Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Onu yazmaya gelmiştim ben de.
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu güzel cidden. Biraz KonoSuba, biraz Erased soslu real world to fantasy setting. Her bişeyi çorba yapmışlar :p Kurgu olarak tırtlaştığı yerler var ama aksiyonu güzel, animasyonu kaliteli, karakterleri eğlenceli filan, güzel. Ayrıca çift bölüm.

Kuma Miko: Bu da çok eğlenceliydi, bayağı güldüm. Çocuksu bir şey olacak gibi başlıyor ama bir noktadan sonra komedi akıp gidiyor. Çok sevdim. Bu da sezon favorilerimden oldu.

http://i.imgur.com/L7qNGfa.jpg
http://i.imgur.com/YJkdVf6.gif

Sosyal ağlarda paylaş

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu baya iyiymiş ya. Bir de animelerde benzer konuların sonraki sezonda takip edilmesi gibi bir saçmalık olmasa Aots olabilecek kalitede.

Bakuon'u izledim. Kötü, bir kaç espri harici güldürmedi ama kapatamadım. İzlettirdi. 2. bölümde bir karar veririm artık.
Sosyal ağlarda paylaş

mayoiga... çok fazla karakter var. demek oluyor ki çok fazla ölüm olacak. fakat yine de cheesy olmaktan kurtulamıyor. diyaloglar meh. mystery olmasından kazanıyor. izlerim. fakat bir şey beklemiyorum.

cerberus... 1 bölüm daha bakarım ama sıkıldım izlerken. ilerlete ilerlete bakındım. zaten esas oğlanın kirpikleri görüp, üstüne de şehrin kapısındaki guardın korkma sahnesi inanılmaz iticiydi. şeker gibi çocuk lan. karacaoğlan koşma yazar o kirpiklere. neyden korkuyorsun. neyse, kesinlikle önermiyorum. 1-2 bölümde açılırsa... cık ihtimal vermiyorum ona da.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle takip edeceklerim;
said:
- Joker Game
- Ushio to Tora
- Kuma Miko
- Boku no Hero Academia

Henüz izlemedim ama beklentim büyük;
said:
- Bakuon!!
- Mayoiga

İlk bölümden "lan ben bunu bırakırım herhalde" diye düşündüğüm;
said:
- Seisen Cerberus

Onuncu dakikada "kapat kapat allah seni ateşler evine salına" dediğim
said:
- Pan de Peace! (bir K-On olmasını bekledim, gerçekten. Yine bir K-On olamayacak olan animeyle karşı karşıyayız :/

AHAHAHASHDGASDHhajshdasd;
said:
- Ragnastrike Angels (ahahsaksdsd)
Sosyal ağlarda paylaş

Joker Game: Mükemmelmiş. Bu da favorilerim arasına girdi direkt.

Sousei no Onmyouji: Fena değil, izlenebilir. Genel olarak güzel.

Bakuon: Meh. İlk bölüm bayıktı ama belki düzelir, ayrıca yoklukta gideri var.

Seisen Cerberus: Meh. İlk bölüm fena değildi ama yine de pek sarmadı. Yoklukta gideri olabilir.

Hundred: mee~h. dropped.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...