakit baya rahatsız edici bi hal alıyor olay, sağa sola işemeleri kavgaları gürültüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bende 2 erkek bi dişi var dişiyi sırayla kullanıyorlar asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 üç kedi nasıl oluyor yaw zor mu iki kediye göre yoksa çok fark ettirmiyor mu tüyüdür, masrafıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Hayır, hiç farketmiyor, sadece mama biraz daha çok gider. 15e kadar aynı masraf, artmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi nasıl fark etmiyor ya, aşılarını falan yaptırmıyo musun zipzip sen fdsfs veterinerler de iyi geçiriyor artık, 10 yıllık tanıdık veteriner var o bile geçirme peşinde. iç dış parazit yaptırsan sadece 90 lira civarı. x2 hadi 180 çok koymaz belki ama x3-4-5 yapınca meblağ baya dokunmaya başlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 zipzip said: doğum zamanı başladı, bol bol bulursun. ama şu saçma soru için başlık açmanı da yadırgadım. sözde arkadaşız yani. aynen dediğin gibi. sözde arkadaşsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 15 kediye aşı yaptır bakalım kaça patlıyor. Hastalanınca anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 İç dış paraziti kendiniz yapıverin be. Beş kilo kediye yarım, daha küçüğüne çeyrek tablet yutturucan işte. Damlayı da yalayamadığı bölgeye damlat O değil de ikinci kedinin bulaşıcı hastalık taşımadığına emin olmadan alma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar