pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 umut bulut temsili paticik http://galeri7.uludagsozluk.com/215/s%C3%B6zl%C3%BCkte-sevgilisi-yazar-olan-s%C3%B6zl%C3%BCk-yazarlar%C4%B1_311172.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Jaegerjaquez said: yaşlanmışız ya bu topic en az 30 sayfa olması lazımdı şu an hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Marty said: ferrarisi olanlar yazsin bi liste hazirlansin da, bosa harcanan emek ve zamani minimuma indirelim. yanlislikla fiat dobloya gitmesin kizlar weirdlist'te yok muydu benzer bi liste? yanlış hatırlıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 sorsan bile öğrenemiceksin çünkü banlandı weirdlisti yaratan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 dylanN said: Merhaba. Mantıklı tek post Feamer said: Forumun gerçekten ayarı yok, İsmi paticik olan ve bilgisayar oyunları ile alakadar konuların ağırlıklı olduğu forumun kadın üyesi caner Erkin ile flört ediyor... caner'e o konuda ben de çok kırgınım dilan'cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 6 sene önce paticiğe üye olmuşum. Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor ... Hepinize sevgiler, saygılar teşekkürler beni hiç unutmadığınız için. Neticede reklamın iyisi kötüsü olmaz di mi? Edit:Resul'e yakıştıramadım ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diye hemen fotoğrafımızı atmış foruma .. hadi ben kötüyüm o iyi bir arkadaşımızdı.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 hc kotu kiz oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Shean said: sorsan bile öğrenemiceksin çünkü banlandı weirdlisti yaratan Hakkat Grego niye uçtuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 dylanN said: 6 sene önce paticiğe üye olmuşum. Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor ... Hepinize sevgiler, saygılar teşekkürler beni hiç unutmadığınız için. Neticede reklamın iyisi kötüsü olmaz di mi? Edit:Resul'e yakıştıramadım ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diye hemen fotoğrafımızı atmış foruma .. hadi ben kötüyüm o iyi bir arkadaşımızdı.. neyse sen bu ayilara bakma seni kiskaniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 karı karı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 barbu said: Dilan konuşmuş ilk defa. "Paticik süper site" http://www.hurriyet.com.tr/caner-erkinin-aski-dilan-sunar-suskunlugunu-bozdu-40083932 Gerçekmiş lan Bizden biri yapmadı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Oo 6 sene olmus hakkaten. Evde kaldi birde resmen bir drama sahit olduk oluyoruz. Kimse sallamaz zaten belli bi yastan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Şu "yaşı küçük ama kmsi fazla" diyen arkadaş kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 bugun payday https://media.giphy.com/media/P2ICWKTDtb72g/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Mrlee said: en az 31 sayfa olur bu topic adam kahin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 yok artik,bunu yapmamistir kimse dylanN said: Şu "yaşı küçük ama kmsi fazla" diyen arkadaş kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 yapıldı, ilk sayfalarda yazıldı da kim yazdı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 üzücü, daha iyi makara yapılabilirmiş ayılığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Hasbro kibarlığını şimdi de buna yapmaya gelmiş beyaz meriçler. Şaka lan , kabası kibarı mı olur . Gülersin gülmezsin , komiktir değildir bunlar tamam ama "çok kaba olmamalı şaka" diye bir kavramda olmaz. Kim dediyse aferin , ben güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 beyaz meriçle keko arasında fark olmamalı mı? olmalı sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 konuyu okurken kimin dediğini gördüm ama söylemem. komikmiş ayrıca iyi ki demiş günümü yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 km sıfırlayınca foruma geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Ben komik değil demedim. Ayrıca bence de komikti o yüzden merak ettim kim bu komik donjuan diye. Edit: polemiğe girmek istemiyorum. Neticede artık ünlü biri sayılırım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar