df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 dk2 kullanmıştım çözünürlük leşti. bu da aynı çözünürlükmüş. 4k lazım en az. o da ikinci nesil vive'da vs olur büyük iht. şu an prototip için o kadar para harcamaya gerek yok dediğin gibi.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Laurelin said: kinect, move filan ne kadar cigir acici oldu ise VR inda gelecegi en azindan ps4 de o kadar, bunlarda yine bi sürü kişi toplanıp orjinal bişeyler oynayabiliyordun, party gaming için gayet güzellikleri vardı. vr düşündürüyor gerçekten
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Ps vr tam bir dolandırıcılık. Motion sickness terlemegöz ağrısı ne ararsan var. Aldığım yerde olsam anında iade ederdim. Resmen zararlı alet. Ps4 pro da bana sorarsanız gereksiz. 4k gaming için o koydukları gpunun yeterli olacağını hiç düşünmüyorum. Daha bir nesil var 4k gaminge.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ha bide diyalo 3 59 lira indirimde, kapin direk sahane fiyat asfafsadf local co-op is not dead
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 PSVR'da bende motion sickness yok, terleme de yok. pleb problemleri yaşamıyorum. Giriş için gayet iyi VR'lar şuan ama asıl keyif FOV'un 120'ye çıkması ve çözünürlüğün artmasıyla olur. Wireless zaten oldu şimdiden. EDIT: En önemli eksiler ise; 1. Adam akıllı oyun yok Playstation üzerinde. Hepsi deneyim oyunları veya demo'lar. 20 dakika ile 2 saat arasında süreleri var ve bir daha açmazsınız oyunu. 2. Bu oyunların fiyatları aşırı yüksek. 50-60 dolar olan oyunlar var 1-2 saatlik oyun süreleri var sadece. Para harcamadım resmen oyunlara. Driveclub VR ve Batman VR haricinde para vermedim şuan. Yani teknolojinin kendisinden çok içerik problemi var.
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Oynadığın oyuna göre değişiyor. Ben eve valkyrie oynadım sadece, fenalık geçiriyordum. Ayrıca motion sicknessın pleblikle ne alakası var?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ben pro da fps sorunu yaşıyorum. FF15 ve bloodborne oynadım, ikisinde de aynı :(
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bloodborne eski ps4'de daha iyi diyorlardı ayıp ya
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=djU9ZlSiNak
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ps vr2 kablosuz olacakmis, ben onu bekliyorum sdfsf
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 vr2 yi bilmiyorum ama 3 taslar ve sopalarla oynanacak. literally.
Öne çıkan mesajlar