Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 TB Harici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.epttavm.com/item/15841900_seagate-3.5-4tb-exp-usb3.0-siyah-steb4000200?ref=akakce&v=1.66.9

Bunları 300'lere alma şansımız yok mu ya? Nerelerden uygun harici bulabiliriz? Sadece steam oyunları için bir harici düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
İşte hepsine SSD yetmiyor malesef. Sırf CoH'un bir oyunu 10+ GB. 100 küsür oyun var. Arşiv için istiyorum aslında harici'de dursun internet olmadığında işime yarasın diye. Yine kopyala yapıştırla SSD'ye atarım işim düştüğünde.
Mesaj tarihi:
hepsiburada gitti gidiyor..bir de onlarda var amazondan filan getirtmeyeceksen..kaldi ki oradan da baktim simdi 30 50 tl daha pahali oralar..

bir de kabaca tl/gb oranina bakmak lazim buyuk boyutlular o konuda az daha avantajli..
Mesaj tarihi:
steam oyunları için 4TB kadar büyük alma gereği nedir? aynı anda 1000 oyun kurup arşiv mi yapacaksın?, 200 oyun yüklü ve 1.5TB yer kaplıyor.

GERGE said:

Simdiden soyleyeyim, harici diskten oyun zor oynarsin.

şunu düzeltiyim yanlış bu. harici diskten de gayet rahat oyunlar oynanıyor. pratikte denedim, Origin oyunları ve Steam oyunları external harddiskte yüklü, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (USB3 HDD bu arada onun da etkisi vardır)
  • Yeni Oluştur...