Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvancilikla ilgilenen pati var mi ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Hemen yazamam.

Abi nerden bulunur ? Tr'de bu cinsi yetistiren var mi ? Eti, yumurtasi nerede bulunur ?

Rusya'da son 3 aydir cok meshurlasmaya basladi. Ozel olarak zenginlerin avrupadan ve hindistandan getirttigi bir tur. Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Hemen yazamam.

Abi nerden bulunur ? Tr'de bu cinsi yetistiren var mi ? Eti, yumurtasi nerede bulunur ?

Rusya'da son 3 aydir cok meshurlasmaya basladi. Ozel olarak zenginlerin avrupadan ve hindistandan getirttigi bir tur. Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum.

rusyada yayılmaya başlıyorsa tr ye seneye falan gelir
anca hobi olarak yetiştirenlerde vardır süs tavugu niyetine
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

xwhiplashx said:

Hemen yazamam.

rusyada yayılmaya başlıyorsa tr ye seneye falan gelir
anca hobi olarak yetiştirenlerde vardır süs tavugu niyetine

Rusya'da yayilmasi ve bunu tuketebilecek anca ufak bir yuzde var. Aynen bu da turkiye icin gecerli. Halkin tuketebielcegi bir tur degil. İste bunun orjinaline nereden ulasiriz? Nasil bir yol izleriz profesyonel agizdan yardim istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ramses dostum doğru söylemişhayvancılık benim için adeta bir tutku. zaman zaman kendimi çok kaptırıp sürünün arasına karıştığımı bile bilirim :)) hanımla çok kavga ediyoruz, ahır gibi koktuğumu söyler :))) ama bu işi tutkuyla yapanlar bilir ki o koku asla parayla satın alamayacağınız huzurun kokusudur.

bana sorabilirsin istediğini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...