Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4K ve VR destekli Playstation 4.5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lopeth said:

760 gözüküyordu, 705tl çekmişler

sırf canım bloodborne çekti diye aldım

işin garibi platinum trophy var, daha nasıl canım çekebilir anlamıyorum.

nerden aldin link versene bulamadim amazonda o fiyata :D
Mesaj tarihi:
belge gönderdin değil mi? ups'i aradığımda belge ulaşmış işlemler başlamış 1-2 gün sürer işlemler dedi. o yüzden bekliyorum hala. 3-4 günü geçerse yine ararım bi. h.sonu gelse iyi olurdu ama uncharted vs oynardım biraz =(
Mesaj tarihi:
ben ünsped ile konuştum önce.(UPS'in çalıştığı gümrük firması)

Onlar 2-3 iş günü dediler de ben salı günü yollamıştım yetki belgesini, normalde en kötü ihtimalle bugün çıkması lazım gümrükten ve dağıtıma verilmesi lazım.

Türkiye burası diyip bir kaç gün daha beklemek gerekiyor muhtemelen.

Bir de işin kötü tarafı haftaya iş seyahatinde olucam ve kargo şirkete gelecek. Ben geldiği gibi bakıp kontrol edememiş olucam falan. Amazon'a mail attım bugün gelmiyorsa perşembe yollayın diye ama bakalım yapacaklar mı böyle bir güzellik.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

ben de vr alayım dedim, amazondaki fiyat gitti gidiyor ile aynı kaıya çıktı nerdeyse, vazgeçtim :)

o nası oluyo abı, gg'de 2500 3000'den asagı satan yok, amazon'da

https://www.amazon.de/Sony-9843757-PlayStation-VR-4/dp/B00ULWWFIC/ref=s9_simh_gw_g63_i1_r?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=NSNWS82J5ZXZ3WRPPP5W&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=6e002dfc-4b07-445c-94f2-a9796c63dd92&pf_rd_i=desktop

Ürünler : EUR 335,29
Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
İthalat Ücreti Depozitosu EUR 60,35
Sipariş Toplamı: EUR 395,64
---
1,492.83 TL

bende alacam ama bu ay cok yuklendım sanırsam yılbasını fılan beklıcem belkı hem fiyatta bir tık indirim olur.
  • Yeni Oluştur...