moriarty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 al bunu alamazsın sen ne biçim delikanlısın deseydin. dişlerini dudaklarını sıkıp kolunla da böyle geçirme hareketi yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Dişlerinin arasına bi tane de karanfil sıkıştır aynı zamanda romantik imajı verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 3 ay wattsapp dan konuşacağına, bir gece eve davet etseydin böyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sdfpgs abi kızın hevesi kaçmış sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 veya başka birini buldu sdfokg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 belki kız bile değil asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Yada hiç öyle birisi olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 duvara terlikle vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konu belki de troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Kurbağa mısın olm sen içim almıyor diye kime denir asdf iğrendirmişsin kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 lunatari said: lan herşey gayet iyi giderken bugün "yapamıyorum içim almıyor görüşmek üzere" diyip gitti. alın size dram. dafuq wadnawdbawbdahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 içim almıyor senden çekim almıyorumun updated versionu heralde.hayvan olmalıydın abi kibarlık,romantiklik,alçakgönüllülük bizim millette sünepelik ve zayıflıkla eşleştirilen erdemler.işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 böyle ince düşününler hep üzülüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Riverwind said: lunatari said: lan herşey gayet iyi giderken bugün "yapamıyorum içim almıyor görüşmek üzere" diyip gitti. alın size dram. dafuq wadnawdbawbdahahah Off sövsem banlanir miyim Takma baba, sana kiz mi yok Nerdesin bi raki balik yapardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 lunatari said: lan herşey gayet iyi giderken bugün "yapamıyorum içim almıyor görüşmek üzere" diyip gitti. alın size dram. Seni ve kızı tanımadan aklıma türlü türlü senaryolar geliyor. Kızın gönlünde başka biri olması, senin acayip tipsiz olman olasılıkları dışında kızın totosunun kalkmış olma olasılığı baskın geliyor. Bu yönden gidersek ,bu kadar kaldıracak ne vardı. Şimdi diğer erkeğe sırf senin yüzünden ne çektireceklerini bi tahmin et. Elimi sallasam ellisi moduna soktun kızı veya sana geldiğinde öyleydi ve malesef birinin ceremesini çektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ya götünü kaldırmamaya özellikle dikkat ettim. kurallarımı baştan koydum. böyle böyle olursa birlikte olabiliriz dedim. o da sorun etmedi bunları. dediğim gibi normal 2 sevgili gibi muhabbet ederken laf arasında ben yapamıcam bay dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 böyle dediysen kız haklıymış terketmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sorunun bundan kaynaklandigini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 birader seni muhtemelen yedeğe attı hatun. başka biriyle konuşuyodur onla olmazsa sana geri döner yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 asdfas türkiyede kıza kural koymalar falan. denizde balık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 lunatari said: ne yakışıklı bi adamım ne de zengin. ama bi kız benle olacaksa benim kurallarıma da uyacak yani. maddeler halinde yazabilir misin kurallarını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 barbu said: benim mesajımı düzgün anlamayıp eleştiren ama forumdan kız kaldırmaya çalışan, sırf kız olma ihtimalim için bile bana yazmaya çalışmış arkadaş da bu işte. Baya başarılı ama bakarsanız :D said: Gönderen: KillJoy Gönderilen: barbu Tarih: 30/05/2008 00:29 ciddi ciddi sen misin o fotodaki.. çok özür dilerim hanımefendi biraz küstahça bilmeyerekten yazılar yazdım.. şakayla bağladım düzelttim inş. sorun kalmamıştır. said: yok ben öyle bişey demedim hiç. hyr bi an kendi fotomu düşündümde orada kendimi çok kötü hissederdim.. gerçi eminim kötü yorum gelmezdi ama. ya gelseydi dimi (: nese işte kabul et özrümü de yatiim uyiiim.. yoksa rahat uyuyamam.. said: hıı iyii gözüme gözükme.. salak kız kız da diilsindir sen her neysen. barbu kazıkçı olarak aklıma kazıdım seni. duygularımla oynadın. sinir oldum msj da atma sakın :D :D :D ayı sırf bi gün lazım olur diye 2008 den mesaj saklamış asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ağır yazmış adam yalnız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar