Shean Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 terra yı izleyen herkese kolay gelsin just shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 boku no hero'nun manga eglenceli ama simdiden soyleyeyim, world building epey epey kotu. O acidan bir sey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ushio hangi sezondan ben niye kaçırmışım bre ?^'!'!3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 kimse yazmamış. re:zero sıkmadan izlettirdi. sonunu görürüm kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Onu yazmaya gelmiştim ben de. Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu güzel cidden. Biraz KonoSuba, biraz Erased soslu real world to fantasy setting. Her bişeyi çorba yapmışlar :p Kurgu olarak tırtlaştığı yerler var ama aksiyonu güzel, animasyonu kaliteli, karakterleri eğlenceli filan, güzel. Ayrıca çift bölüm. Kuma Miko: Bu da çok eğlenceliydi, bayağı güldüm. Çocuksu bir şey olacak gibi başlıyor ama bir noktadan sonra komedi akıp gidiyor. Çok sevdim. Bu da sezon favorilerimden oldu. http://i.imgur.com/L7qNGfa.jpg http://i.imgur.com/YJkdVf6.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 jojo cok iyi ya. asiri ozlemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu baya iyiymiş ya. Bir de animelerde benzer konuların sonraki sezonda takip edilmesi gibi bir saçmalık olmasa Aots olabilecek kalitede. Bakuon'u izledim. Kötü, bir kaç espri harici güldürmedi ama kapatamadım. İzlettirdi. 2. bölümde bir karar veririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Re:Zero epey iyi. Ace Attorney cok salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 mayoiga... çok fazla karakter var. demek oluyor ki çok fazla ölüm olacak. fakat yine de cheesy olmaktan kurtulamıyor. diyaloglar meh. mystery olmasından kazanıyor. izlerim. fakat bir şey beklemiyorum. cerberus... 1 bölüm daha bakarım ama sıkıldım izlerken. ilerlete ilerlete bakındım. zaten esas oğlanın kirpikleri görüp, üstüne de şehrin kapısındaki guardın korkma sahnesi inanılmaz iticiydi. şeker gibi çocuk lan. karacaoğlan koşma yazar o kirpiklere. neyden korkuyorsun. neyse, kesinlikle önermiyorum. 1-2 bölümde açılırsa... cık ihtimal vermiyorum ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 joker game güzelmiş izlenir. çizimler bakkano yu hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 joker game sezonun en iyisi olailbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Joker game çok iyi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 time loop yeni trend :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Kesinlikle takip edeceklerim; said: - Joker Game - Ushio to Tora - Kuma Miko - Boku no Hero Academia Henüz izlemedim ama beklentim büyük; said: - Bakuon!! - Mayoiga İlk bölümden "lan ben bunu bırakırım herhalde" diye düşündüğüm; said: - Seisen Cerberus Onuncu dakikada "kapat kapat allah seni ateşler evine salına" dediğim said: - Pan de Peace! (bir K-On olmasını bekledim, gerçekten. Yine bir K-On olamayacak olan animeyle karşı karşıyayız :/ AHAHAHASHDGASDHhajshdasd; said: - Ragnastrike Angels (ahahsaksdsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 olm senin teletabi kız animesi vardı noldu o? 3 salak kız vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Joker Game: Mükemmelmiş. Bu da favorilerim arasına girdi direkt. Sousei no Onmyouji: Fena değil, izlenebilir. Genel olarak güzel. Bakuon: Meh. İlk bölüm bayıktı ama belki düzelir, ayrıca yoklukta gideri var. Seisen Cerberus: Meh. İlk bölüm fena değildi ama yine de pek sarmadı. Yoklukta gideri olabilir. Hundred: mee~h. dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 joker game ilginç başladı evet, prod ig da tam uymuş ciddiyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 samaella said: olm senin teletabi kız animesi vardı noldu o? 3 salak kız vs vs yuyushiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 eveett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 3 sene oldu o biteli ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Stray Dogs'un gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 iyi paticikte zevkler ve kalite oturmaya başladı. aynı yöne gitmeye başladık bir kaçtane aşırı uç noktadaki adamı saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ama şöyle kallavi bi moe yok bu sezon, belki ayılı anime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar