masa Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Az önce şöyle bir olay yaşadım. Huzursuz oldum. Şimdi bizim apartman sırf öğrenci. Geçen annem gelmişti memleketten bir süre kaldı. Bir gün anahtarını unutmuş. Komşu kız da tesadüfen annemi görüp evinde 1-2 misafir etmiş. Annem ertesi gün kıza reçel götürdü teşekkür etmek için. kız evde olmayınca reçeli veremedi. Ertesi günde memlekete geri döndü. Bana da girmeden önce kıza reçeli götür diye tembihledi. 4-5 gündür hiç niyetim yoktu. Az önce götürmeye karar verdim. Çıktım çaldım kapıyı. Kapının önünde 3-4 tane ayakkabı vardı. İşte kapıyı açmadan seslendi kız. Kimsiniz, tanıyamadım diye. Bende aşağı katta oturuyorum sana birşey vericem dedim. Kız da istemiyorum dedi sdfs Neyse hiç beklemiyordum zaten böyle bir tepkiyi. Annem kızın adını söylemişti. Xi arıyorum, sen x misin dedim. Kız hayır ben o değilim, burda x yok dedi. Bende mal gibi geri döndüm reçelle. Kız beni sapık mı sandı? Direkt anne filan mı deseydin hatırlayamadı mı acaba? Neyse şimdi ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 taşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 orgy'ye denk gelmissin, yarin bir tekrar dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 sana bişi vericem diye kapıya gitmek... abi cidden hastalıklı derecede kadınla ilişki kuramayan bir erkek güruhuyuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Kimsiniz, tanıyamadım diye. Bende aşağı katta oturuyorum sana birşey vericem dedim. Şu cümleden sonra iyi polis çağarmamış abi söylesene böyle böyle annem falan diye tam bir sayko psikopat katil girişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 SANA BİRŞEY VERİCEM SDFĞGOJSDFĞPGKSDFĞPGKLÜSDFPLG ABİ NAPIYOSUNUZ YA insan gibi annemi misafir etmişsiniz reçel getirdim o yüzden desene aç lan bişey vericem mucuk mucuk diyor ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 kasiktan dize kadar miydi kavanoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 însan önce bir kendini tanıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 https://i.ytimg.com/vi/_DmzIJqOFNA/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu adam bir de piskolog galiba asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 kamu spotu virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Sana bişi vericem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 duvarlara terlikle vurmaktan beri ilk defa böyle gülüyorum teşekkürler masa ğsodkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=9pqOHjXt4c4 Hatta şunuda koyayım böyle biri sizin de kapınıza gelebilir dikkat!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 sana bişe vericem diye yaklaşılır mı hocam kıza. girişi yanlış yapmışsın 1-0 geriye düşmüşsün zaten. sonrada sıvazlamışsın. neyse otur kendin ye reçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Sapık gelse tecavüz etse olayı televizyonda görünce herkesin aklından "tanımadığın biri sana bir şey verecem deyince kapıyı niye açtın" cümlesi geçer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 O an ağzımdan öyle çıkıverdi. Olan oldu artık. Ne yapayım şu saatten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 alt katta oturuyorum sana bir şey vericem ne lan? x benim annem reçel yapıp bıraktı falan diyeydin bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ahaha ben bile açmam kapıyı, sana bişey vericem ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 senin agzina recelliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Üzerine not yaz kapıya bırak... Gelişine çöpe atsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 olm sizi igne deligi kadar isik alacak odalarda cig etle besleyerek mi buyuttuler ne yaptilar anlamiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Topiğin ismini Sana bir şey verecem diye değiştirilmesini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 "aç hele aç bak elimde çok güzel bişey var senin için" deseydin oldu olacak. reçelin talibi yoksa bana yolla bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar