Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma bir internet sorunu

benjani

Öne çıkan mesajlar

torrent, dl varken ya da birşey izliyorsam, internet gidiyor.site açtığım zaman DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET diye hata veriyor, bağlanmıyor hiçbir yere ama dl ya da o an izlediğim video filan kesilmiyor.videoyu veya dl'yi kapatınca 30sn sonra filan düzeliyor tekrar internet.

önceden böyle olduğu zaman modemle bağlantıyı kesip tekrar bağlanırdım, düzelirdi.şimdi bağlantıyı kestiğim zaman, bir daha başka modem görmüyor ya da wi-fi sekmesini hiç açamıyorum pc'ye res atana kadar.

ne olabilir bu nedeni?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada Esh, sorayim sana da. Gecen torrent filan kullanmiyorken bana da oldu. Tablet calisiyordu, telefon calisiyordu, Macbook calisiyordu, NDS ve Kobo bile calisiyordu ama Windows 10 surekli bu hatayi veriyordu.

Windows'dan anlamiyorum ben, ne buna neden olmus olabilir o taraftan? Bir yarim saat oyle takilip duzeldi. Ilk kez.
Sosyal ağlarda paylaş

external wifi bulamam herhalde.vpn açıkken gitmiyor internet, onu farkettim.son günlerde cs go oynarken filan da olmaya başladı.ping bir anda 600 ye filan çıkıyor, oyunu kapatmadan bağlanmıyor internete.ya da wattsapp web açıkken de yaşıyorum aynı sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
aynı sorun bende de var hatta gecenlerde konu da acmistim. telefonu wifi adaptor olarak kullanıyorum ondan oluyor sıkıntı buyuk ihtimal.

hazır konusu acilmisken araya kaynayayım bende http://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-PA4010KIT.html

sunlar hakkında fikri olan var mı. modemden pc ye 23423 km uzunlugunda ethernet cekmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...