Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın gözlüğü - çok moral bozucuymuş

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Yaşımın ilerlediğini gösteren çok işaret vardı ama - okuma gözlüğü??? dede gözlüğü??? yok ama artık yaaa....

Gene koyu mavi bişeyler aldım ama gene de burun üstü okuma gözlüğü abiii. Bu ne yaa.

Sırada ne var? Torun? Prostat? Emeklilik?

Şaka değil çok moralim bozuldu. Astimatlı miyopum zaten vardı bu üstüne ikinci gözlük oldu. Çok oldu.

(merak eden olursa, 71'liyim)
Sosyal ağlarda paylaş

Göz doktorum miyop astigmat olduğumu söyledi, astigmatım olduğu için gözlüğü önermedi. Astigmat gözlerle gözlük takıldığında daha da tembelliğe alışıyormuş gözler.

Yaklaşık 12 senedir gözlük takmıyorum. Çocukluğumdan beri kullanıyordum gözlük denen mereti. 2.75 olan gözüm şu anda 1.50 çıkıyor.

Çocukken zoraki içtiğimiz ılık sütlerin şu andaki yetişkin bünyemizdeki en büyük reflü hastası olma nedenimiz gibi yapılan en büyük yanlış ota boka gözlük takmak.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bozuyoruz abi ben bozamadım gözü, sabah kalkıyorum okumaya başlıyorum akşam yatana kadar banyo kozmetiğinden bardak altındaki imalat yerlerine kadar ne varsa okuyorum.

bozamadım.

hayır entelijansiya kabul etmeyecek yarın bir gün. bu ne lan bu gözler sadece kahvede okey taşlarına bakmış falan diyecekler.
senin bu tatavan as if bile olmaz diyecekler.

hep o animelerdeki yukarı aşağı gözlük kaydırma hareketine özendim ya.
yapacağımdan da değil de belki evde yapardım lan.
sanırım böyle öleceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...