barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Derbiyi izlemek için avrupa tarafında neresini önerirsiniz? Bir fenerli olarak dayak yemesem ve kahve tarzı olmasa yeter. Bilmiyorum bu tarafta çok. Internette de aratınca GS'lilerin takıldığı mekanlar çıkıyor. kesin dayak gelir sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Türk Telekom arena :P Son maçta 2 bin kişi bile yoktu galiba attığımız gollere sevinsen bile bişi demezler herhalde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 taksim, mecidiyeköy, sarıyer, bakırköy'de dayak gelir. beşiktaş'ta da izlenmez. bas araçla göktürk'e git, north shield'da godaman amcalarla puro dumanı eşliğinde izlersin maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yeşilköy tarafları da olabilir ya da göktürk aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Cadde'deki north shield sesi açmıyordu ya. diğer taraflardakiler de belki kapalıdır. öyle keyifsiz olur. Etiler Harvard cafe varmış. Nasıldır bilmiyorum ama. Hem dayak, hem de ortam, fiyat konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 gel bizde izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Başka zaman inşallah. teşekkür ederim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Git nevizade'de rakıcılarla izle. Ben kaç maçı izledim orda bir kere kavga çıktığını görmedim. Ayaga kalkıp bağıra çağıra herkesin anasına sövmeyeceğini varsayarak söylüyorum tabi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 aslında düşününce kavga çıkmaya en müsait maç herhalde ya. gs'nin iddiası falan kalmadığı ve leş ötesi durumda olduğu için, casual taraftarlar gitmeyecek, İzleyen GS taraftarlarının %99'u "Fener derbisi abi %100 kazanmamız lazım, futbolcular affetirecekler kendilerini bize!!!" modundaki fanatik tayfa olacak, casual neredeyse hiç olmayacak. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fanatik gs li?? oh nesilleri tukenmemismiydi onlarin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar