applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 TN= turkish kebab nether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 totemic said: bu kadar başlayan var madem bir ANNEN INC. sinerjisi olmaz mı gençler?? Yıllar sonra bende döndüm oyuna. Böyle bir sinerji yakalarsanız benide alın aranıza lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 1)Kavimler göçü 2)Sivaslıların İstanbula göçü 3)Türklerin TW göçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 senko said: zaman yok artık oynamak için. üniv hayatında oynayacak oyundu bu, çalışma temposuyla oynanmaz. 1900-0100 mesai yapiyorduk lan world first yapcaz diye şimdi nerde o zaman 3 gün önce 3,5 yıllık bir aradan sonra tekrar başladım, 1 saat sonra aklımdan geçenler aha şunlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 kardeşim vanilla serverında başladı oyuna. cok tatlı duruyor, sırf lvl atladıkça hangi talente versem diye düşünmek için bile oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 level 10a gelEmeden birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 kendisi 11 lvl warlock kastı bakalım düşünüyorum oynamayı suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Vanilla değil de TBC serveri olsa, warlock için 0/21/40 Demonic Sacrifice/Shadow and Fire buildi yapılacak elbette. 1 dakikada bir Curse of Doom onun haricinde shadowbolt spam. Bu şekilde tüm dmg meterları kır. Ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 wotlk zamanı da ilk naxx raidinde frostfire mage götürüyodu meterda, 2 kere invis olup aggro resetliyodum, gene tankla kafa kafaya geliyodu, ne threat yapıyodu o build... arada dps'i bile kestiriyolardı, bü süre yapma diyip. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 quixef said: Vanilla değil de TBC serveri olsa, warlock için 0/21/40 Demonic Sacrifice/Shadow and Fire buildi yapılacak elbette. 1 dakikada bir Curse of Doom onun haricinde shadowbolt spam. Bu şekilde tüm dmg meterları kır. Ne günlerdi be. vanilla serveri tbc serveri wotlk serveri var aynı organizasyonun ayrı ayrı. vanilla serverinde suan 3300 kişi sıra var, wtffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 http://i.imgur.com/SENrL40.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 tbc zamanı warlocklar kırıyordu meter'ı. roguelar anca BT ile gearlanınca veriyordu coşkuyu. wotlk dönemi bir de evis bugu vardı. roguelar birbirini bufflayıp sürekli 5 combo ile evis patlatıyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 amele gibi sağa sola koşup sürekli dayak yiyip ölerek 10 lvl oldum sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 bende başlıyorum hunter oynamayı özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 la olm bu kadar kişi başladı toplansak ya bir yerde. ne adamsınız lan??? herkeste heirloom vardır zaten kasarız negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben vanilla serverda oynuyorum legion cikana kadar hayatta acmam hesabı. vanilla çok güzel valla sdfsd ben 1.5 günde 11 lvl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 32 gb oyun vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 şimdi kutuphaneye baktım da bende kullanılmayan CATA keyi var bir tane. bir işe yarar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yaramaz wow base game alınca warlords'a kadar olan tüm expansionlar geliyor artık. Sonrada warlords alıyorsun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 ben de yeniden başladım priestimi powerlevel yaparken deathcharger's reins düştü. tabii ki kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kanima girmeyin ya, bi suru isim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 beraber baslayalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 cehennem, hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 beyler 4 ay var daha legiona sonra bezip o zaman başlamamazlık yapmayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Peregrin said: cehennem, hayir. filmden sonra o gazla sen oynarsin. sende o isigi örüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar