Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 statlarin ustune mouse ile gelinca asagida hangi skilli etkiliyorsa rengi degisiyor beyaz oluyor. vendorlardaki itemlara da para vermeyin silah zirh falan, bizim crafterlar yapiyor guzel itemlar spire kismina girisince. fazlasini da satabiliyorsunuz para da geliyor hem. bide cogu mob grubunu parca parca cekebiliyorsunuz ranged ile fog of war icindeki, hepsine birden dalmaya gerek yok lop diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 power'da -15% recovery stance var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 izometrik old school rpg seven sakın kaçırmasın, orgazmik derece zevk alıyorum, paraya kıyın alın paticiks luv yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zaten baya ucuz TR'de guzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 bilader bitirmiş 2 günde.nasıl lan dedim bitti işte abi dedi baldurs gate 2 den konu açıldı sonra ister istemez. gerçekten bu kadar kısa mı oyun yoksa benim biladerin imba/yeto luğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Lethian's Crossing'deki Deya'nin questi Sandro'yla konustuktan sonra Deya'yla konustugumda ya oldurme secenegi cikiyor ya da rusvet alma. Oldurunce de wrath penaltisi yiyorum. Kadinin foyasini baska turlu ortaya cikarip wrath almadan cozemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Spire Upgrade nasıl oluyor? Yani Spire penceresini açınca yukarıdaki ikonlar kilitli halen bende. :/ Oyun PoE'den daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 22 saatte bitti benim oyun. az daha zorlasan 30a dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Selamisahin said: Spire Upgrade nasıl oluyor? Yani Spire penceresini açınca yukarıdaki ikonlar kilitli halen bende. :/ Oyun PoE'den daha güzel bence. Bir spire a sahipsin şuan, ileride dierlerini aldıkça upgradeler açılacak. Yukardaki kitli olan simgeler, toplam alacağın spireların simgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Frostbite said: bilader bitirmiş 2 günde.nasıl lan dedim bitti işte abi dedi baldurs gate 2 den konu açıldı sonra ister istemez. gerçekten bu kadar kısa mı oyun yoksa benim biladerin imba/yeto luğumu abi ona bakarsan ben de skyrim'in main questi level 19'da bitirmiştim ilk oynadığımda sdf yani bok atmak gibi olmasın ama biraz acele etmiş gibi sanki senin bilader tadını filan çıkarmaya çalışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Quickspell talent menusunun uzamasi lazim abi 10 slot ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 yalnız uzun zamandır ilk defa bulduğum her şeyi okuyup bulduğum tüm karakterlerle uzun uzadıya konuşuyorum bi oyunda konu, lore falan çok hoşuma gitti ya. yani cidden yaşayan bi dünya gibi hissettiriyor görevler ve karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Bitti oyun Çogzeldi, özellikle dünyayı çok çok sevdim Total 28de saatimi almış En önemli eksiği hikayenin ortalarından sonra fln seçim şansın baya bi azalıyor Major Spos ahead Disfavoredla gittim mesela ben, stone edictin kaldırıldığı yerde direk seçim şansım yoktu. Graven Ashe sordu, yapmayın etmeyin neden landin mua goyuyosunuz dedim dinlemedi. Sonra geri dönüp bitirmek zorunda kaldım gene de karşı olduğum şeyi. Yada Stalwart tarafında bebek ölmesin diye çakallığa gerek olmak zorunda değildi bence, yapmıyorum lan anasının önünde bebe mi öldürteceksiniz KESERİM LAN ALAYINIZI diyemedim ya la Yalnız başından kalkamadım oyunun resmen hsonu. Sonlarına doğru keşke ana konu burada bitmese Tyranny 2ye malzeme kalsa diyordum, nitekim kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Yavas yavas oynayin arkadaslar, tadini cikartin hep gelmiyor boyle kaliteli oyunlar. Haldir haldir oyunun sonuna kosmayin speedrun yapar gibi, etrafa bakin, lorea dikkat edin, keyfini cikartin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 +olarak missive olayı çok çok çok güzel olmuş ya bazı yazışmalar çok eğlenceliydi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 İnsanın canını çektiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sorun yaşadım ya core seçiyorum expression çıkmıyor sonra tutorialde bi yandan anlatıyor önce core sonra expression seççen diye ama çıkmıyor core seçmeden expressiona basınca bi tane sigil gözüküyor ama seçtirmiyor önce core seç diyor core seçince expressionda birşey çıkmıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 zipzip said: İnsanın canını çektiriyosunuz. abi rpg seviyosan zaten neden duruyorsun ki :D Black Ice, belki bug fln abi, önce core seçiyosn işte sonra expression sonra accent yanlış hatırlamıyorsam. Yani önce lightining mesela, sonra touch, sonra da damageıdır, rangeidir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Ben mage açtığımdan bilmiyorm nasıl oluyor ama mage açmadıysan belki daha yoktur expression falan sende? Scrollardan topluyorsun çünkü çeşitleri. Oyun biterken bile bende bir tane core eksikti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 belki lore yetmiyordur yada inv. de scrolllardan ogrenmek gerekiyor olabilir once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 mage diil char double weapon scrollar fln vardı hep sattım ondan olmuyor belki pehey çok karışık geldi bi de power eklendi act 1 bitince ne oldugunu bile bilmiyorum daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Abi o scrolları okudukca çeşitli expressionlar, yeni core ve accentler falan açılacak satmaman lazım onları :D He tabi büyü olayını istiyorsan satmaman lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 çatır çutur ilerliyorum arcane archer ım ile. Çok tatlı oldu. Sage, büyücü kadın (rebellerden) ve barik ile oynuyorum. Diğer companionlardan sadece scarlett chorus kızı denedim tat vermedi.Diğer 2 companion u deneyemedim ama işe yaramaz gibi duruolar. keystonesm u ne var onun tekini buldum ama sıkıldım dungeon baydı oradaki. Baneleri öldür öldür kafam döndü lan.En sıkıldığım yer burası oldu bariz. Disfavored lere yakın gittim hep ama onlarda bir ibnelik olacak gibi hissediyorum. Scarlettler zaten oynak.Archonları bile manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ya ben bi de şeyi anlamadım favoru artırıyoruz tamam diyelim wrath artırınca noluyor mesela tunon'la nerdeyse 5 wrath yaptım konuşurken ne oluyor şimdi bu sıkıntı mı çözemedim hayır ikisiyle de talent fln açılıyor ne anlamı var o zmn ikisini de mi artırmaya çalışıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Tunonun eline düşersen ileride görürsün ne işe yaradığını panpa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar