Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım

masa

Öne çıkan mesajlar

masa said:

Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim.

Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış.
Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış.

Sanırım karma hesap sordu.

abi
Sosyal ağlarda paylaş

-masa nın annesi kapıda kalıyor
-üst komşu misafir ediyor
-üst komuş erasmuslu, sanatlı, resimli, öğrenci kızlardan oluşuyor.
-anne reçelle teşekküre gidiyor, komşu yok.
-masaya veriyor, götürsün diye.
-masa kapıyı çalıyor, sana birşey vereceğim diyerek.
-kız istemiyorum diyor
-masa reçeli alıp üstüne sürmeye başlıyor
-yapış yapış kapıya sürtünmeye başlıyor
-kapı önündeki bütün ayakkabılara teabag yapıyor
-meğersem kapı mescit kapısıymış
-dasa tam bir teravih arsızı çıkıyor
-secdede gülüşmeler
~fin
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

mahallede seri cinayetler gerçekleştir hepsinin cıplak vucuduna ''bişey vermeye geldim'' yaz reçelle, sonra resimlerin oldugu gazeteyi kızın kapısına bırak.

konunun ilk sayfaları baya güldürdü hll tiim

masa paylaşım için tişkirler kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

iki gündür şu gözümde canlanıyor kahkaha atıyorum resmen:

kapının dışında, nefesi üst anahtar deliğinin metali üzerinde buğu bırakacak kadar eğilmiş, kanca şeklinde büktüğü sağ işaret parmağı ile hafifçe kapıyı tıklatan ve "aç kapıyı sana bir şey vereceğim!" diyen bir erkek ile, kapının diğer tarafından, kapıdan uzaklaşarak cevap veren ürkek kadın sesi, "hayır, istemiyorum"...
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Az önce kapı çaldı. Açtım bi baktım kızın biri. Dün akşam sen mi geldin, kusura bakma öyle bir konuştun ki emin olamadım bizim apartmandan olmadığını düşündüm açmak istemedim, uykuluydun filan sanırım gibi birşey söyledi.
Bende evet yeni kalkmıştım kusura bakma deyip hemen reçeli alıp verdim, annem teşekkür ediyor diye. Kız teşekkür edip gitti. Konu kapandı.
Akşam antalyaya gidiyorum çarşamba günü döneceğim. Onun için reçel tabağını geri vermeye geldiğinde evde olmam muhtemelen.

Geriden takip ediyorum pardon da "tabak?". Reçeli kavanozda vermedin mi abi?

Niye bunu merak ettim bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim.

Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış.
Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış.

Sanırım karma hesap sordu.

Ohio eyaletinde mi oturuyosunuz abi kurabiye saticisi ney lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...