WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 hanfendi diyorum ben uygun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 hayir konu senin hitabin degil, konu cinsiyetten bahsederken erkek - kadin yerine erkek - bayan kullanmak kimse KADIN GEL diye cagirmiyor sonucta is arkadasini filan dilimizde duzgun kullanimida odur hani, yeni yeni basliyan bir garabet bu "kiz dersem ama bakire degilse ama kadin dersem ve bakire ise hmmm o zaman BAYAN diyim" sacma sapan bir dusunce yapisi iste "beyler" kullanilabilen yerde bayan kullanirsin, beyfendi kullandigin yerde hanfendi dersin erkek icin BAY kelimesini kullanamadigin durumda kadinada BAYAN demek hem dile hakaret hemde hirboluk o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 tamam o zaman ben kız arkadaşlarıma vs kaç yaşında kadınsın vb diyorum süperim kimseye kız bayan vs demiyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 kız arkadaşla yeri gelir "sus lan kuş kafalı bayan ehe mehe" diye geyik de yaparsın sorun yok da iş yerinde zaman zaman biraz barzo bi tayfayla çalıştığım için "abi bi kadın personel lazım" dediğim adamın kafasında soru işareti çıkıyor resmen. telefondan hissediyorum. başlarda biraz mücadele ettim de olacak gibi değil, işin siniri stresi arasında bi de doğruculuk yapamicam deyip kendimden tiksine tiksine bayan mayan yapıştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 soru işareti dğeil ünlemdir o kafanın üstünde çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 kadinlar insan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 insanlar kadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 atilanlar hiyar mi? AZ SONRA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 adam derdini sövmeden anlatamayacak basitlikte olduğunu itiraf etmiş. bu kadar basit. cinsiyetçiliğe çekmeye gerek yok her olayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 en az 10 yil oldu hala bayan muhabbeti yakisti mi lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 elemanın nekadar projesi varsa patlatayim ne uğraşıoz imzayla filan ya... he diyin verin gazı ben giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hadi kos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 df said: adam derdini sövmeden anlatamayacak basitlikte olduğunu itiraf etmiş. bu kadar basit. cinsiyetçiliğe çekmeye gerek yok her olayı =) Bunun dovmeden ve tecavuz etmeden duramayanlari da mevcut mesela. Buna tepki gistermiyosak hic birine gostermeyelim. Birakin arkadaslar bu ufacik bisey, nolcak yea yaklasimini. Izlediginizde dinlediginizde sasirmiyor hatta inanilmaz bir sekilde normal karsiliyor bile olabilirsiniz ama bu olayi normallestirmiyor. Gundemde daha buyuk dertler ve uzuntuler oldugunun da farkindayim ama sorunlari onem sirasina gore dizmek, level atlar gibi biri bitince digerine gecmek mumkun degil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 it köpek patron oluyor biz mühendisler patron olamadıkça sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 next up, kadindan kadin olmaz. nerde calisiyomus adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Olm bizide mühendis bunlar abazanın önde gideni,nevri kaymış patron olmaz diyip yapmıyorlarki o yüzden diyorum ya hissedar girin yada kendi şirketinizi kurun diye hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 gerizekalıdan it ci olmaz, kadın erkek farketmeksizin, ne rage lere soktular beni, son örneği bugün olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Pozitif ayrımcılığı savunan kadınları inşaatlarda cam takarken, beton dökerken görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ben gordum harc yapan kadin budapestede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bizde de elektrikci vardi bi ara. tabi turkiyede, o kadina tecavuz edip, oldurup temele gomme ihtimalleri yuksek. yani sunu bunu yapan kadin niye yok derken, once dusunmek lazim kadinlar yapmak istemediginden mi, yoksa yapmalarina oyle ya da boyle musaade edilmediginden mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 abi nerden buluyosunuz bu adamlari da bu kadar onemli bi hale getiriyorsunuz anlamadim? youtube videosuna baktim 1 dakika kadar, adamin arka caprazindan sabit bir kamera ile bi soylesi yapmislar kim dinleyici kim konusmaci belli degil, adam diyo ki "eger android ci olcaksan onu ogren onda uzmanlas ios a falan bulasma sdfsdfsdf" adam 2016 yili olmus, hala platform tavsiyesi veriyo, onu ogren, cok iyi ogren gerisini sittir et dermiscesine. lan oglum platformlar gelip gecicidir, patternler ve best practiceler kalicidir, kadinlara laf ettigi kismi gormedim bile. her neyse bu kafadaki bi adami ciddiye alip da github fln olusturmak, yeni safak'in her haberine change.org da kampanya baslatmaya benziyor. tepki gostericem demissin, etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bunlari gordukce teknoloji dunyasinin , turkiyenin her sektoru gibi , ne online egitim ne hangi dil ne diploma Sadece biraz torpille nerelere gelinebilecek bi yer oldugunu gorup biraz tirsiyorum lan. Ben teknoloji boyle ispatli hedefli projeli bisi diye hosuma gidiodu , yorum katilabilir bence su daha iyi denolebilir torpille yukselenebilir gibi gelmiyodu , bununda icine etmis comar tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 türkiye'de maaşlı çalışanların sallıyorum %10'unun maaşını verenler bundan farklı tipler değil zaten. alayı egosantrik, şovenist, siktir git lan sen kimsin amına koduğumuncu tipler. e kabul edelim başarılı sayılan çoğu insan bu tipte işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar