aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 orantili olur bence, sana bana buyuk, ama averaj bir deve normal gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 öyle oluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 dedi boyut uzmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 axedice said: Dworgian said: ha gerçek brad pitt leri playboyları fln dışta tutuyoruz tabii. Panpa o bired pitler pileyboylar da aldatılıyor, yeter ki kadın kafasına koysun aldatmayı. doğru diosun. "lan bu adamı elde ettim, gidip daha iyisine bakayım" diyebilir amacı aldatmaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Arma said: Nilep şöyle bir ifade kullanmıştı. Ya herkes cinsel açıdan tek eşli olmak zorunda mı? Sen tek eşliliği savunursun başkasına bakmazsın, o savunmaz bakar. Ha ideal olan direkt açık evlilik yapmak, arkasından iş çevirmemektir o durumda tabi. O ayrı mesele. Ben bunun üstüne yazmak istemiştim. Ama mal gibi alıntıyı yapmayı unutmuşum. he tamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 nileppezdel said: ben çok aşık olduğum için hüznümü içime atar "onsuz olmaktan iyidir" der kabullenirim. Farazi tabi benim için geçerli değil durum da hani ihtimaller böyle o "aldatacağını bildiğin biriyle evlenmek" hususunda. Yapan vardır illa böyle onsuz olmaktan iyidir diyerek :( öyle düşünerek evlenmekten ziyade, evlendikten sonra onsuz kalmamak için aldatmasına razı olmak daha sık rastlanabilir bir durumsanırım ve dünyanın en iğrenç durumlarından biri olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aynen, üzücü. Baştan monogami bana yaramıyor diyebilmeli herkes :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Dworgian said: nileppezdel said: ben çok aşık olduğum için hüznümü içime atar "onsuz olmaktan iyidir" der kabullenirim. Farazi tabi benim için geçerli değil durum da hani ihtimaller böyle o "aldatacağını bildiğin biriyle evlenmek" hususunda. Yapan vardır illa böyle onsuz olmaktan iyidir diyerek :( öyle düşünerek evlenmekten ziyade, evlendikten sonra onsuz kalmamak için aldatmasına razı olmak daha sık rastlanabilir bir durumsanırım ve dünyanın en iğrenç durumlarından biri olsa gerek. o cok kotu, bi de asik olup bariz olani gorememek var. hangisi daha kotu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bariz olanı görememek bayağı bayağı yaygın. "hiç aldatılmadım" cıların bir kısmı da bu gruba dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 liseli ergen gibi aşık olmak ne ya, 30 yaşında adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 seks yapamadıklarından kendilerini aşk çocuğu olarak konumlamaya çalışıyorlar senkocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 60 yasindakinin basina da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 senko said: liseli ergen gibi aşık olmak ne ya, 30 yaşında adamlarsınız. abi mantık evliliği mi yapacaksın ileride? gerçi sen evlenmezsin ya sadhjkash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ahah evlenirsem de mantıksız bir evlilik yapmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 demagoji yapma işte asşldksaşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aslinda evliyken esinin baskasiyla olmasini istemiyorsan seninde evli degilken evli biriyle olmaman lazim. tek tarafli islemio sonucta bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 niye tek tarafli islemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 çünkü sen aldatıyorsan, aldatılınca da ses çıkarmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 suarkin dedigi tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 çk karıştırmış cümleyi bence kendi de bilmiyor ne dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yenge buralarda suark yanlis birsey diyemez. agir cezasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 haa, anlasildi. mesaj veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 olm kadınla yapacağınız işin hesabını kadının kocası üzerinden vermeye çalışıyosunuz şurda sayfalarca. adam sizin hiçbir şeyiniz olmadığı halde öyle böyle "samimi" olduğunuz kadından daha kıymetli lan. bi de böyle yapınca da kendinizi şövalye filan zannediyosunuzdur allah bilir erdem vs diye. az beyfendilik öğrenseniz keşke... kaybolan değerimiz beyefendilik resmen. teeey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yani büyük konuşmamak lazım olmam,etmem gibi. tabi ilk tercihimiz böyle bu durumun içine düşmemekten yana olur olur. hayat bu ama nolur ne biter. ama geçen haberlerdeki gibi kocası salonda yatarken sevgilisini yatak odasına alan kadın gibi bi durumun içinde olmayı kabul etmez normal bir insan sdfds. ne mağdur olan ne de yapan taraf olmak istemem. evli biriyle birlikte olur musun diyince benim aklıma evli bir kadının seks ihtiyacını karşılayan geçici bir sevgili değil de mutsuz bir evliliğin boşanma sürecinde olan biriyle aşk yaşayıp boşandıktan sonra evlenmek gibi daha masum bir şey canlanıyor dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 kocasini aldatmak icin gelen kadini doverim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar