yloibx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 6 gb'lık sql dosyası nasıl açılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Herhangi bir notepadi aç İçine açacağın dosyanın adını yaz Altına da google da arama yapamayacak kadar beceriksizim diye yaz Save et. Sonra o dosyaya tıkladığında açılmadığını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 tc kimlik numaranı buraya yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 screenshot ını bir koyar mısın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ya mal mal şeyler yazmak için girmeyin şu konuya google'dan arattım 5-6 tane viewer program buldum denedim bir tek chrome ve gvim read açıyor ama dosya 6 gb olduğu için hata verip kapanıyor onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 mont giy öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 gerçekten açman gerekli mi import falan yapacaksan sqlplus komutları ile açmak ile uğraşmadan halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Word ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yloibx said: ya mal mal şeyler yazmak için girmeyin şu konuya google'dan arattım 5-6 tane viewer program buldum denedim bir tek chrome ve gvim read açıyor ama dosya 6 gb olduğu için hata verip kapanıyor onlar da. sen güzel güzel bakın ben bunları bunları yaptım ama çözüm bulamadım ne yapabilrim şeklinde yazarsan biz de bilgimizin deneyimimizin yettiğince yardım edebiliriz. ama damdan düşer gibi 5gb sql dosyası var napcaz diye gelirsen ben şahsen yardım etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Parçalara böl memory yetersiz ise işletim sistemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 google'da aratmak yerine pati'de aramayı deneyebilirsin mesela https://forum.paticik.com/read.php?98,8372641,page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 senko said: Herhangi bir notepadi aç İçine açacağın dosyanın adını yaz Altına da google da arama yapamayacak kadar beceriksizim diye yaz Save et. Sonra o dosyaya tıkladığında açılmadığını göreceksin. denedim çalışıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar