Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızla ilk buluşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içim almıyor senden çekim almıyorumun updated versionu heralde.hayvan olmalıydın abi kibarlık,romantiklik,alçakgönüllülük bizim millette sünepelik ve zayıflıkla eşleştirilen erdemler.işe yaramaz.
Mesaj tarihi:
Riverwind said:

lunatari said:

lan herşey gayet iyi giderken bugün "yapamıyorum içim almıyor görüşmek üzere" diyip gitti.

alın size dram.

dafuq wadnawdbawbdahahah

Off sövsem banlanir miyim

Takma baba, sana kiz mi yok

Nerdesin bi raki balik yapardik
Mesaj tarihi:
lunatari said:

lan herşey gayet iyi giderken bugün "yapamıyorum içim almıyor görüşmek üzere" diyip gitti.

alın size dram.

Seni ve kızı tanımadan aklıma türlü türlü senaryolar geliyor. Kızın gönlünde başka biri olması, senin acayip tipsiz olman olasılıkları dışında kızın totosunun kalkmış olma olasılığı baskın geliyor. Bu yönden gidersek ,bu kadar kaldıracak ne vardı. Şimdi diğer erkeğe sırf senin yüzünden ne çektireceklerini bi tahmin et. Elimi sallasam ellisi moduna soktun kızı veya sana geldiğinde öyleydi ve malesef birinin ceremesini çektin.
Mesaj tarihi:
ya götünü kaldırmamaya özellikle dikkat ettim. kurallarımı baştan koydum. böyle böyle olursa birlikte olabiliriz dedim. o da sorun etmedi bunları. dediğim gibi normal 2 sevgili gibi muhabbet ederken laf arasında ben yapamıcam bay dedi.
Mesaj tarihi:
lunatari said:

ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani.

maddeler halinde yazabilir misin kurallarını
merak ettim
Mesaj tarihi:
barbu said:

benim mesajımı düzgün anlamayıp eleştiren ama forumdan kız kaldırmaya çalışan, sırf kız olma ihtimalim için bile bana yazmaya çalışmış arkadaş da bu işte. Baya başarılı ama bakarsanız :D

said:
Gönderen: KillJoy
Gönderilen: barbu
Tarih: 30/05/2008 00:29

ciddi ciddi sen misin o fotodaki..
çok özür dilerim hanımefendi biraz küstahça bilmeyerekten yazılar yazdım..

şakayla bağladım düzelttim inş. sorun kalmamıştır.

said:
yok ben öyle bişey demedim hiç.

hyr bi an kendi fotomu düşündümde orada kendimi çok kötü hissederdim..
gerçi eminim kötü yorum gelmezdi ama. ya gelseydi dimi (:

nese işte kabul et özrümü de yatiim uyiiim..
yoksa rahat uyuyamam..

said:
hıı iyii
gözüme gözükme..
salak kız
kız da diilsindir sen
her neysen.
barbu kazıkçı olarak aklıma kazıdım seni.

duygularımla oynadın.
sinir oldum
msj da atma sakın

:D :D :D

ayı sırf bi gün lazım olur diye 2008 den mesaj saklamış asdfg
  • Yeni Oluştur...