Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyranny

Norak

Öne çıkan mesajlar

oyunda ilerledikçe life gereksizleşiyor. dört tane expression var üçü aynı işi görüyor ve hiçbir bonus yok. ekstra bir enhancement sigil de görmedim şimdiye kadar. geriye kalan tek şey debuff kaldırmak. o da oldukça yüksek cd ve lore gereksinime sahip. sirin'in debuff kaldırması da 3 metre mesafe. ona accent de yapamıyorsun ve 6 breath... öte yandan consumable direkt kaldırıyor dertsiz tasasız. o kadar yatırım yapıp tek fonksiyon can basmakken obsidian'ı tebrik etmek lazım hem 100% health potion için hem de tier 1 +50% potion effectiveness talentı koymuş oldukları için.
Sosyal ağlarda paylaş

Barik, Siren, Lantry ve ben (Mage). Barik tanklarken 3 Mage de alan bazlı büyülerle döve döve gittik.

100 çeşit Consumable var, ama Mage karakterler ile kullanmaya gerek yok. Forge üzerinden de 2 item yapayım diyorsun oyun bitiyor. (Ama Barik'in zırhını upgrade yapmak için de Forge şart).

Ama melee karakter gidersen de consumable herşey.

Sorun, sen item araştırması yapmaya başlayıp Forge'da item kasarken oyun bitiyor zaten.

Neden? Çünkü oyun süresi kısa. Daha doğrusu gelişme kısmı kısa, sonuç ise hiç yok (Act III bir combat ve yarım saat muhabbet ile bitti).

Neyse, melee gideyim bir karakterde. Peki soru şu, melee'de de Recovery düşük mü olmalı yoksa sadece büyü ve skill kullanımında mı Recovery etkili yoksa sıradan melee vurma hızına da etki ediyor mu Recovery? (Yani ağır zırk dual weapon karakter yapabilir miyim?)
Sosyal ağlarda paylaş

Melee autoattacklarda recovery direk zırha bağlı, ağır zırh giydiğin gibi dps yarıya iniyor ki dualwieldın dps daha çok autoattacklar.

2hander gidiyorsan abilityler de çok vuruyor armor giymenin bi mantığı var, ama light armor/deflection tanklar sanırım daha iyi direk avoid ediyorsun ne varsa. 2H light armor tank yap full str finesse git hem accuracy hem deflection yüksek olur.
Sosyal ağlarda paylaş

spectral blur gibi gerizekali OP bir spell oldugu icin, staff of hours gibi gerizekali OP item(lar) oldugu icin mitigation gitmenin manasi kalmiyor. recovery cezasi yediginle kaliyorsun.

mage'de de "herkeste" oldugu gibi gerek var consumable'a cunku lore, control x/y/z multiple skill gereksinimi var. uzerine cooldown, affliction duration, spell damage multiple stat gereksinimi var. uzerine debuff da stackleyebiliyorsun. bir encounterda 20 saniye harcamak ile 60 saniye harcamak arasindaki farklar bunlar.

melee'de silahlarin recoverysini de unutmamak lazim. ozellikle iyi dengelenmedigi icin. +.5 ile +1.5 ayni tip silah olabiliyor. sabit 1.5'ler var mesela dagger tipi onehanderlarda, guzel dps cikariyorlar.

firsat bulursam offhandsiz, 1h duelist ile thrust talentlarini kombolayip oyle bir build yapmak istiyorum. agacin en altlarindaki kirik whirlwindimsi abilitylerden sonra en iyi ability olabilir thrust. 5 tane falan talenti var. en kotu ability de cleave. cleave aldigim icin bir thrust talenti eksigim var. tesekkurler obsidian. :(
Sosyal ağlarda paylaş

ilk oyun mage gittim goody shoe pants olarak ben + scarlet kız + disfavored tank + yaslı osuruk abi ..dümdüz oldular hardta

ikinci oyun duel wield ve agility tree kasarak ben + kurt kadın + eb + sirin. Oyun ortasından itibaren genelde cogu yatıodu ben solo kesiodum herkesi,özellikle artifact itemları donatıp key statleri 19 a dayayınca solo archon kesiş.

tadı damakta kaldı ama :(
Sosyal ağlarda paylaş

2. oyunu rebellion tarafıyla bitirdim.Beni tam anlamıyla tatmin eden bu path oldu.

Melee/mage gibi oynadım. 10. leveldan sonra çok zorlanmadım ama 10. levela kadar sıkıntılı zamanlarım hakikaten çok oldu :)

Tunon bana bağlılık yemini etti, bleden markı kestim. Graven Ashe ve Voices of Nerat'ı da zevkle kestim.Pis herifler.Sageler yeniden eski günlerine döndüler.LEthian crossing, blade grave vs canlandı.Lethian'a benim adımı verdiler. Tiers kyrosun imparatorluğuna karşı tek başına bağımsız olarak mücadele ediyor. Edict of malediction ı da zevkle cast ettim ibne kyrosa.Yavşak.

Sosyal ağlarda paylaş

bir anda bitti denmesinin bir baska nedeni de spirelarin gec acilmasi. illaki forge baslaman gerekiyor mesela. craft edilmemis upgrade edilmemis itemlarla bitiyor, gozun arkada kaliyor. muhtemelen oyundaki best in slot fury helmini craft edemedim. 1-2 silah vardi denemek istedigim yetismeyen. content az demiyorum, degil zaten X saat surdu oyunu bitirmem. 25'in cok ustunde. sadece mekaniklerle content ayni tempoda gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi silahlar forgeda haliyle, KiS'a bi 2hander verdim 500damage falan critliyor utanmasa voicesı bile oneshotlayacaktı. Keza staff + robe all magic +15 geliyor mage için. Gerçi hangi recipe research hangisi loot hatırlamıyorum şimdi, research + sigiller için önce library daha mantıklı olabilir.

Bide lore master trainerın training groundsda değil de infirmaryde olması üzdü biraz, ama oyunun en önemli skilli lore olduğundan sırf onun için infirmary yapılabilir ilk. Spirelar iyi ya ben beğendim sırayla upgrade + teleport mantığını.
Sosyal ağlarda paylaş

teleport ne ise yariyor anlatir misin? normalde yuruyerek gidiyorduk da artik teleportla mi gidiyoruz? skyrim sandin sen galiba oyunu. uzerine mapte bir yerden bir yere giderken spire'dan spire'a sekme animasyonunu bekliyorsun. vendrien's well'den blade grave'e giderken gidip cay koyacak vakit oluyor o ekranda.

infirmary'nin lore icin gerekmesi o bile yanlis tasarlanmis oldugunun gostergesi. zaten o gain sistemi komple yanlis. lethian's crossing'de direkt spire'i almazsan questlerden bazisi bitene kadar alamiyormussun diye bir sey okumustum dun. illusion da mesela en iyi school ama spire icin bekliyorsun yine. eh...

size base gimmick sunabilsinler diye ben kendimi boyle abuk subukluklarla ugrasirken buluyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...