Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4K ve VR destekli Playstation 4.5

Bone

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye?

adamlar bildiğin mağdur ettiler lan.

fabrika yanıyo beyimizin derdi ps pro falan... cıkcıkcıkcık yakıştıramadım valla

teyit ekranı patlamış desem kalpten gidicen boşver sen ps pro falan
Sosyal ağlarda paylaş

benim ps4 de gümrükte duruyor hala.
sipariş üzerinden 7 işgünü geçti. amazon'u aradım belki onlar biliyordur farklı bir şey diye, telefondaki eleman "ben ne yapabilirim ki, muhatabınız amazon değil, türk gümrüğü" dedi. iyi bekliyim bari dedim. hani bunlar çözüyodu gümrüğü kendi. üzdün amazon.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

ginaly said:

pazartesi yolladım. hatta aynı gün belgenizi işleme koyduk diye teyit de etti ups.

abi bende pztsi yollamıstım, ama gunluk harrasladım ben adamları naptınız dıye bugun geldiler.

isin komigi sen ps4 proyu benden bir gun once siparis vermistin yanlıs hatırlamıyorsam.

benimki pro değildi abi normali, ama evet bir gün önce verdim siparişi.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

benim ps4 de gümrükte duruyor hala.
sipariş üzerinden 7 işgünü geçti. amazon'u aradım belki onlar biliyordur farklı bir şey diye, telefondaki eleman "ben ne yapabilirim ki, muhatabınız amazon değil, türk gümrüğü" dedi. iyi bekliyim bari dedim. hani bunlar çözüyodu gümrüğü kendi. üzdün amazon.

ups tr'yi arayacaksın amazon değil. ups tr hallediyor gümrük işini. amazonda gördüğün track number ile direkt ulaşıyorlar bilgilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

MrLevie said:

beyler sizce iptal olan PS4 pro orderım ile alakalı atar yapmalı mıyım amazon.de'ye?

adamlar bildiğin mağdur ettiler lan.

fabrika yanıyo beyimizin derdi ps pro falan... cıkcıkcıkcık yakıştıramadım valla

teyit ekranı patlamış desem kalpten gidicen boşver sen ps pro falan

len bırak, ben daha otele gitmedim. 3 gün fabrikada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...