Anhora Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 http://www.epttavm.com/item/15841900_seagate-3.5-4tb-exp-usb3.0-siyah-steb4000200?ref=akakce&v=1.66.9 Bunları 300'lere alma şansımız yok mu ya? Nerelerden uygun harici bulabiliriz? Sadece steam oyunları için bir harici düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Simdiden soyleyeyim, harici diskten oyun zor oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 İşte hepsine SSD yetmiyor malesef. Sırf CoH'un bir oyunu 10+ GB. 100 küsür oyun var. Arşiv için istiyorum aslında harici'de dursun internet olmadığında işime yarasın diye. Yine kopyala yapıştırla SSD'ye atarım işim düştüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Neyse işin ehline gideyim, yani DH'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Anhora said: Neyse işin ehline gideyim, yani DH'ye. Sahibindendeki telefon macerandan sonra aldigin en iyi karar olabilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 hepsiburada gitti gidiyor..bir de onlarda var amazondan filan getirtmeyeceksen..kaldi ki oradan da baktim simdi 30 50 tl daha pahali oralar.. bir de kabaca tl/gb oranina bakmak lazim buyuk boyutlular o konuda az daha avantajli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4 tb harici 2 tb oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ucuzu.com dan bak işte alışveriş sitelerini süzüp hepsinini fiyatını koyuyor ne bekliyorsun tam olarak anlamadım ki abi ende cıkma var 300e bırakırım dicek adam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 1 tb lık hdd yolla 100 tl farkla 4 tb lık verelim gibi bir şey bekliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 SIMDI ARARSANIZ 1 DEGIL 2 DEGIL TAM 5 TB HDD SADECE 500 LIRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Selam, Abi diskin kendisi kaça ki haricisi 300TL civarında olabilsin!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 230 liraya 3 TB buldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ₺430'a bulmam mucize, daha ne istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 dana22 said: nerde?? İkinci el tabi ki, ona da get aç deyince 270 falan diyorlar. Ama sıfırı $99 amazonda. TR'de 350-400 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 iste vergi nakliye..daha pahaliya bile gelir.. 5 tb 510 tl n11 de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 steam oyunları için 4TB kadar büyük alma gereği nedir? aynı anda 1000 oyun kurup arşiv mi yapacaksın?, 200 oyun yüklü ve 1.5TB yer kaplıyor. GERGE said: Simdiden soyleyeyim, harici diskten oyun zor oynarsin. şunu düzeltiyim yanlış bu. harici diskten de gayet rahat oyunlar oynanıyor. pratikte denedim, Origin oyunları ve Steam oyunları external harddiskte yüklü, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (USB3 HDD bu arada onun da etkisi vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Sadece steam değil tabiki 1 TB yetiyor oyunlar için. Yer kalmadı o yüzden fazla düşünüyordum. 3 TB alıcam fiyatları biraz daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bu arada external yada herhangi bir hd bence ikinci el alınmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 BonePART said: bu arada external yada herhangi bir hd bence ikinci el alınmaz ya aynen katiliyorum hatta satilmaz. Adam cin cikar geri getirir her seyi sacmaliklar yasayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar