Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray vs. Fenerbahçe 13 Nisan Çarşamba @ 19.30

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Hiçbir Fenerbahçeli kendi takımından başka takım tutmaz beyler merak etmeyin. Kimsenin elinde başka takımın atkısını, üstünde formasını, stadında bayrağını göremezsiniz. 17v1 olmamızın sebebi de budur, bu sene beşiktaşla şampiyonluk mücadelesi veririz, geçen sene gs ile, ondan öncekilerde yine gs ile vs vs, 10 senede bir şampiyonluk mücadelesine giren takım değiliz ki kardeşim biz :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Real Madrid veya Schalke'nin 17v1 içerisinde olduğunu kanıtlayın özür dileyeyim :)

appleda doğruları duyunca yine gözyaşları başladı :).

gs bjk fark etmez, "biz olamıyorsak onlar olsun" birlikteliği hep vardır. Fenerbahçe'de bu sözü hiç duyamazsınız. Kusura bakmayın ağalar...
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

yekeyeke said:

Kendi takımınızdan çok başka takım tutmanın verdiği rahatlık olsa gerek, her sene forma değişmek zor iş :D.

2 haftadır kasımpaşa ve bursayı tutmayan fenerli var mı ?

oha ulan saçmalama fazla istersen, burda bile bi ton adam her fener maçından sonra kendi takımına sövüyor, kimse de medet ummuyor bursasporum hadi aslanım falan diye. beşiktaşını kaybetmesini istemekle karşı takımı desteklemek arasında dağlar kadar fark var ki ben beşiktaşın kazanmasını kaybetmesini bile umursamıyorum kendi takımım kazanamadığı sürece koymuşum öteki takımlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Para mı var takviye yapsın. Şu transferleri yapabilmek için 1 sene transfer yapmadık.

Pereria Diego ile Ozanı beraber oynatsın yeter, ikisde sakat felan değil. Biri sakatlanırsa RVP ile Fernadao'yu beraber oynatır.

Mehmet Topal ve Jose'yi birlikte oynatma aşkından kurtulması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bonuSimo said:

yekeyeke said:

Kimsenin elinde başka takımın atkısını

http://i.imgur.com/jJah7U2.png
http://i.imgur.com/yThjic1.png
yekeyeke said:

stadında bayrağını göremezsiniz.

http://i.imgur.com/s1YHTM1.png

17v1 o yüzden kasımpaşa yı 2 maçta da yenemedik

yekeyeke said:

gs bjk fark etmez, "biz olamıyorsak onlar olsun" birlikteliği hep vardır. Fenerbahçe'de bu sözü hiç duyamazsınız. Kusura bakmayın ağalar...

Gerçek bi beşiktaşlı fenerden ziyade gsden nefret eder, sebebi de malum zamanında yapılan şikeler. Çoğunlukla da biz olamıyosak onlar olsun gibi bi düşüncede de olmaz, hiç olmadı. Sergen vermediği bi arapasını ısıtıp ısıtıp koymayın.

GSliler fenerin şampiyon olmasını istemiyo olabilir o da sizin antipatikliğinizden. "17v1 lölölö cumhuriyet vs" seviyesizliğini yapmasanız onlar da tercih de bulunmazdı sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

oha ulan saçmalama fazla istersen, burda bile bi ton adam her fener maçından sonra kendi takımına sövüyor, kimse de medet ummuyor bursasporum hadi aslanım falan diye. beşiktaşını kaybetmesini istemekle karşı takımı desteklemek arasında dağlar kadar fark var ki ben beşiktaşın kazanmasını kaybetmesini bile umursamıyorum kendi takımım kazanamadığı sürece koymuşum öteki takımlara.

Abi ne alakası var ya
şampiyonluktaki tek rakibimizin puan kaybetmesini istemeyek mi? Facede de görüyorum yekenin yazdığına benzer şeyler
low iq diyip geçiyorum asdf
ayrıca iş beşiktaşın sürekli kazanmasına kaldığında şampi olamayız zaten benim tek umudum fenerin saçmalaması .D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu aziz denen herif 3 temmuz süreci olmasa ne güzel gidiyordu ve kurtuluyorduk. Ama 3 temmuz çıkınca, bir de hapse girince taraftar iyice "Takım için hapis yattı büyük adam" tribine bağladı, adam da kök saldı. Tayyip gibi padişah oldu başımıza, her kongreden 5 6 ay önce de "bu sene bırakıyorum" lafları sonra kongre öncesi "Fenerbahçe düşmanlarını yenicez, bırakmıyorum" sahteliği. Tesisleşmede ve altyapıda eyvallah büyük yatırımlar yaptı, heryeri düzeltti vs ama futbol takımındaki hegomonyası bitmiyor adamın yıllardır. Baskette Obradoviç'i dövemediği için yemiyor poposu ama futbolda kimi getirdiyse üstüne bindi, kırbacı vurdu. Yok bacak bacak üstüne attı diye Alex'i göndermeler, yok Ersun hatun getirdi diye uzaklaştırmalar. 10 tane TD getirdi hepsi patlak ama bi kendisi düzgün nasıl oluyorsa...

Kendinden şöhret olarak 1 tık öne geçen herkesi sildi adam. En son Terraneo'yu şutladı işte.. Ali Koç nasıl kaldı mesela hayret edilecek bir durum...
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

E öyle abi, kalkıp şu adamı değil de şunu oynat dese 1 kere, adam kapıyı çarpar gider takımdan, Aziz'i mi sallar? İsmail Kartal'a söyledi kaç kere, İsmail de uyguladı paşa paşa.

baskalarına oynat dediğini nereden biliyorsun ya da baskasına oynat diyemediğini ?
hayal dünyasından kurgular bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan neden saçmalıyor anlayamadım, yekeyeke çok net haklı Aziz analizinde. Katılmadığım hiçbir nokta yok.

Ersun hatun getiriyormuş, ulan adam Nisan'da şampiyon yaptı bizi, takım kendini salmasa rekor fark olacaktı. Kovmak değil ekstra karı gönderirim ben ona. Zico, Alex, Aykut, Ersun, Terraneo sadece lak diye akla gelen birkaç isim.

Tamam 3 Temmuz sürecinde biz de destekledik de, Aziz diye şahıs olarak değil, kim olursa olsun Fenerbahçe'nin başkanı diye, böyle darbeyle kulüp ele geçirilemez diye destekledik. Adam kalktı oradan Hitler zulmünü 100 yıl sömüren Yahudiler gibi yapıştıkça yapıştı koltuğa.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim Aziz kendisinden daha popüler/başarılı addedilebilecek hiçkimseyi barındırmıyor kulüpte. Son 1-2 sene haricinde takım bile kurdurtmadı adam gibi, hep kafasına göre FM gibi transferler yapıp yapıp en son hocayı getirdi AL OYNAT BUNLARI diye. Sonra adam kendi sistemine oturtamayıp başarılı olamasa ayrı kovdu, fazla başarılı olsa ayrı kovdu, hayvan gibi progress yapsa sırf o sene şampiyon olamadı diye yine kovdu.

Obradoviç örneğinde de mesela futbolda o kadar başarılı bir hoca olsa yine bir kulp takar gönderir, Türkiye'de sportif başarı %90 erkek futbol odaklı olduğundan sallamıyor fazla.

Neredeyse 20 sene başkanlık yapıp Galatasaray'a neredeyse iki kat şampiyonluk kaptırmış, 3. ve 4. yıldızları önce taktırmış, iki kere kolpadan istifa edip geri dönmüş, Digiturk'le birlikte Türk futbolunu kanlı bıçaklı düşmanlı hale getirmiş çirkin bir adam Aziz.

"Spor kulübü" olma, tesisleşme, ekonomi falan olarak çok iyi de futbola karıştığı sürece bir arpa boyu yol alamıyoruz işte çok net ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...