mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 laptoptan masaüstü bilgisayara geçtim. yaklaşık 4 senelik bir sistem aldım arkadaşımdan. ssd ile güçlendireyim diyorumda şöyle bir alet gördüm amazonda. http://www.amazon.com/PNY-CS1311-Internal-Solid-SSD7CS1311-240-RB/dp/B019H3B3OW?ie=UTF8&redirect=true&ref_=pe_172030_188400450_em_1p_0_ti fiyatı inanılmaz gözüküyor ayrıca 5 yıldız almış amazonda. kullanan eden var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 amazondaki alici-kullanici goruslerini okuyabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ya birader okuyorum onları zaten nerden türediniz siz... buradan alıp kullanan var mı diye sormuşum ztn değil mi? şöyle salak salak cevaplar vericeğine hiç yazma. hem sen zamanını harcama hemde ben zamanımı sana cevap vermekle harcamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 pny ultra usb leri kullanıyorum ben çok memnunum genel olarak iyi marka kanısı bıraktı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, PNY iyidir. Nedense pek bilinmiyor bizde. Ama performansı nasıldır dersen bilemem, testlere bakmak gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Pny alinabilir. Zaten artik hangisi indirimdeyse onu alacaksin icindeki cipsetler az cok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 benim kendi düşüncem pc için en core parçalardan birini alıyosam markasına ve modeline önem veririm. yerinde olsam pc toplarken ssd için samsung - kingston - ocz - corsair 4'lüsünden birine bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Senin dusuncen yanlis. Simdi cikabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://forum.donanimhaber.com/m_99980530/mpage_872//tm.htm#112348566 şu konuda alıp kullananlar hız testi yapanlar yorumları fln var son sayfada. arayıp bulman lazım. hız testinde samsung evolarla kafa kafaya fln diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Esh said: Senin dusuncen yanlis. Simdi cikabilirsin feytelığti fılovlıs viktıri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 200 liraya geliyo kargo dahil. http://www.tweaktown.com/reviews/6294/pny-optima-240gb-ssd-review-a-low-cost-ssd-for-the-mainstream-at-90/index.html surada bi test yapmislar.fakat bu review isine su katiyolar galiba. oda burada : http://www.extremetech.com/extreme/184253-ssd-shadiness-kingston-and-pny-caught-bait-and-switching-cheaper-components-after-good-reviews testi daha okuyamadim.zaman dar biraz aksama bakicam ama teste su katma hadisesi isin boyutunu degistirdi. memlekette bilindik markalarin 200 lira civari ssdleri var 240gblik.onlarla kiyaslayan bi test bulunurda pny ezici bi sekilde avantajli cikarsa o zaman amazondan siparisi verirdim. ben olsam oyle ufak tefek farklarla ustunluk varsa hic dusunmeden memleket piyasasina bakardim. not: ezici>(ufak tefek) -> 400-500 lira araligindaki 240gblik ssdler gibi stabil ve performans kistas.yukaridaki 2 cumle alt alta sizofreni belirtisi gibi olmus.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 eyw beyler okuduklarım performasının samsung evolardan bir farkı olmadığıydı genel olarak. zaten amazonda 5 yıldız almış bir ürünün kötü çıkma ihtimalininde az olacağını düşünerek siparişi verdim. gelsinde size bir yorum yaparım ayrıca performansıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 kingston ssd satayım sana 240 gb, bana yetmedi 500gb m.2 950 pro ya geçeceğim. 4-5 aylık falan 190 lira uygun mudur? edik: sen siparişi geçmişsin. iptal et 1 haftaya bende format atarım, ya da başkası da talip olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, Hangi model? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 KillJoy said: kingston ssd satayım sana 240 gb, bana yetmedi 500gb m.2 950 pro ya geçeceğim. 4-5 aylık falan 190 lira uygun mudur? edik: sen siparişi geçmişsin. iptal et 1 haftaya bende format atarım, ya da başkası da talip olabilir. 2 tane alıcam ya bi arkadaşa bi kendime sen burdan müşteri bulursun kendine bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 tamamdır. ptesi muhtemelen 512gb ssdyi alcam. format atınca yazarım burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 paramecium said: Selam, Hangi model? Saygılar. Kingston KNG 240GB v300 mü ne, geçen gün baktım sıfırı zaten 220 lira gibi bişidi webdenal da o yüzden satmasam daha iyi. back up olarak kullanayayım biraz. [hr] m.2 samsung 950 pro ile 2500/1500 okuma yazma hızı altına düşmüyor maşallah. Daha hızlı da yok sanırım. alacaklara dikkat: - win10 dışında çalışmıyor, baya denedim sürücü mürücü (yani windows 7 ile format yemiyor) - her anakart uyumlu değil, mesela dell laptoplar sandisk dışına support vermiyor sanırım. msi x99a anakartta sıkıntı çıkmadı. p.s : ayrıca anlam veremediğim bi bug oldu. biostan samsung'u disable etsem bile kingstonla başlatınca yine samsung ile açılıyor. içerde raid falan mı oldu bunlar bi şekilde. anlamadım./esh bu konuda bilgin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ben de m2 raid var ama biostaki hatanin ne oldugunu tam anlamadim. Ahci / ide sorunu olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Iki diskte de windows yukluyse muhtemelen bootmgr tetikliyodur ana windowsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yok abi görüyor kingston'ı da sadece ordaki windowstan başlatmıyor. orda da win10 yüklü. ki önceden görüyordu. ne zaman biostan ilk diski samsung seçtim sonra bi daha kingstondan başlatmadı. sıkıntı yok ama bana bi windows10pro ya mal oldu o kadar. ordaki 7den 10'a yükseltmeyi kopyalayacaktım samsung'a kurduğum w10'a,kingston'a giremeyince yalan oldu. samsung'u tamamen disable ediyorum ya biostan, ona rağmen tekrar samsung ile bağlanıyor. o garip. bu arada bios'u da son update'e getirdim ama değişmedi. neyse garip işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 haha aynen işte o olabilir. neyse o artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Dual boot ekrani cikarip sormasi lazim esasen ama hala patliyo demek ki. Yillardir cift sistem makinalarda sikinti yaratir , boyle onu fixleyen ufak app ler var, bi arat nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben şöyle düşünüyorum. samsung u disable ettim. alet kingston'a gidior, ordaki windowsu başlatacakken, kingston üzerinden(raid olmuş işte) samsung'u buluyor gidip ordaki windowsu başlatıyor. dolayısıyla samsung açılmış oluyor. neyse değişik bi problem ama bana zararı dokunmuyor. kalsın böle şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar