Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bekle daha bi kargo parasi kadar farkedicek kur yuzunden :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 şu ups gümrük şeyini bir kere versekte her gelen kargo için uğraştırmasalar benim adıma gelen herşeyin gümrük işlerini halledin karşim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye? adamlar bildiğin mağdur ettiler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yapmadığın hata. Sebepleriyle açıklasınlar, mağdur olduğunu belirt. Bir şey yapmasalar bile böyle şeylerden haberleri olması önemli bence, bir daha tekrarlanmaması açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 MrLevie said: beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye? adamlar bildiğin mağdur ettiler lan. vanilla ps4 pro mu aldın yoksa su yanında oyunlu bundle olanlardan mı aldın? bundle'ları tr'ye gondermediler, eger düzü aldıysan direk yap atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 pardon abi derler en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 10-20€ kupon atarlar işte, pardon sonrası, bu kurda gayet iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 MrLevie said: beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye? adamlar bildiğin mağdur ettiler lan. fabrika yanıyo beyimizin derdi ps pro falan... cıkcıkcıkcık yakıştıramadım valla teyit ekranı patlamış desem kalpten gidicen boşver sen ps pro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 benim ps4 de gümrükte duruyor hala. sipariş üzerinden 7 işgünü geçti. amazon'u aradım belki onlar biliyordur farklı bir şey diye, telefondaki eleman "ben ne yapabilirim ki, muhatabınız amazon değil, türk gümrüğü" dedi. iyi bekliyim bari dedim. hani bunlar çözüyodu gümrüğü kendi. üzdün amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gerekli belgeleri yolladın mı ? benimkide bekliyordu vekalet için ulaşılamıyor diye aradım yeni telefon ve mail verdim amerikada kullandığım telefonu felan aramışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 pazartesi yolladım. hatta aynı gün belgenizi işleme koyduk diye teyit de etti ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 oo ayvayı yedik o zaman, haftaya gelir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ginaly said: pazartesi yolladım. hatta aynı gün belgenizi işleme koyduk diye teyit de etti ups. abi bende pztsi yollamıstım, ama gunluk harrasladım ben adamları naptınız dıye bugun geldiler. isin komigi sen ps4 proyu benden bir gun once siparis vermistin yanlıs hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bırakın lan allahsızlar 02/12/2016 10:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bombilo said: ginaly said: pazartesi yolladım. hatta aynı gün belgenizi işleme koyduk diye teyit de etti ups. abi bende pztsi yollamıstım, ama gunluk harrasladım ben adamları naptınız dıye bugun geldiler. isin komigi sen ps4 proyu benden bir gun once siparis vermistin yanlıs hatırlamıyorsam. benimki pro değildi abi normali, ama evet bir gün önce verdim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lopeth said: bırakın lan allahsızlar 02/12/2016 10:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. bendeki bu güncelleme günlük geliyordu, 29 kasımda kesildi, bi daha da güncellemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ginaly said: benim ps4 de gümrükte duruyor hala. sipariş üzerinden 7 işgünü geçti. amazon'u aradım belki onlar biliyordur farklı bir şey diye, telefondaki eleman "ben ne yapabilirim ki, muhatabınız amazon değil, türk gümrüğü" dedi. iyi bekliyim bari dedim. hani bunlar çözüyodu gümrüğü kendi. üzdün amazon. ups tr'yi arayacaksın amazon değil. ups tr hallediyor gümrük işini. amazonda gördüğün track number ile direkt ulaşıyorlar bilgilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 onları da aradım, gümrük işlemleri devam ediyor diyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 mokoko said: MrLevie said: beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye? adamlar bildiğin mağdur ettiler lan. fabrika yanıyo beyimizin derdi ps pro falan... cıkcıkcıkcık yakıştıramadım valla teyit ekranı patlamış desem kalpten gidicen boşver sen ps pro falan len bırak, ben daha otele gitmedim. 3 gün fabrikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Lopeth said: oo ayvayı yedik o zaman, haftaya gelir anca Ya bu belgeyi tüm Amazon siparişleri için doldurtuyorlar mı? Ben 75 Euro'nun altında birkaç parça eşya siparişi vermiştim de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ginaly said: Lopeth said: bırakın lan allahsızlar 02/12/2016 10:02 Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. bendeki bu güncelleme günlük geliyordu, 29 kasımda kesildi, bi daha da güncellemediler. ne haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bu haftadan umudumu kestim ben, update bile olmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 orc_lord said: Lopeth said: oo ayvayı yedik o zaman, haftaya gelir anca Ya bu belgeyi tüm Amazon siparişleri için doldurtuyorlar mı? Ben 75 Euro'nun altında birkaç parça eşya siparişi vermiştim de merak ettim. doldurtmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 @Lopeth ben aradım ups'i yıl sonu olduğu için çok yoğum ama bugün işlem yapılacaklarda gözüküyor dediler. 25 i sipariş etmiştim. seninki de aynı durumda olabilir. tabi sallamış ta olabilir çağrı merkezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar