Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

şu oğuzhan milli takıma olmadı bir türlü ya

2 tane verkaçla ceza sahasına girdiği bi pozsiyon var. Adamın çabuk oyununa ayak uyduran olunca oynuyor aslında. Arda'yla biraz daha idman yapıp biraz daha tanısalar birbirlerini kapalı savunma düşmanı olurlar.
Mesaj tarihi:
takım hala bir birine alışık değil ya.bir de abi allah için fatih terim şu topal ı defans oynatmasın yerinde oynatsın.ozan sevdasından da vazgeçsin

ayriyetten emre mor gayet yasin yerine 23 kişilik kadroya alınabilir.her takım 18-19 yaşında adamlarını pazarlıyor bu tip organizasyonlarda şunu bizde yapalım artık.gayette faydalı olabilir.umarım türkiye ye yolu düşmez hep avrupa da kalır
Mesaj tarihi:
çabuk oynayabilecek adam sayısı da yüksekte işte olmuyor. oyunu yavaşlatan 2 adam olsun orta sahanın ilerisinde yetiyor.

dün mesela özellikle ilk yarı oyunu katleden ozan tufan ve arda'ydı. hadi ozan sezon boyunca formsuzdu, yapmaya çalıştı da yapamadı vs. onu kenara koyda arda bildiğin keyfine göre pas veriyor, aşırı yavaş vs...
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

MrLevie said:

şu oğuzhan milli takıma olmadı bir türlü ya

2 tane verkaçla ceza sahasına girdiği bi pozsiyon var. Adamın çabuk oyununa ayak uyduran olunca oynuyor aslında. Arda'yla biraz daha idman yapıp biraz daha tanısalar birbirlerini kapalı savunma düşmanı olurlar.

zaten ozzynin milli takima olmamasi gibi bir şey olamaz.
milli takim ozzye yetersiz gelip olmuyordur >:D<
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

bence arda sol değilde forvet arkası oynarsa daha faydalı olur gibi.zaten ağır bir adamdı da nasıl becerdiyse dahada ağırlaşmış

Bana da tam tersi ortada oynaması daha zararlı gibi geliyor. Bütün topları ona atıyolar, atmaaslarda gidip o alıyo, ve başlıyo etrafında dönmeye.
Mesaj tarihi:
Bazi oyuncular 360 derecede oynarken daha iyi oynar bazi oyuncularin sirtini cizgiye vermesi oyununu rahatlatir. Ben ardayi izlerken hep sirtini cizgiye verdiginde daha rahat oldugunu dusunuyordum. Ama bu sene boyunca orta sahanin ortasinda oynamak icin antreman yaptiktan, maclarda orta saha oynadiktan sonra kendisinin de bazi aliskanliklari degismis olabilir. Zor bi secim 10+ yil oynadigi ve ardanin taninmasini saglayan basarili oldugu şekilde mi oy atican yoksa barcada oynamasi icin bir senedir caba verilen ama daha basarili olamamis şekilde mi?
Mesaj tarihi:
beşiktaş ya da kadıköy'de bir maç olaydı da yuhlasalardı biraz. bir de canlı yayında bir taraftar ben sana barcelona'da oynayamazsın demedim, adam olamazsın dedim hohahoaha deseydi yeterdi ona birkaç sene. bir insan barcelona gibi bir dünya markasında vakit geçirip hiç mi kendini geliştiremez ya şaka gibi tam orta doğu insanı sfdsdf.
Mesaj tarihi:
Oooo tamam, kesin laf çakmış geziye... havadan nem kaptık gidip öldürelim ardayı... Sağ ayağıyla sahaya giriyor, kesin sağcı bu adam demekle şu fotoğrafı gezinin yıldönümünde paylaştığını bağlayan aynı kafadadır bence kusura bakmayın... Saçma saçma işler ya resmen... Bugün doğuda her gün şehit haberi geliyor, belki de adam onlara destek için paylaştı? Ama yoook tam gezinin yıldönümüyse kesin geziye laf çaktı... Nasıl bu kadar emin olabiliyoruz yav...
Mesaj tarihi:
Ahahaha "her gün şehit haberi gelirken reröre" seviyesine bağladıysak tamam zaten, diyecek bir şey yok.

Ardanın ne bok olduğu belli zaten, tayyip yalakalığında acunla önümüze gelene bir tekme modunda bi adam işte. vizyonsuz, yetersiz kıronun teki.
Mesaj tarihi:
ya çaksa ne olacak, benden değilse asalım politikçiliğini yapmak her şeyden önce laf ettiğin ve sözde karşı olduğunda görüşle aynı seviyeye düşmektir. tam hıyarlık şu yapmayın etmeyin agalar. sözde düşünce özgürlüğü vs...
  • Yeni Oluştur...