xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Pati olmasa bile yakini, dostu var mi ? Ozellikle kumes hayvancılıgiyla ilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 benim var ama öyle büyük bir şey değil adam köyde kendi kendine organik tavuk yapıp satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 stardew sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 organik kanarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Merak ettigim ayam cemani cinsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 endustriyel kümes inşaa ettirmiştim 2 sene önce 80k kapasiteli ne soracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 İmamizer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ayam deniz nice to meet you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Fistan said: endustriyel kümes inşaa ettirmiştim 2 sene önce 80k kapasiteli ne soracaksın HAHAHAHAAH SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 İnsaa var ama hrm de 80k sonra ? :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 xwhiplashx said: Merak ettigim ayam cemani cinsi duygusal bir tür ancak kin de beslerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Cevremde ki herkeste bi miktar kin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abi ne merak ediyorsun yazsana 3 cümle yazmak bu kadar mı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bak fistan da kinli mesela hemen sinirlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, Havalandırma fanlarını imal ediyorum. Ama Fistan'ın dediği gibi endüstriyel ölçekte. Diğer ekipmanlar için de bildik eş/dost mevcut. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Hemen yazamam. Abi nerden bulunur ? Tr'de bu cinsi yetistiren var mi ? Eti, yumurtasi nerede bulunur ? Rusya'da son 3 aydir cok meshurlasmaya basladi. Ozel olarak zenginlerin avrupadan ve hindistandan getirttigi bir tur. Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 yedigimiz tavugu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bira icirip masaj yapip ayet de dinlettik dersin.. bu arada dedikleri de kara tavuk..eti de bildigin kara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, TR'de şu an tavuk işine girmek biraz macera olur. Et fiyatları düşük. Butik tarzda üretim yapabilirsin. Pazarlama ayağı ne kadar rahat olur bilemem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 xwhiplashx said: Hemen yazamam. Abi nerden bulunur ? Tr'de bu cinsi yetistiren var mi ? Eti, yumurtasi nerede bulunur ? Rusya'da son 3 aydir cok meshurlasmaya basladi. Ozel olarak zenginlerin avrupadan ve hindistandan getirttigi bir tur. Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum. rusyada yayılmaya başlıyorsa tr ye seneye falan gelir anca hobi olarak yetiştirenlerde vardır süs tavugu niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bu bahsettigimiz tavugun fiyatlari 20 liralik degil ama. Kan degeri ve olculerine gore fiyatlari 3000-7000 tl arasi degisiyor. Normal bir yerde de yiyebilecegin tur degil. Civciv fiyati orjinallerinde 500-700 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hiç uğraşma o fiyatlardaysa, wag yu filan besle abi.Kobe sığırı satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Fistan said: xwhiplashx said: Hemen yazamam. Abi nerden bulunur ? Tr'de bu cinsi yetistiren var mi ? Eti, yumurtasi nerede bulunur ? Rusya'da son 3 aydir cok meshurlasmaya basladi. Ozel olarak zenginlerin avrupadan ve hindistandan getirttigi bir tur. Sirf eti ve yumurtasi icin burada kendileri besliyorlar. Tr'de ve ya Dagistan'da bu ise girmek istiyorum. rusyada yayılmaya başlıyorsa tr ye seneye falan gelir anca hobi olarak yetiştirenlerde vardır süs tavugu niyetine Rusya'da yayilmasi ve bunu tuketebilecek anca ufak bir yuzde var. Aynen bu da turkiye icin gecerli. Halkin tuketebielcegi bir tur degil. İste bunun orjinaline nereden ulasiriz? Nasil bir yol izleriz profesyonel agizdan yardim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sen bireysel olarak burada yutturamazsin onu..anca istanbuldaki tercihen yabanci sefli uber yildizli 3 4 sifirli faturayi rahat kosebilen kimsenin itiraz edemeyecegi yerlerin menulerine sokabilirsen sansin olur.. prof. agiz diyorsan ben sustum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ramses dostum doğru söylemişhayvancılık benim için adeta bir tutku. zaman zaman kendimi çok kaptırıp sürünün arasına karıştığımı bile bilirim :)) hanımla çok kavga ediyoruz, ahır gibi koktuğumu söyler :))) ama bu işi tutkuyla yapanlar bilir ki o koku asla parayla satın alamayacağınız huzurun kokusudur. bana sorabilirsin istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar