Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Marty said: iste o postu okuyunca su tartismadan cikayim dedim hizlica. kadinin iliskisi beni ilgilendirmez diye yaparim dedim en basta. simdi bu postla beraber "ya yaparim ama bi bak niye yaparim, bak onun iliskisine de iyi gelecek" diye kendini kandirma moduyla ayni tutulmayayim. Aruzyon said: çünkü o kişiyle paylaşacağım tutku sadece beni ve seviştiğim kişiyi değil, komple bir aileyi mutlu eder iyi gelir... ve biraz da gulelim kosesi Aruzyon said: İşte ben böyle bir seviciyim. doğru diyor, kocası kıskanır, noyzuyu döver ilişkiye renk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Koşu yoluma geldiyse gelişine vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Wishmaster said: Velhasıl, huzur önemli. Huzuru bulun, bulunca da muhafaza edin derim. Heba etmemek lazım. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Gerçeğin bir parçası. Bir gün sizinde aileniz tutkusuz ve enerjisiz kalırsa.. I'll be there for you <3 Özlemişim buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 sen bayağı dayaklık bi adamsın ya ama böyle uzun uzun dövülecek tipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Aruzyon said: Bana baktığın tarot baya baya o anki mevcut durumu özetliyormuş. Şu an jester mode'da takılıyorum. Bugüne kadar geliştirdiğim tüm pratiklere aykırı biçimde, gözümü kapatıp sevdamın peşinden gitmeye çalışıyorum. En olasılıksız şeye gözü kapalı atılıyorum(görselde de uçurumda yürüyen bi adam vardı.). Sonu da güzel olacak umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Selçuk da gizliden noyzura'ya yazıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Deniz, sen selçuk'un ellerini gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ellerini gördüm ama çenesini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ÇÜNKÜ YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Aruzyon said: ...İşte ben böyle bir seviciyim... heee. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 -Deno- said: ÇÜNKÜ YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 senko said: sen bayağı dayaklık bi adamsın ya ama böyle uzun uzun dövülecek tipten Ne gerek var kaslara. Beyinle gelin bana uzun uzun konuşuruz yüzyzeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar