Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 emre mor girmiş oyuna izleyen var mı nasıl
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aynen yazdığımın akabindeki dakikalarda döktürdü çocuk:)
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Şu an canlı yayında ve ingilizce veriyo röportajı:)
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 MrLevie said: şu oğuzhan milli takıma olmadı bir türlü ya 2 tane verkaçla ceza sahasına girdiği bi pozsiyon var. Adamın çabuk oyununa ayak uyduran olunca oynuyor aslında. Arda'yla biraz daha idman yapıp biraz daha tanısalar birbirlerini kapalı savunma düşmanı olurlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 takım hala bir birine alışık değil ya.bir de abi allah için fatih terim şu topal ı defans oynatmasın yerinde oynatsın.ozan sevdasından da vazgeçsin ayriyetten emre mor gayet yasin yerine 23 kişilik kadroya alınabilir.her takım 18-19 yaşında adamlarını pazarlıyor bu tip organizasyonlarda şunu bizde yapalım artık.gayette faydalı olabilir.umarım türkiye ye yolu düşmez hep avrupa da kalır
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çabuk oynayabilecek adam sayısı da yüksekte işte olmuyor. oyunu yavaşlatan 2 adam olsun orta sahanın ilerisinde yetiyor. dün mesela özellikle ilk yarı oyunu katleden ozan tufan ve arda'ydı. hadi ozan sezon boyunca formsuzdu, yapmaya çalıştı da yapamadı vs. onu kenara koyda arda bildiğin keyfine göre pas veriyor, aşırı yavaş vs...
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bence arda sol değilde forvet arkası oynarsa daha faydalı olur gibi.zaten ağır bir adamdı da nasıl becerdiyse dahada ağırlaşmış
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 aktiftablet said: MrLevie said: şu oğuzhan milli takıma olmadı bir türlü ya 2 tane verkaçla ceza sahasına girdiği bi pozsiyon var. Adamın çabuk oyununa ayak uyduran olunca oynuyor aslında. Arda'yla biraz daha idman yapıp biraz daha tanısalar birbirlerini kapalı savunma düşmanı olurlar. zaten ozzynin milli takima olmamasi gibi bir şey olamaz. milli takim ozzye yetersiz gelip olmuyordur >:D<
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Esnaf said: bence arda sol değilde forvet arkası oynarsa daha faydalı olur gibi.zaten ağır bir adamdı da nasıl becerdiyse dahada ağırlaşmış Bana da tam tersi ortada oynaması daha zararlı gibi geliyor. Bütün topları ona atıyolar, atmaaslarda gidip o alıyo, ve başlıyo etrafında dönmeye.
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bazi oyuncular 360 derecede oynarken daha iyi oynar bazi oyuncularin sirtini cizgiye vermesi oyununu rahatlatir. Ben ardayi izlerken hep sirtini cizgiye verdiginde daha rahat oldugunu dusunuyordum. Ama bu sene boyunca orta sahanin ortasinda oynamak icin antreman yaptiktan, maclarda orta saha oynadiktan sonra kendisinin de bazi aliskanliklari degismis olabilir. Zor bi secim 10+ yil oynadigi ve ardanin taninmasini saglayan basarili oldugu şekilde mi oy atican yoksa barcada oynamasi icin bir senedir caba verilen ama daha basarili olamamis şekilde mi?
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Arda gezinin yildonumunde o fotografi paylastiktan sonra ne tartisiyorsunuz nerede oynasin diye, bacagi kopsun
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 off yeni gördüm ya. Tam adam oluyo falan diyodum da iğrendim resmen, hakikaten bacağı falan kopsun.
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 beşiktaş ya da kadıköy'de bir maç olaydı da yuhlasalardı biraz. bir de canlı yayında bir taraftar ben sana barcelona'da oynayamazsın demedim, adam olamazsın dedim hohahoaha deseydi yeterdi ona birkaç sene. bir insan barcelona gibi bir dünya markasında vakit geçirip hiç mi kendini geliştiremez ya şaka gibi tam orta doğu insanı sfdsdf.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 görseli gösterimden kaldırmış bir de korkak göt
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 https://www.instagram.com/p/BF8fNeJHMYS/ burda duruyo, kaldırılan başka görsel varsa bilmiyorum
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 polisle fotoğraf çektirmek bile ayrımcılık konusu nasıl olabilir yahu, mesajında geziyle ilgili bir şey mi var ki?
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 gezi'nin yıldönümünde "polisimiz candır" diye böyle mesaj atmak nedir sence?
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Oooo tamam, kesin laf çakmış geziye... havadan nem kaptık gidip öldürelim ardayı... Sağ ayağıyla sahaya giriyor, kesin sağcı bu adam demekle şu fotoğrafı gezinin yıldönümünde paylaştığını bağlayan aynı kafadadır bence kusura bakmayın... Saçma saçma işler ya resmen... Bugün doğuda her gün şehit haberi geliyor, belki de adam onlara destek için paylaştı? Ama yoook tam gezinin yıldönümüyse kesin geziye laf çaktı... Nasıl bu kadar emin olabiliyoruz yav...
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Ahahaha "her gün şehit haberi gelirken reröre" seviyesine bağladıysak tamam zaten, diyecek bir şey yok. Ardanın ne bok olduğu belli zaten, tayyip yalakalığında acunla önümüze gelene bir tekme modunda bi adam işte. vizyonsuz, yetersiz kıronun teki.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 ya çaksa ne olacak, benden değilse asalım politikçiliğini yapmak her şeyden önce laf ettiğin ve sözde karşı olduğunda görüşle aynı seviyeye düşmektir. tam hıyarlık şu yapmayın etmeyin agalar. sözde düşünce özgürlüğü vs...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 arda baya bildiğin tayyibe yanlamış işte, yayınladığı fotoğraf polis teşkilatıın kuruluş yıl dönümüne değil gezi yıl dönümüne denk gelmiş ortada bariz bir taraf var gaz kapsülüne denk gelecise parazit
Öne çıkan mesajlar