xunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Suark said: şimdi para transferi burda sıkıntılı siparişi verin, kasımda hanım dönecek irana gelirken parayı getirir, sonra ben gelirken makinayı getiririm. ne istionuz Yeni pc topluyorum hatuna, ekran kartı falan cokertmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 tamam bakarım onada pc ciler var. tam model marka filan veriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Selam, Gizli said: bana da gökyüzü fotoğrafı çekmek için ne almam gerektiği hakkında yardım eder misiniz? Gündüz gözü bulutları mı yoksa gece yıldızlar falan mı? Gerçi her türlü geniş açı şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 paramecium said: Selam, Gizli said: gece çekimi için sormuştum yıldızlar, ay, kuzey ışıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Selam, Valla sınırlı bilgim ile; olabildiğince geniş açı, düşük f değeri yeterli gelecektir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ay çekebilmek için teleskopik lens lazım diye biliyorum. Bütün o şehir ışıklı ve aylı fotolar fotoşop hatta, ayı ayrıca çekip ekliyolar fotoğrafa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar