yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bu ofsayttan gol için en çok ağlayan nefer appledı burada, ki gsli bile değil, o da patladı elde... bir insan hep mi fanatiklik peşinde koşar... applev0dka said: ofsayt yok gibi ilk görüntü olarak ama emin olamadim applev0dka said: Beşiktaş'ın yöneticisinin yeğeni diye maçtan önce buraları gözyaşlarına boganlar çıksın ortaya pls bunlardan sonra dedim ki yekeyeke said: gsnin ofsayt pozisyonunun düz açısı var mı? Çaprazdan gösteriyor hep. sonra cevap yok, çünkü ofsayt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Pieroya güvenmeyin abi Erman ayrıldığında açıklamıştı sanki bir şeyler. Şahsen hangi maç olursa olsun pieroya güvenmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 tamam ofsayt değil o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 yok ofsayt olabilir de ben de pieroya güvenmiyorum. Daha doğrusu licktv nin "piero ofsayt dedi" açıklamalarına güvenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Baggio said: Rewendor said: Maçı izlerken ofssayt yok gibi gelmişti ama emin olamamıştım, 6-7 kez izledim şimdi özette, ana kameradan hala ofsay yok gördüğüm kadarıyla. En kameraya yakın defans bozuyor ofsaytı. Yakın çekimde ofsayt gibi ama o daha açılı olduğundan yanıltıcı da olabilir. Çizgi çekmek lazım. Ofsayt değil ya bence, ama adam hemen kaldırıyor bayrağı, amacı golü yemek değil. İkinci yarının başında da iki tane kritik FB pozisyonunu kesti aynı yan hakem ama ısrarla gidip düdükten sonra vurmadığımız için lafı edilmedi. O yardımcı direk genel rezaletti yani, bizim topun çıktığını görmedi yine ikinci yarı falan. Orta hakem de klasik "olaysız yönetme" peşindeydi işte, ne sarılar vardı atladığı, hem oyun hem itiraz olarak. Kartlar dışında pek hatalı kararını görmedim. yıllar önce de bi fb-bjk maçında hakem bi faul vermişti hava topunda, ama ne fenerli ne de bjkli oyuncular düdüğü duymayıp oyuna devam etmişti ve devamında bjk gol atmıştı. Sonra faul alakasız bi yerde olduğu halde golümüz yendi demiştik yine. Hakemin cayır cayır çalması lazım belki de düdüğü pozisyon devam etmesin diye. Bir de 1 sene transfer etmeye çalışıp alamadığımız Linnes'i aldı adamlar, inatla oynatmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bu arada linnes dedin de biz kimi istedi isek karşı taraf aldı ve hayretmiyor adamlar ne ilginçtir hele fenerin taa topuzdan bu yana biz kimi istedi isek onlar aldı hiç beceremediler oynatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Abi olay yanlış adamı almak değil bence, biz oynatmayı/yönetmeyi beceremiyoruz. Milletin aldığı ÇIKMA adamlar yeniden doğuş yaşarken bizimkiler tatil moduna geçiyor. Atıyorum Gomez'i biz RVP'yi BJK alsa kesin bu sefer RVP parlar Gomez yatardı. Kanuni said: Basketbolda gs avrupada kupa alsin biz alamayalim bu da baya uzucu olur ahah.. Real'i elersek F4'da final garanti gibi zaten, iş oraya geldikten sonra da EHUROCUB alsalar ne yazar abi heh. F4 yalan olursa üzücü olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Linnes bir iki maç sahaya çıktığında takımın en iyilerindendi, hadi fenerin kanat adamlarından korktu da bu maç stoper oynattı sağ bekte, e diğer maçlar? RVP vs Gomez olayında da RVPnin kötü oyununda adamın euro16ya gidememesi de motivasyonunu düşürmüş olabilir. Büyük oyuncu sonuçta, büyük hedefler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bizim takım artık iyice salmış ya.semih ve muslera dışında hiç istekli adam yoktu resmen.belki fb maçında hırslanırlar bir şey yapmaya çalışırlar diyordum ama yok sezonu bitirmişler artık.hele selçuk iyice ergene dönmüş bir de caner in yokluğu avantaj oldu bize.semih in olduğu kanattan baya baya yardırırdı yoksa.neyse ben en az 2-3 farklı bir maç bekliyordum 0-0 gayet iyi bu halimizle :D hatta sayılmayan birde golümüz var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 gs ligi saldı anladıkta bu formsuzlukla kupayı nasıl almayı düşünüyor? avrupa cezası bu sene işlemeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Bu arada yine 10cmler 15cmler falan konusuluyor ofsayt icin. Oyle ofsayt mı degil mi diye kavga edilecek bir durum degil. Hele de bir de uzak olan taraftaki kanattan geliyor hucum. Ben piero muhabbetine cok guvenmiyorum Erman 'nerde isterlerse orda cıkartıyorlar' dediginden beri ama onemli olan o degil. Ofsayt olup olmadıgını cozmek icin 122 farklı acıdan 1 tane anı yakalamaya calısıyorsak tartısılmaması bile lazım bunun. 5 oyuncu aynı anda hareket ediyor. Yan hakem hareket ediyor. Gozunun ucuyla topun vuruldugu anı gormeye calısıp bir yandan gol atmak icin anlık kosular yapan oyuncuları takip etmeye calısıyor. Yan hakem 5 cm ilerde 5cm geride olsa gordugu acı degisiyor falan. Penaltı ve fauller icin bunu dusunmuyorum cunku orta hakem ve 6. hakem cogunlukla durdugu noktadan olanları izliyor oluyor. Ama özellikle ofsayt icin cok fazla degisken var 15 20 cmlik ofsaytı olsun ya da olmasın kacırmak tartısılmamalı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 o kadar belirsizlik varsa oynatsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Okadar belirsizlik sırasında hangisi oldugunu dusunuyorsa onu gostersin ve insanlar da oturup bunu tartısmasınlar. Eger yanlıssa bile cıkan karar 'Kabul edilebilir bir hata' diyip gecilsin. Uzerine konusulması gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 aynen öyle mesela geçen hafta bizim yediğimiz golde maçın akışında 1 metre ofsayt var gibi geliyordu ki ağır çekimde bile çok net gözüküyordu ofsayt, durdurarak gösterdiklerinde maçtan sonra hakikaten 3-5 cm anca var gibiymiş hatta pierro ile 3 cm ofsayt çıktı ki yakalaması mucize gibi bişi o ofsaytı hakemin. en azından hata olursa bile art niyet aranmaması gerekiyor böyle pozisyonlarda ama yine de allahtan ofsayt çıkmış podolski yoksa yine ne anamız ne bacımız kalmıştı sövülmedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Baggio said: Abi olay yanlış adamı almak değil bence, biz oynatmayı/yönetmeyi beceremiyoruz. Milletin aldığı ÇIKMA adamlar yeniden doğuş yaşarken bizimkiler tatil moduna geçiyor. Atıyorum Gomez'i biz RVP'yi BJK alsa kesin bu sefer RVP parlar Gomez yatardı. tam öyle değil aslında olay. şenol güneş baya bir sistem oturttu beşiktaş'a. türkiye kupası vakti takım bayağı bir değişiyordu felan ama oyun hep üst seviye kaldı. transferler de oldukça düzgün, ihtiyaca göre yapılıyor. rvp beşiktaş'a gelse hemen hemen bu kadar gol atardı bence ama gomez fb'de olsa yine böyle performans veremeyecekti. tek örnek rvp değil zaten, o hariç sadece geçen sene ozan, diego, linnes bjk'den 'kapıldı' ama hiçbiri kayda değer performans sergileyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar