Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 3-0 da adam hala averaj diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Fato terimi merak ediyorum ne olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 FT konusunda zaten savunmuyorum adami ama bazi seyleri de dogru analiz etmek lazim. Surada applevodka nin bile kadro yazacagi zaman ilk 11 e koyacagi adamlar bile dokuluyor ki bu adamlar sezon icinde de dokulduler Oguzhan haric. Bu sezon Turk oyuncu toplulugundan zaten banko oynayacak oyuncu yazmak zordu - ustune FT'nin de inadi binince kacinilmaz son geldi. Bizim buralarda olmamamiz gerekiyordu zaten o kadar dogru ki. Benim rahatsiz oldugum nokta cidden kotu oyunculara sahip oldugumuzu kabul etmiyor olmamiz. Bugun Hirvat kadrosuna ona buna bakiyorsun hepsi Avrupa'da takir takir oynayan adamlar. Bizim ise kadromuzda herhangi bir ust duzey oyuncu su anda bulunmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 biz bitti demeden bitmez, em iyi üçüncülük şansımız devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ BEYLER SIMDI CEKLRİ 4-0 YENİP UGANDADAN GELECEK GOL HABERINI BEKLICEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Turnuvanin en kotu takiminin teknik direktoru en fazla para kazanan 3. kisisi http://pbs.twimg.com/media/CkhSh2GXIAArE8y.jpg Del Bosque 700k daha az kazaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Cenk gitsin random gelen topa tek basına pozisyon yaratıp ters ayagıyla kacırsın agzımı acarsam forumdan banlatırsın beni ok? Ama faul yapmaktan buna zaman bulabilir mi emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bu para pound bide omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 allah belasını versin bitti diyelimde siktir olup gidelim şu turnuvadan ya. ben istemiyorum üçüncülük falan gereksiz sinir krizlerine ne ihtiyacımız var? sanki hayatımız çok güllük gülistanlıkmış gibi bide salak salak umutlara bel bağlıyoruz. o bok atmaktan çekinmediğiniz sabri'yi şu takıma koysan bütün maç boyunca sağ kanadı koridor yapar aç köpek gibi koşardı. ayıp lan cidden ayıp. binlerce çocuk sıra bekliyodur orada o formayı giyebilmek için. marka köpeği 6-7 tane şerefsizin gönül eğlendirmesinden başka hiçbişey izlemiyoruz milli takım maçlarında. üzüldüğüm iki tane adam var şu milli takımda. sessiz sedasız sadece topunu oynayan ve bu gereksiz beygirlerin çilesine ortak olan iki tane adam. birisi mehmet topal diğeri hakan balta. yazık bari bu adamlar istemiyoruz gelmek desinler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sotto said: FT konusunda zaten savunmuyorum adami ama bazi seyleri de dogru analiz etmek lazim. Surada applevodka nin bile kadro yazacagi zaman ilk 11 e koyacagi adamlar bile dokuluyor ki bu adamlar sezon icinde de dokulduler Oguzhan haric. Bu sezon Turk oyuncu toplulugundan zaten banko oynayacak oyuncu yazmak zordu - ustune FT'nin de inadi binince kacinilmaz son geldi. Bizim buralarda olmamamiz gerekiyordu zaten o kadar dogru ki. Benim rahatsiz oldugum nokta cidden kotu oyunculara sahip oldugumuzu kabul etmiyor olmamiz. Bugun Hirvat kadrosuna ona buna bakiyorsun hepsi Avrupa'da takir takir oynayan adamlar. Bizim ise kadromuzda herhangi bir ust duzey oyuncu su anda bulunmamakta. volkan gg-yalcin-balta-caner (ismail) topal-selcuk potuk-ozzy-volkan (3.mac töre) cenk maci bilmem ama oyunu kaybetmezdin. burada caner disinda formsuz adam da yok o yüzden ismail yazdım parantez içine. oyuncu havuzu boktan değil seçimler ve secilenlerin oynatilma sekilleri boktan 6ay top oynamayan adami 10 ay da oynamasa ben oynaticam diye daha turnuva baslamadan aciklarsan zaten kaybederek basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ama yine de su maca Hakan Ozan Ardayla baslamasi rezalet otesi bir durum. Bilmiyorum ya ben zaten kadro yazmakta zorlaniyordum bu takima da, ne yazsan yaz cidden Super Ligde bile ilk 2 ye giremeyecek kadrolar cikiyor ortaya. Hollanda gelseymis cidden. Simdi FT'le muhtesem GS sezonu yeniden basliyor. Ben sikildim su kisir donguden cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Beskitaslıyım ama burak su mac cenkın hırvatlara karsı oynadıgından col daha iyi oynadı yeni yetme gibi durmadı fenerden gelenler fişi çekmiş zaten ardada dokuluyor takımda çoğu oyuncunun kondisyonu falan yok almancılar ehh işte sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Abi ne Ismaili allasen. FT'yi zaten sevmiyorum ben. Senin de hakli oldugun yerler var katiliyorum. GG-Caner bu sene rezalet otesi formdaydi. Ama yerine yazacak adam da pek yok. Stoper seciminde talihsizlik + inat bindi diyelim. Bence Balta her turlu sol stoperdir. Semih le baslamasi bile daha mantikliydi madem almadin baska adam. Kesin katildigim Potuk var benim. Ama o bile ya bu adam banko oynar Fener'i tasidi diyemiyorsun. Benim takildigim nokta bu. Bu sene takimlari tasiyan yerliler olmadi ki. Takimlar da kotuydu GS rezil FB rezil. BJK'yi yabancilar tasimis. Isin hoca yonu ayri, futbolcu yonu apayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Çıkıp bir de yüzsüzce destek isteyecek mi bakalm, sahada hiçbir şey yapmayan takım, ayda 945.000tl kazanan direktör, "bizi destekleyin".... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bi 4 sene falan minumum hiç bir uluslararası turnuvaya katılmadan kadroyu refreshlemek lazım demekki yabancılar olmasa bizim ligden de bi bok olmaz alt yapı 0 gelen adam yok.Daha önce iyi olanlarda para karı kız şöhretten sonra salmış iyice bkz:Arda adam muhtar gibi takılıyo sahada tatile gelmiş belli.Sanki oruç tutuyolar ruh yok bişi yok İspanya tek kale antreman yaptı bizimkilerde maç bitsede gidip yatsak kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 güzel koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 beyler biz bitti deme..ashjfgjashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 slutsky..adamin soyadi fenaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yekeyeke said: Çıkıp bir de yüzsüzce destek isteyecek mi bakalm, sahada hiçbir şey yapmayan takım, ayda 945.000tl kazanan direktör, "bizi destekleyin".... Merak etme. O işi bizim medya tayfası yapıyor. Bak mesela Güntekin "Belki Çeklere 4 atacağız. Yuhalamayalım" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ya sen kimsin ülken ne durumda ki futbol takımın bişey yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sotto said: Abi ne Ismaili allasen. FT'yi zaten sevmiyorum ben. Senin de hakli oldugun yerler var katiliyorum. GG-Caner bu sene rezalet otesi formdaydi. Ama yerine yazacak adam da pek yok. Stoper seciminde talihsizlik + inat bindi diyelim. Bence Balta her turlu sol stoperdir. Semih le baslamasi bile daha mantikliydi madem almadin baska adam. Kesin katildigim Potuk var benim. Ama o bile ya bu adam banko oynar Fener'i tasidi diyemiyorsun. Benim takildigim nokta bu. Bu sene takimlari tasiyan yerliler olmadi ki. Takimlar da kotuydu GS rezil FB rezil. BJK'yi yabancilar tasimis. Isin hoca yonu ayri, futbolcu yonu apayri. ismail 2. yarı bir ara baya iyi top oynamıştı ya. olcayla birlikte en çok eleştirdiğim adam takımda ama, god mode açtığı zaman olmuştu. caner de son 2-3 ay oynamadığı düşünülürse hiç yoktan iyidir diye yazdım sadasf volkan aynı şeklilde 2. yarı feneri taşıdı abi, net en tehlikeli oyuncusuydu fenerin son 10 maç falan, adam 1 maç sonradan girdi, diğer maç oynamadı wtf ? potuk dikine oynayan etkili oyuncu, ölüsü hakan x10. hakan neden oynamalı bana kimse freekick dışında 1 sebep sayamaz, ama ben potuk için 10larca sayarım, pereira şans verse cok daha iyi de oynardı yani. evet yabancılar bizde taşıdı bu sezon, sosa-atiba-gomez. peki feneri taşıyan volkan-potuk-topal'ın böyle piç edilmesi ? 1 tanesini çağırmayarak, diğerini oynatmayarak, diğerini en iyi olduğu yerden alıp başka yere koyarak yaptığı şey ? ligin en etkili yerli oyuncusu oğuzhan'a sadece "topu ardaya ver" diye görev vermek, adam topu atıp koşuyor geri gelmiyor, ceza sahasına topla giriyor burak araya girip geri vuruyor topu. ya zaten kazma ağırlıklı takımsın, elinde 2-3 tane ortalama üstü adam var, bunların üstüne kuracaksın kadroyu. 6 ay top oynamayan, oynayınca da ligin en kötüsü seçilen adamın üstüne takım kurmak yerine. ligin en iyileri oğuzhan-topal-volkan şen üstüne kadro kurmak bu kadar mı zor ? bak deneme şansımız yok ama şuna eminim, bu seçimleri yapcak FT dışında adam yok, onun kadar evlatçılık yapan yok çünkü. ozan ne ya ? tüm sezon fenerliler küfür etti burda adama, 2 maç 90dk sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 SenariouS said: Turnuvanin en kotu takiminin teknik direktoru en fazla para kazanan 3. kisisi http://pbs.twimg.com/media/CkhSh2GXIAArE8y.jpg Del Bosque 700k daha az kazaniyor bunların çoğundan %50 vergi alıyorlar bir de.bizim ki açık ara en çok kazanan teknik direktördür büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesela Cek macina radikal ne yapar diyorsun. Yapacagi maks Olcay Mor Potukla baslamak olur. Mor'u 3 ay once su forumda bile Dark disinda bilen yoktu heralde. Forvetin Cenk ya da Burak olacak gene. Milli takimin 3 buyuklere bagli olmamasi lazim. Basarisizlik bu yuzden geliyor. Klupleri tasiyan yerliler iyiyse o turnuvalar iyi geciyor 2008, 2002. Yoksa zaten katilamiyorsun bile. Yani Avci okay de Avci li takimi da hatirliyorum ben. Turk futbolu hic bir zaman belli seviyede olmadi zaten. Yerli oyuncularin yurtdisinda oynayacak - klup takimlarinda duzenli oynayacak ki milli takimin iyi olsun. Arda'nin hali filan icler acisi. Ozan Tufan guya TR'nin yeni yetenegi. Bu adam niye Fener'e gitti. Madem parladi niye gidemiyorlar bu adamlar avrupaya. Atiyorum Ersan Burak niye Cin e gidiyor. Gidin kardesim Sociedad'da oynayin. GS-FB-BJK'ye bagli olan milli takimdan basari gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 erman çok güzel konusuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 totemic said: erman çok güzel konusuyor.. hangi kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar