Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Ya elleriniz dert görmesin konu süper, resmen sesli gülüyorum sabahtan beri... Masa sanada bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 masa said: Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim. Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış. Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış. Sanırım karma hesap sordu. abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 okuyamadım özet geçecek biri var mı? mutlu sona ulaşılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 -masa nın annesi kapıda kalıyor -üst komşu misafir ediyor -üst komuş erasmuslu, sanatlı, resimli, öğrenci kızlardan oluşuyor. -anne reçelle teşekküre gidiyor, komşu yok. -masaya veriyor, götürsün diye. -masa kapıyı çalıyor, sana birşey vereceğim diyerek. -kız istemiyorum diyor -masa reçeli alıp üstüne sürmeye başlıyor -yapış yapış kapıya sürtünmeye başlıyor -kapı önündeki bütün ayakkabılara teabag yapıyor -meğersem kapı mescit kapısıymış -dasa tam bir teravih arsızı çıkıyor -secdede gülüşmeler ~fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Eksik kalmış, masa yukardan vahşi seks sesleri duyuyor bir süre önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gangbang varmış yukarda masa kardeşimiz reçel bahanesiyle yukarı çıkıyor sana bişe vericem diyor kıza kızda istemem diyor sonrası mazlum masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 yapacak bişi yok reçeli otur sen ye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 applev0dka said: mahallede seri cinayetler gerçekleştir hepsinin cıplak vucuduna ''bişey vermeye geldim'' yaz reçelle, sonra resimlerin oldugu gazeteyi kızın kapısına bırak. konunun ilk sayfaları baya güldürdü hll tiim masa paylaşım için tişkirler kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Masa sen dönünce sizde bir akşam takılalım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konu cok tatli ^^ masa ya da iyi sanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 abi sesleri sorsaydın bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 iki gündür şu gözümde canlanıyor kahkaha atıyorum resmen: kapının dışında, nefesi üst anahtar deliğinin metali üzerinde buğu bırakacak kadar eğilmiş, kanca şeklinde büktüğü sağ işaret parmağı ile hafifçe kapıyı tıklatan ve "aç kapıyı sana bir şey vereceğim!" diyen bir erkek ile, kapının diğer tarafından, kapıdan uzaklaşarak cevap veren ürkek kadın sesi, "hayır, istemiyorum"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 kız resim okuyorsa abi birgun çıplak git kapısına.. elde reçel kavanozu olacak elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 umut sarıkaya hikayesi gibi ilgiyle okuyorum nerden ne cikacagi belli olmuyor bir sonraki episode da masanin eski kız arkadaslarindan biriyle kanka/akraba cikma ihtimali yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Esh said: sana bişi vericem diye kapıya gitmek... abi cidden hastalıklı derecede kadınla ilişki kuramayan bir erkek güruhuyuz sanırım. şu laftan sonra bitmiş zaten olay asdkjhsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 RamsesII said: Abi kızlar kapıyı açmamış, adam da ne diyeceğini şaşırmış.Sanki normal bir tepki var karşı taraftan da... Kızların kapıyı açmaması normal TR şartlarında. Buna OP un şaşırması anormal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 masa said: Az önce kapı çaldı. Açtım bi baktım kızın biri. Dün akşam sen mi geldin, kusura bakma öyle bir konuştun ki emin olamadım bizim apartmandan olmadığını düşündüm açmak istemedim, uykuluydun filan sanırım gibi birşey söyledi. Bende evet yeni kalkmıştım kusura bakma deyip hemen reçeli alıp verdim, annem teşekkür ediyor diye. Kız teşekkür edip gitti. Konu kapandı. Akşam antalyaya gidiyorum çarşamba günü döneceğim. Onun için reçel tabağını geri vermeye geldiğinde evde olmam muhtemelen. Geriden takip ediyorum pardon da "tabak?". Reçeli kavanozda vermedin mi abi? Niye bunu merak ettim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Oh 11 sayfa okudum, eğlendim, gidiyorum teşekkürler masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 konuyu çirkinleştirmek istemiyorum ama reçel kavanozuna hava sıkışmış ve zorlasak da kavanoz açılıp reçel akmayacak gibi bir hâl var topicte. baş bağlı, awkward bir duruma çözüm mü aranıyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 masa said: Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim. Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış. Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış. Sanırım karma hesap sordu. Ohio eyaletinde mi oturuyosunuz abi kurabiye saticisi ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Dworgian@ Reçeli kavonozda değil, reçellik gibi bir tabakta verdim. sdf Başım bağlı filan değil. Şimdi antalyadayım döndüğümde masanın gücünü göstereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Abi tabakta reçel mi verilir sajkdhasjkh. Neyse sen gelişmeleri burada yaz da hikayenin sonunu öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 reçel şekerlenir fazla beklerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ahahah mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 o değilde aklım o terlikle vurma mevzun da kaldı, yanlış anlamadıysam, yanlış anlaşılma olmasın diye terlikle duvarlara vurmaktan bahsedilmişti, ama o zaman duvarlara vura vura işini yapıyor manası çıkmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar