Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 ya son bölüm baya saçmaladı ama ya. Spoiler %100 powerlı smash ı ağzıyla mı tuttu o doğru mu gördüm??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 evet ona iddialı plot armor bastılar artık sorgulamayı bıraktım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Spoiler heroların alayı salak. inş ölürler kaybederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 o niye ya lol. Spoiler merhametten maraz doğuyor işte de onu bıraktılar buna karşı en azından. öldürmeye çalışıyorlar artık. aizawa sense de bacağı bıraktı. kollar bacaklar, mangakalar ille kesecek onları. ormandaki ekip de keşke öldürmeye çalışsaydı işte hataları o oldu. alyen asidiyle filan eritselerdi herifi. bakugo da nihayet adam oldu, onu gördük ya. ben araya girmek yerine birşeyler basacak sanmıştım geçen bölümün sonunda. dekü'ye bastıracaklar ille. o dördüncü avatar ne yapmış kısmından ne çıkacak bakalım, ilginç. çok kullanıp kendini mi eritmiş filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 dur durak bilmedi bu sezon cidden, gene çok heyecanlı bitti. bu arc bitişinde herkesin siborg olması gerekmez umarım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 öf çok iyiydi, pis hypeladı sonraki bölüme. neyseki 2 cour, 25 bölüm devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2022 124. bölüm sonuna hiç lafım yok tertemiz. ama bölüm ortasındaki o gelişme nedir? tepkiler çok saçmaydı ya. Spoiler olay şeye benziyor. fetönün sağ kollarından birisi televizyonu ele geçirip yıllarını halka adamış sevilen birisini kötüleyen basın açıklama yapıyor ben de şok oluyorum buna... onca senedir yapılmış heroluğu anında unuttuk, teröristin tekinin sözlerine göre göre dünyamız başımıza yıkıldı. neymiş çok kötü babaymış. yangın nasıl çıktı filan tam hikayeyi de bilmiyoruz gerçi ama çok saçma bir durum var ya. endavor günlerce aradım vs.vs. diyor. kavga filan da gözükmüyor ortada ama dabi neyin alınganlığını yaşıyor acaba. gene kesin klasik all for one'ın parmağı çıkacaktır burada da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) Gelecek bölümde açıklanır belki onlar bakalım, çözümü dövüş ertesi olabilir bir setup. insanlar hızlı dönebiliyor ya celebrity olaylarında, bayağı örnekleri var. Aralık 13, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 sonuç olarak Spoiler midoriya el kol ayak gitti, engelli sandalyesinde bir hayata başlaması lazım artık. tahminimce küçük kız gelip zamanı geri çevirecek kollar ayaklar iyileşecek. shigarakiyi görmeyeceğiz gibi uzun bir süre. all for one VS one for all savaşı dönecek gibi duruyor. bu animenin de gidişi belli oldu artık. Spoiler shigaraki X midoriya ya dönüşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 bir tane sasucke’si var, ikincisi olmayabilir ama bakalım. bomba gibi arc oldu, en iyisiydi sanırım şimdiye kadarki. protezciler bayram edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Haydaa Spoiler Middonayto sensee rip, orada ne oldu öldürecek kadar anlamadım. Sadece yüksekten düştü diye mi acaba. Bu arc da heyecanlı olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 güzel özet geçtiler. Spoiler hawk'ın terörist öldürmesi neden kötü bişeymiş gibi gösteriyorlar hala anlam veremedim. midnayt yere düştüğünde arkadan coşkun ve alço kılıklı insanlar geliyordu onlar hallettiler büyük ihtimal. majestice ne oldu asıl onu kaçırmışım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 giganto tokatlamadi mi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 (düzenlendi) evet öyle oldu. Spoiler ama bu ölümlerin off-screen olması çok tat kaçırıcı. kimin neden nasıl öldüğü tam anlaşılmadı bile işte buradaki sohbetin gösterdiği üzere. Ocak 8, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 anime bitti özet geçiyorlar galiba artık? Spoiler bu dakikadan sonra kim neyi toparlayacak? kötüler kazandı gayet. arkadaşlık gayret çaba ile kazanırlarsa çöpe atarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2023 ne özeti? bir sürü olay oldu geçen haftadan beri. dark knight rises'da film ortalarında gibiyiz işte. kötülükle dünyanın sistemleri yürümez zaten kendi kendine bile çökmeye mahkum sırf çalma çırpma kafası. ancak o partiyle iktidar olsalar öyle olurdu. all for one'u all one vücut gibi birleşip dövecekler zaten işin teması o. ben esas başka birşey olursa şaşarım çünkü bütün hikaye one for all düşüncesine bir övgü. süper güçleri kastetmiyorum, kendi saçını başkaları için süpürge etme konsepti bu heroluğun kristalizasyonu. başkalarını kendi çıkarı için sömürme de bunun antisi, o yüzden çoğunluğun birleşip altetmesi olayın doğal akışı. gerçek hayatta bile böyle, fairy tail gibi nakama power gibi ham işlenmemiş bir konsept değil burada, adam süpergüç üzerinden alegorisini bile yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 burdan olaylar dönmez diyorum işte. deku sürekli kafasının içindeki insanlarla konuşup da kazanacaksa işimiz var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2023 yani one for all ile biriken önceki güçleri tek tek unlocklayacak işte, yoksa havadan off-screen char editler gibi güç kazanan adamları nasıl yenecek yani tekme yumrukla bir yere kadar. "o gücü çaldım, bu gücü siz bakmazken varilde eklediler" tarzı saçmasapan villain varken başka türlü olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2023 5. sezon bitti. güzel bitti. ama aslında asıl sevdiğim kısım sanırım Spoiler all might ile stain arasında geçen diyalog oldu. ikisinin hikayesine odaklanılmasını isterdim şahsen. ergen dramaları çok da çekici gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 yeni sezon heyecanlı başladı. 1 Spoiler geçen sezon uçaklarda gelişi heyecanlı bırakmışlardı, direkt oradan dövüşe bağladılar. yalnız cidden çok bayık hale geldi 'falanca güçleri kombine ettik verdik hepsini ustaca kullanıyor' kötüsü, geçen sezon da yazmıştım. kaptan amerika yenemez öyle zaten, onun gücünü de çaldırmasalar bari daha girer girmez. daha girişte "ölmeden önce flashbackle hikayemi anlatayım" diye girince flag açtı maalesef. yalnız all might amerikalıdan daha amerikalı cidden lol. amerika nukelesin bitirsin bu işi, nuke bu sefer japonya'yı kurtarmaya yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 (düzenlendi) 2 Spoiler ciddi ciddi bir bölümde öldürdüler yani yuh. hakikaten akılsızlık şu charı böyle harcamak. kuşlarla böceklerle konuşana birşey olmaz ama. şu kadar sezonda gördüğüm en aptalca şey oldu. cidden durdum düşündüm de bütün hikayenin kurulumu "all for deku" oldu "deku for all" olacağına. "dünyanın kalan en güçlü herosunu 1 hafta da bakago ile antrenman yapman için harcadık". genius. Mayıs 11, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Sam, 11.05.2024 14:38 tarihinde dedi ki: 2 İçeriği gizle ciddi ciddi bir bölümde öldürdüler yani yuh. hakikaten akılsızlık şu charı böyle harcamak. kuşlarla böceklerle konuşana birşey olmaz ama. şu kadar sezonda gördüğüm en aptalca şey oldu. cidden durdum düşündüm de bütün hikayenin kurulumu "all for deku" oldu "deku for all" olacağına. "dünyanın kalan en güçlü herosunu 1 hafta da bakago ile antrenman yapman için harcadık". genius. yaa off cidden ya, amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 çok anime izledim de bu kadar gereksiz bir giriş gelişme sonuç hatırlamıyorum ya. Spoiler çok güçlendi bu düşman ne yapsak? ya götümüzden bir hero uyduralım da kendisini öldürerek düşmanın güçlerinin yarısını sildirelim. oh oldu çok güzel maşallah. hikayeye bağlantısını da çocukken olmayt kurtarmış olsun onun hatrına işte... ağlak çocuku da az daha güçlendiririz nasıl olsa o kurtarcak herkesi öyle olması şart kanun çünkü. ama sevgi ile kurtarır kesin dünyayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 3 Spoiler fransız casus çıktı işe bak. hiç de aklıma gelmezdi. bu vesileyle hagakure'yi de göstermiş oldular yalnız, görünmezliğini kapayabilseymiş keşke istediği zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Spoiler kısmen de olsa build-up ı vardı ışıldak çocuğun. sürekli bi üzgündü filan. sebebini anlamış olduk. sinir bozucu bir durum da aslında. kızmak istiyorsun çocuğa ama bir noktada da kızamıyorsun, şantaj çok kötü bir ikilem doğuruyor. "bir kaç kötülük yaptın diye ömür boyu kötü olmana gerek yok" sözü her ne kadar kısmen doğru olsa da yapılan yıkımı geri getirmiyor. ne kadar yardım ederse etsin ışıldak çocuğun sonunu iyi görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar