Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 nileppezdel said: Allah allah bende de o civar iste eksili. Neden ekstra gozluk herekti acaba :/ uzuldum valla cok gecmis olsun. Insallah bana da gerekmez. ay sanki adam verem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Üzülme dedecim soranlara 14/m/ist dersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 14/m/ist yazılır 14/miyop/astigmat okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ya bende miyop var, 3 müydü 3 buçuk muydu o civarda bişey. biraz da astigmat var son 7 senedir falan. ben hep miyopla hipermetrobu birbirinin tersi olarak düşünüp miyobum olduğu için hipermetrop olmam aka okuma gözlüğü falan uğraşmam diye kurmuştum kafamda. yalan mıymış o? :( gözlük takmaya ok'im ilkokuldan beri taktığım için de, gözlük dediğin sürekli takılır. öyle dur okuma gözlüğüm, ay bilgisayar gözlüğüm, yok yemek yeme gözlüğüm falan karşıyım ona. bi tane olsun uyanınca takayım, yatarken çıkarayım işte. olmuyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Olm tüm paticik gözlüklü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Cokomantis said: bi tane olsun uyanınca takayım, yatarken çıkarayım işte. olmuyor mu öyle? Oluyor ama goz doktorlari onermiyor, gozlukculer de bayiliyor 1500-2500₺ arasi cam satmaya. Asagi bakinca hipermetrop, Karsiya bakinca miyop calisiyor. Merdiven inerken batigin yeri goremiyorsun. Cift gozluk gerekli belli bir yastan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 senko said: Esh said: hem miyop-astigmatlıyım hem seker hastasıyım. var mı arttıran? sag 8 sol 7, astigmantlar 3 seker yok ama ulserim sag kulak %40 sol kulak %35 duyma kaybi. saygilar. sen nasıl yaşıyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 son 10 yildir undead olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 senko said: Esh said: hem miyop-astigmatlıyım hem seker hastasıyım. var mı arttıran? sag 8 sol 7, astigmantlar 3 seker yok ama ulserim sag kulak %40 sol kulak %35 duyma kaybi. saygilar. oha sen bildiğin hayattan çok daha az şey tecrübe ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Napalım abi Genetik patates galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Abi duyma kaybini kendin mi farkettin yoksa kontrolde falan mı çıktı. Bende de bir suphe var da testi kolay yapılan birsey mi merak ediyorum. Geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ben doktora, artık şarkılardaki basları duyamıyorum diye gittim meğersem kulaklar gg imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 testi çok kolay abi bikaç cihazla baktıktan sonra, bi odaya girip bu sesi duyarsan düğmeye bas şeklinde test yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Odyometri testi diye geçiyor. Kolay bir şey yav üşenme git hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 senko said: Esh said: hem miyop-astigmatlıyım hem seker hastasıyım. var mı arttıran? sag 8 sol 7, astigmantlar 3 seker yok ama ulserim sag kulak %40 sol kulak %35 duyma kaybi. saygilar. Abi engelli maaşına başvursana. http://i.imgur.com/9hfM3Xa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 az daha zorlarsam vergi indirimi alıcam, şirket sakat çalıştırıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar