sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Yaşımın ilerlediğini gösteren çok işaret vardı ama - okuma gözlüğü??? dede gözlüğü??? yok ama artık yaaa.... Gene koyu mavi bişeyler aldım ama gene de burun üstü okuma gözlüğü abiii. Bu ne yaa. Sırada ne var? Torun? Prostat? Emeklilik? Şaka değil çok moralim bozuldu. Astimatlı miyopum zaten vardı bu üstüne ikinci gözlük oldu. Çok oldu. (merak eden olursa, 71'liyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 zaaa dede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Abi agahahhaha ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ne iyi arkadaşlarım var patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Gecmis olsun :( en buyuk korkum. Bende de astigmat ve miyop var, o gozluk su an yetiyo okumama baya. Kac oldu sende onlar? Niye ihtiyac duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 gözler bozuk değilken bile okurken,tv izlerken falan gözlük takmak lazım aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Evet boylece bozulacagi yoksa bile bozulsun biran once kurtul sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 artık ileri dereceleri bile lazerle yapabiliyorlar diye biliyordum Geçmiş olsun da diyemiyoruz Çok Gıcık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Kitap okumayın gözleriniz bozulur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 lazer mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Lazer operasyonu yapan göz doktorları hep gözlüklü. Ne zaman ki onlar çizdirir lazerle ben de düşünürüm. Miyop düşmüş ama 3.50 miyopi vardı 1.75'e düşmüş. Astimat değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 geçmiş olsun alışırsın zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 O kac? Benim 2,5 astigmat var da gozluksuz okurken zorlaniyorum. Ama normal gozluk okuma icin degil Lazer de riskli ya bi on sene sonra iyice gelisir teknolojisi, rutin bir islem olur discide dolgu yaptirmak falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nileppezdel said: O kac? Benim 2,5 astigmat var da gozluksuz okurken zorlaniyorum. -2.75 yazıyor negatif sayı ne demek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Allah allah bende de o civar iste eksili. Neden ekstra gozluk herekti acaba :/ uzuldum valla cok gecmis olsun. Insallah bana da gerekmez. Takmasi dert degil de iki gozluk tasimaya usenirim ben. Yoksa gorebiliyosam soeun degil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 lazer yaptırın geçin uğraşmayın. yaptıranlar memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Şu film 40 sene oldu yapılalı Yaşlanıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Göz doktorum miyop astigmat olduğumu söyledi, astigmatım olduğu için gözlüğü önermedi. Astigmat gözlerle gözlük takıldığında daha da tembelliğe alışıyormuş gözler. Yaklaşık 12 senedir gözlük takmıyorum. Çocukluğumdan beri kullanıyordum gözlük denen mereti. 2.75 olan gözüm şu anda 1.50 çıkıyor. Çocukken zoraki içtiğimiz ılık sütlerin şu andaki yetişkin bünyemizdeki en büyük reflü hastası olma nedenimiz gibi yapılan en büyük yanlış ota boka gözlük takmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Aluriel said: Evet boylece bozulacagi yoksa bile bozulsun biran once kurtul sen de dinlendirme gözlüğü diye bir şey var ya köylü. ki ben gözlerimi çizdirdim gözlerimin iyiliği için bunu doktorum tavsiye etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Genetik olarak sağlam gözlü olmak hakikaten güzel bişi. Ailede hiç kimse gözlük takmıyor.Seker hastası olmayanda yok ama idare edicez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 hem miyop-astigmatlıyım hem seker hastasıyım. var mı arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 nasıl bozuyoruz abi ben bozamadım gözü, sabah kalkıyorum okumaya başlıyorum akşam yatana kadar banyo kozmetiğinden bardak altındaki imalat yerlerine kadar ne varsa okuyorum. bozamadım. hayır entelijansiya kabul etmeyecek yarın bir gün. bu ne lan bu gözler sadece kahvede okey taşlarına bakmış falan diyecekler. senin bu tatavan as if bile olmaz diyecekler. hep o animelerdeki yukarı aşağı gözlük kaydırma hareketine özendim ya. yapacağımdan da değil de belki evde yapardım lan. sanırım böyle öleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Uzaga tercih ederim, 4 miyop 0.50 astigmat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Esh said: hem miyop-astigmatlıyım hem seker hastasıyım. var mı arttıran? sag 8 sol 7, astigmantlar 3 seker yok ama ulserim sag kulak %40 sol kulak %35 duyma kaybi. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar