Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
statlarin ustune mouse ile gelinca asagida hangi skilli etkiliyorsa rengi degisiyor beyaz oluyor.

vendorlardaki itemlara da para vermeyin silah zirh falan, bizim crafterlar yapiyor guzel itemlar spire kismina girisince. fazlasini da satabiliyorsunuz para da geliyor hem.

bide cogu mob grubunu parca parca cekebiliyorsunuz ranged ile fog of war icindeki, hepsine birden dalmaya gerek yok lop diye
Mesaj tarihi:
bilader bitirmiş 2 günde.nasıl lan dedim bitti işte abi dedi baldurs gate 2 den konu açıldı sonra ister istemez.

gerçekten bu kadar kısa mı oyun yoksa benim biladerin imba/yeto luğumu
Mesaj tarihi:
Selamisahin said:

Spire Upgrade nasıl oluyor? Yani Spire penceresini açınca yukarıdaki ikonlar kilitli halen bende. :/

Oyun PoE'den daha güzel bence.

Bir spire a sahipsin şuan, ileride dierlerini aldıkça upgradeler açılacak. Yukardaki kitli olan simgeler, toplam alacağın spireların simgeleri.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

bilader bitirmiş 2 günde.nasıl lan dedim bitti işte abi dedi baldurs gate 2 den konu açıldı sonra ister istemez.

gerçekten bu kadar kısa mı oyun yoksa benim biladerin imba/yeto luğumu

abi ona bakarsan ben de skyrim'in main questi level 19'da bitirmiştim ilk oynadığımda sdf
yani bok atmak gibi olmasın ama biraz acele etmiş gibi sanki senin bilader tadını filan çıkarmaya çalışmadan
Mesaj tarihi:
yalnız uzun zamandır ilk defa bulduğum her şeyi okuyup bulduğum tüm karakterlerle uzun uzadıya konuşuyorum bi oyunda
konu, lore falan çok hoşuma gitti ya. yani cidden yaşayan bi dünya gibi hissettiriyor görevler ve karakterler.
Mesaj tarihi:
Bitti oyun
Çogzeldi, özellikle dünyayı çok çok sevdim
Total 28de saatimi almış

En önemli eksiği hikayenin ortalarından sonra fln seçim şansın baya bi azalıyor

Major Spos ahead

Disfavoredla gittim mesela ben, stone edictin kaldırıldığı yerde direk seçim şansım yoktu. Graven Ashe sordu, yapmayın etmeyin neden landin mua goyuyosunuz dedim dinlemedi. Sonra geri dönüp bitirmek zorunda kaldım gene de karşı olduğum şeyi.

Yada Stalwart tarafında bebek ölmesin diye çakallığa gerek olmak zorunda değildi bence, yapmıyorum lan anasının önünde bebe mi öldürteceksiniz KESERİM LAN ALAYINIZI diyemedim ya la

Yalnız başından kalkamadım oyunun resmen hsonu. Sonlarına doğru keşke ana konu burada bitmese Tyranny 2ye malzeme kalsa diyordum, nitekim kaldı :D

Mesaj tarihi:
Yavas yavas oynayin arkadaslar, tadini cikartin hep gelmiyor boyle kaliteli oyunlar. Haldir haldir oyunun sonuna kosmayin speedrun yapar gibi, etrafa bakin, lorea dikkat edin, keyfini cikartin.
Mesaj tarihi:
sorun yaşadım ya
core seçiyorum
expression çıkmıyor sonra

tutorialde bi yandan anlatıyor önce core sonra expression seççen diye ama çıkmıyor

core seçmeden expressiona basınca bi tane sigil gözüküyor ama seçtirmiyor önce core seç diyor
core seçince expressionda birşey çıkmıyor

anlamadım
Mesaj tarihi:
zipzip said:

İnsanın canını çektiriyosunuz.

abi rpg seviyosan zaten neden duruyorsun ki :D

Black Ice, belki bug fln abi, önce core seçiyosn işte
sonra expression sonra accent yanlış hatırlamıyorsam. Yani önce lightining mesela, sonra touch, sonra da damageıdır, rangeidir vs.
Mesaj tarihi:
Ben mage açtığımdan bilmiyorm nasıl oluyor ama mage açmadıysan belki daha yoktur expression falan sende? Scrollardan topluyorsun çünkü çeşitleri. Oyun biterken bile bende bir tane core eksikti mesela.
Mesaj tarihi:
çatır çutur ilerliyorum arcane archer ım ile. Çok tatlı oldu. Sage, büyücü kadın (rebellerden) ve barik ile oynuyorum. Diğer companionlardan sadece scarlett chorus kızı denedim tat vermedi.Diğer 2 companion u deneyemedim ama işe yaramaz gibi duruolar.

keystonesm u ne var onun tekini buldum ama sıkıldım dungeon baydı oradaki. Baneleri öldür öldür kafam döndü lan.En sıkıldığım yer burası oldu bariz. Disfavored lere yakın gittim hep ama onlarda bir ibnelik olacak gibi hissediyorum. Scarlettler zaten oynak.Archonları bile manyak.
Mesaj tarihi:
ya ben bi de şeyi anlamadım
favoru artırıyoruz tamam diyelim
wrath artırınca noluyor

mesela tunon'la nerdeyse 5 wrath yaptım konuşurken
ne oluyor şimdi bu sıkıntı mı çözemedim

hayır ikisiyle de talent fln açılıyor ne anlamı var o zmn ikisini de mi artırmaya çalışıcaz
  • Yeni Oluştur...