Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTCF'de feminist terörü

benjani

Öne çıkan mesajlar

cok iyi yapmislar.
taciz hikayesi dogru yanlis bilemem ama sirf o tweetler icin bile yeterli o ifsa ve dayak.

yalniz simdi o kizlar AYAGINIZI DENK ALIN kafasinda gidip herkese salca olurlar kesin. kiza baktin taciz, gulumsedin taciz, merhaba mi? bzi skecek tecavuzcu! diye herkese saldirirlar
Sosyal ağlarda paylaş

normalde diğer konulardan mevzu aşırmayı etik bulmuyorum ama empati yapılması için bir örnek vermek gerekiyor, ve konun gelişimi açısından güzel bir örnek:

şimdi kızlar kendi aralarında konuşuyor, "bizim komşu sapık çıktı, dün kapıya dayandı "aç kapıyı sana bir şey göstereceğim" diye kapıya vurdu, bunu duyan "feminist aktivist" bu konuda da dile getirildiği gibi gerekçeler ile konuda ki kayıtta olduğu gibi bir eylem planladılar ve sonuçta sen, bütün apartman + sokağa rezil oldun...

mevzuyu açıklamak için kapına yapıştırılan notta ise, "savunmasız kızlara, çeşitli bahaneler ile kapılarını açtırıp taciz ediyordu" gibi bir şey yazıyordu...

bizde bu konuyu buradan ilk okuyanlar olarak, eylemi yapanlara hakverdik
Sosyal ağlarda paylaş

brukselde degiliz ki lincin karsisinda falan duralim.
olay var olay var, adami oldurmemisler zaten tepelemisler biraz
aslinda daha cok gururunu kirmislar.
Digerlerine ders olur diyerekten ben olumluyorum, zaten dava falan acilsa isim yok bisi yok ne oldugu belli degil e zaten sevgili statusu diye bisi yok devlet karsisinda. bi bok olmazdi dava acilsa
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı bir karar ben de beni taciz eden eski sevgilimi dövmüştüm arkadaşlarım ile. dayak yedikten sonra bırakıyorlar tacizi ;)

edit: paticik üyelerinin belli bir kısmı anlama yetisinden yoksun olduğu için ironi olduğunu açıklama gereği duydum.

ayrıca yargı sistemi çalışmıyor diye birşey yok. eski sevgilim'in eskiside aynı şeyleri yapmıştı. twitter'dan küfürler, telefonla arayıp -ailesini de- küfürler, tehditler, ölüm mesajları vs

çocuk bursa da oturduğu için hiç gidip dövmekle uğraşmadım. aldım dilekçeyi, verdim kıza. şikayetci oldu. çocukta 1 kez aradı mahkemeye verdik, dersin yargıyı siklemiyorum beklerim dedim. ondan sonra arayan da yok soran da yok. mahkeme de tamamlandı çocukta ceza aldı. yargı işlemiyor diye birşey yok. şu adam dövme kafasıyla zaten ortadoğu kafasından çıkamıcaz. madem yargı işlemiyor dövüceksin hacı! -tipik ortadoğu kafası- yargı işlemiyorsa işleticeksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

sipeyskeyk said:

Adam her türlü haklı. İsinm vermemiş, ha yine de mağduriyet varsa olayın muhattabı gitsin yasal yollara başvursun. Keşke bu moronların da 1-2 tanesine patlatsaymış arada. Siz kimsiniz lan toplanıp Adam dövmeye gidiyorsunuz? Bunlara çakan yoktur da ondan bu kadar agresifleşmişlerdir. Böğürüyorlar bir de hayvan gibi. Konuşturuyorlar insanı ya.

burda yazdıklarında ciddiysen allah acil şifalar versin ya.

ortada taciz maciz yok. sevgilisiyle kavgalı ayrılınca isim vermeden "o bilir kendini" tarzı hakaretler etmiş. kadın tarafı da erkek tarafı da bunu yapıyor, twitter klişeleri. belki kadın tarafı da yapmıştır, bilemiyoruz.

"ay aşkım melisim ya, aşkım ya, bu herif bana bunu nasıl yapar melis ya" şeklinde arkadaşlarını gazlayıp olayı "taciz etti" boyutuna çekip arkasına da aktivist heveslisi feminist gruplarını alıp bu şovu düzenlemiş.

"kadınları destekliyim de bana da bir ekmek çıkar belki" diyen white knightların oyununa gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

kızlar haklılarsa iyi yapmışlar ki haklılar gibi görünüyorlar.

şikayetle vs ile ülkede bi sonuca varılsa eminim o yolu seçerlerdi.
işte bu şekilde bi sonuç çıkmaması da anca böyle tweetleri atacak kadar ahlak ve utanma duygusu eksik insan müsveddelerine cesaret verir başka bi şey yapmaz.
bugün tweet atar, yarın döver, öbür gün belki öldürür.
tekme tokat girişmek de bu sığırları kendi silahıyla vurmak gibi bi şey.

ülkede her şey boktan diye qqlayacaktım başta ama bu ülke, feministlerin medeni yolu seçmeleriyle düzelmeyeceği için sonradan umursamadım.
iyi yapmışlar.

bu da ayrı bi yalan. birilerinin kendi kendini kandırıp ego şişirmece oyunundna başka bişi değil.

"Kanunların mükemmel işlediği" İsveç, Amerika ve Kanada gibi ülkelere gidiyorsun, şu şovları yapan feministleri orda da görüyorsun.

ama ne hikmetse önemli kadın olaylarında yoklar. varsa yoksa safe zone'ları içerisinde aktivistlik yapıyorlar.

cnms feministlerim ya. kıyamam .s

https://www.youtube.com/watch?v=w_vgu4ewxVc
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

umarım reenkarnasyonla kadın olursunuz, bir şekilde tacize uğrarsınız, sonra gidip polise şikayet eder adalet yoluyla çözüme gidersiniz.

twitterdan hakaret içeren mesaj yazılınca tacize uğruyor oluyorsak, merak etme reenkarnasyona gerek yok, şu şekilde de karşılaştık bu tip mesajlarla. bloklayıp geçiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

tacizci namussuzları aman erkekliğimize toz kondurmayalım refleksiyle koruduğunuz için ülkenin sosyal yapısının burnu boktan kurtulmuyor.

katılıyorum. twitter üstünden küfür yazan her erkeğin idamı şart.

http://i.imgur.com/MDVfdWI.jpg

http://i.imgur.com/pk8kicM.png
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

amerikada su olay olsa kiyamet kopardi cunki kiz zaten mahkemeye gitse surundururdu herifi

Bayılıyorsunuz her fırsatta ülkeye saydırmaya. Sadece bizde olmuyor tecavuz olaylari, örtbas etme vs.
The hunting ground u izleyin US deki populer unilerde donen tecavuz olaylarini anlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...