arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 yama cok iyi. dlc meh duruyor. expansion iyidir belki ama midgame direkt heves kaciriyor. yakin tarihte gelirse toptan bir NG+ atilir. paradox expansiona 60-70 lira isterse hos olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 dlc daha cok expanded edition gibi olmus ana oyuna icerik ekliyor iste, bugun cikti zaten duyruldugu anda o http://store.steampowered.com/app/647560/Tyranny__Tales_from_the_Tiers/ New Travel Events: Random encounters while traveling may lead to new quests, or new events focused on companions and new NPCs Expanded Story: Interaction with the denizens of the Tiers let players explore more of the world of Tyranny and its inhabitants More Replay Options: A free patch adds New-Game-Plus mode and character re-spec options for an easier way to explore other plotlines ------- exp hakkinda pek bisi yok zaten simdilik, ufak bisi olmaz ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Ek paket gelsin ikisini birlikte oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Acaba ana hikaye bir yere gidecek mi. Öyle bir yerde bitmişti ki oyun pat diye, hiç bi sonuca bağlanmadan. Yoksa fasarya şu yazılan ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben hala bitiremedim ya bunu. bir türlü kombatta tatmin eden bir karakter yaratamadım. kombatı çok garip geliyor oyunun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 random encounterlar fena olmamis, simdilik kombatlik birsey cikmadi 2-3 tane yaptim ama iste 3-5 secim yapiyoruz quest basina oda reputation, item vs veriyor, arada vendor falan cikiyor. respec guzel, gereksiz skill puanlarini recycle edebiliyoruz sonunda, skilllerin yaninda ufacik bir dugme var artmasin istiyorsan ona tikliyoruz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 random encounter da lazim degildi oradan gelecek item da lazim degildi. ote yandan skill lock, respec falan ilac gibi gelmistir simdi. ozellikle ilk kez oynayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 itemlar zaten gerekli degilde arada combat cikiyor 3-5 XP geliyor o guzel spirelar uretime devam edebiliyor boylece, act icerigi bitip XP akisinin durmasi kotuydu o acidan + dusman factionlari kestikce rep. de geliyor ekstradan artifactlarin renown seysi icin. bastard exp. gelince de iste act 3'e expanded content ve yeni ending falan gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 skill lock ne için var abi? skill cap mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 kendi kendine artan skillere koydum ben recyle ettikten sonra onlari, en yuksek kiminse onunkini kullaniyor oyun, Barik icin subterfuge lazim degil pek misal ama sirf benim yanimda dolastigi icin artiyor bos yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 e tamam artsın daha sonra onu one handed a recycle etmeyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 o kadarina gerek yokki zaten bir noktadan sonra god tier dolasiyorsun, agaci sallasan artifact dusuyor falan, 1 yere yaptim iste yeni feature diye sirf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 barik'in kendisi lazim degil. adamlar main companion yapiyor expansionla. eehh. bari origin story questi yapsinlar ne questini ekliyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bu büyüleri nasıl learn ediyoruz ya? hani scrollar var bi tone (core, accent her tür) ama öğrenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 lore gerekli, yeterli lore varsa kimin ogrendigi onemli degil gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 valla benim karakter wizard baya lore'a verdimama daha henüz ilk savaş bitmedi. yeterli değil midir lore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 dursun cantada iste artinca ogrenirsin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 calimero said: bu büyüleri nasıl learn ediyoruz ya? hani scrollar var bi tone (core, accent her tür) ama öğrenemiyorum. Menülerden biri büyü yaratmak için. Core ve accentler seçip yeni büyü olușturuyorsun. Büyü yaparken gerekli lore değeri ekranın sağında çıkıyor. O kadar lore'a sahip her karakter classdan bağımsız o büyüyü öğrenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 youtube'a sorsan daha iyi yanıt alırsın, incik cincik detayları var çünkü https://www.youtube.com/watch?v=5eQ1WFLb-Fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 hay double post gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 orada ne anlatiyor bilmiyorum da ilk soylenilmesi gerekilen sey spectral blur ve mirror image adinda iki tane kirik illusion spell oldugu ve mirror image'in sadece oyun basinda disfavored camp onundeki tuccardan alinabilecegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 sıç ben almadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Loading süreleri acaip uzun mu ya sizde de? Resmen gidip bi çay koyayım falan diyorum load edeceğim zaman. Mesela şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ssd var, değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Olm ben laptop ta oynuyorum zaten, de bi zahmet izometrik rpg de de kasmasin ne oyunlar oynadım o laptopta ben sdf. Şaka maka loading süreleri sorunlu ya. Bazen load 2 dakka falan sürüyo. Bazen de 20 sn. Hani ilk load desem o da değil. Bu arada yorum yapmadım hiç soru sormaktan. Oyun çok tatlı. Zaten herkesin ovmesinden ötürü bekliyordum. Tek eksiği bence biraz daha tutorial. Biz mi çok hazıra alışmışız bilmiyorum da mesela spell kısmının altında essek kadar learn varmış ben onu görmedim act 2ye kadar ne büyü verdiyse onla geldim. Sonra pause lu rpg nin en önemli özelliklerinden mesela karakterlerin savaşma şekillerini/ savasirkenki uzakliklarini falan otomatik belirleme yani Ai preference mi diyeceğiz ona ne diyeceğiz bilmiyorum, onu çok alakasız yere koymuşlar mesela. Onu da act 2nin başında buldum. Hatta yazacaktım buraya çok güzel ama bu eksik diye. Ekranın sol altındaki küçük imgelerden birine sağ tiklayacakmisiz. Bak sol da değil sağ, çünkü sol tıklayınca başka bir şey oluyor. O yüzden biraz daha tuto iyi olurmuş gibi başında. Ama oyun super tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar