Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyranny

Norak

Öne çıkan mesajlar

dlc daha cok expanded edition gibi olmus ana oyuna icerik ekliyor iste, bugun cikti zaten duyruldugu anda o

http://store.steampowered.com/app/647560/Tyranny__Tales_from_the_Tiers/

New Travel Events:
Random encounters while traveling may lead to new quests, or new events focused on companions and new NPCs

Expanded Story:
Interaction with the denizens of the Tiers let players explore more of the world of Tyranny and its inhabitants

More Replay Options:
A free patch adds New-Game-Plus mode and character re-spec options for an easier way to explore other plotlines
-------
exp hakkinda pek bisi yok zaten simdilik, ufak bisi olmaz ins.
Sosyal ağlarda paylaş

random encounterlar fena olmamis, simdilik kombatlik birsey cikmadi 2-3 tane yaptim ama iste 3-5 secim yapiyoruz quest basina oda reputation, item vs veriyor, arada vendor falan cikiyor.

respec guzel, gereksiz skill puanlarini recycle edebiliyoruz sonunda, skilllerin yaninda ufacik bir dugme var artmasin istiyorsan ona tikliyoruz bide.
Sosyal ağlarda paylaş

itemlar zaten gerekli degilde arada combat cikiyor 3-5 XP geliyor o guzel spirelar uretime devam edebiliyor boylece, act icerigi bitip XP akisinin durmasi kotuydu o acidan + dusman factionlari kestikce rep. de geliyor ekstradan artifactlarin renown seysi icin.

bastard exp. gelince de iste act 3'e expanded content ve yeni ending falan gelecek
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

bu büyüleri nasıl learn ediyoruz ya? hani scrollar var bi tone (core, accent her tür) ama öğrenemiyorum.

Menülerden biri büyü yaratmak için. Core ve accentler seçip yeni büyü olușturuyorsun. Büyü yaparken gerekli lore değeri ekranın sağında çıkıyor. O kadar lore'a sahip her karakter classdan bağımsız o büyüyü öğrenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ben laptop ta oynuyorum zaten, de bi zahmet izometrik rpg de de kasmasin ne oyunlar oynadım o laptopta ben sdf.

Şaka maka loading süreleri sorunlu ya. Bazen load 2 dakka falan sürüyo. Bazen de 20 sn. Hani ilk load desem o da değil.

Bu arada yorum yapmadım hiç soru sormaktan. Oyun çok tatlı. Zaten herkesin ovmesinden ötürü bekliyordum.

Tek eksiği bence biraz daha tutorial. Biz mi çok hazıra alışmışız bilmiyorum da mesela spell kısmının altında essek kadar learn varmış ben onu görmedim act 2ye kadar ne büyü verdiyse onla geldim.

Sonra pause lu rpg nin en önemli özelliklerinden mesela karakterlerin savaşma şekillerini/ savasirkenki uzakliklarini falan otomatik belirleme yani Ai preference mi diyeceğiz ona ne diyeceğiz bilmiyorum, onu çok alakasız yere koymuşlar mesela. Onu da act 2nin başında buldum. Hatta yazacaktım buraya çok güzel ama bu eksik diye. Ekranın sol altındaki küçük imgelerden birine sağ tiklayacakmisiz. Bak sol da değil sağ, çünkü sol tıklayınca başka bir şey oluyor.

O yüzden biraz daha tuto iyi olurmuş gibi başında. Ama oyun super tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...