kami Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Turkey 81% Çomar istilasına uğramış, yakında kapatırlar hattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bingildak said: sözlükler tam bir çomaristan olmuş ya cidden interneti ve 15" low radiation crt monitörü olan herkes ulaşınca tadı kalmadı internetin ya. yepyeni bi mecraya geçmek lazım artık. bak ben bile ulaşmışım yukarıdaki cümleye bakın. (ama ben 98de gelen ilk çomilerdenim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bingildak said: sözlükler tam bir çomaristan olmuş ya kesinlikle, artık girmiyorum bile, hepsi ırkcı mal yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 "nutella yerim" said: ukrayna asıllıymış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mtb3f_NAmK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Biz milletçe niye böyleyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Valla sadece Türk değil, avrupalılar ispanyollardan da pek hazetmiyorlar. Avam kültürü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Anhora direk steryotip turk ya, simdi itin poposuna soktular ircimi bari ispanyollarida cekiyim diyor eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben Türklükten mutluyum, sadece avamlığa tahammülüm yok bazen çok şey bildiğini sanan insanlar da avamlıktan nasibini alabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 türklükten neden mutlu olur insan, nasıl bir vizyonsuzluktur bu ya adsafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 İsveç abi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 "atsiz atam" said: turklukten aldigim tadi baska hicbirseyden almadim, belki bilardo ama yok lan turkluk daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 moriarty said: bonusimo sözlüğün yeni çomarı. ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 şöle bir program üzerinden gece sürekli çaldırıp kapatsak da pişman olsa sarıpipiler TÜRKÜNGÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 applev0dka said: türklükten neden mutlu olur insan, nasıl bir vizyonsuzluktur bu ya adsafa. iskender, baklava falan var işte bazen mutlu muyum acaba diye sorgulattırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 peki iskender mi isveç mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 yok mu isveç'i bedavaya arayabileceğimiz bir program vb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 site gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 yoo çalışıyo site, çok güzel olmuş ya içim bir garip oldu, düşünenin eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 +90 a ban gelecek az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 68'e düşmüş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 pascalnouman said: http://theswedishnumber.com/ LESGO ! /summon Korax bu rasgele numarayla beni çaldıran olursa döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 "nutella yerim" said: Kanadalı'nın bile İsveçli'den daha Viking olması ne ironic bişidir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bone said: bu rasgele numarayla beni çaldıran olursa döverim beklemek istemiyorsan kendiliginden ahizeye ufle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 onların da atası kuzey avrupalılar ayrıca gercek isveclileri koydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar