Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Grind daha kolay df ye gore, zaten cogu skili goldla hallediyosun. Alfheimle oynuyoruz suan 1-2 kisi daha gelir, niyetin varsa buyur gel cunku suan populasyon iyiken siegeler zevkli olur egleniriz diye dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 aynen ilk aylar en zevkli aylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Hala aylık üyelik mi oyun? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Oynayan arkadaşlar memnun mu oyundan? Orjinal Darkfall'ı hiç oynamadım ama Unholy Wars'ı çok sevmiştim. Solo gireceğim büyük ihtimal oynarsam. DFUW'un da büyük kısmını solo oynamıştım eziyetliydi biraz o kısımları, az gank yemedim farm yapacağım derken. Annen Inc'in şefkatinden de nasibimi almıştım, sağolsunlar ganklememişlerdi beni yalnız başıma goblin farmlarken yakalayıp. O zamanlar Paticik guildi olduğunu bilmiyordum, avrupalı medeni insanlar sanmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Memnunuz, severek oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ne oynardık eskiden be 30 kişi gemilerde gidip milletin gemisini çalioduk hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Mortis said: ne oynardık eskiden be 30 kişi gemilerde gidip milletin gemisini çalioduk hehehe ANNEN INC. RUHU BUYDU İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 en iyisi biji biji dağlara çıkıp tepeden aşağıdakilere biji ozgürlüx boriş dövrim yağdırmaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 7 günlük trial key buldum twitch'den bakalım saracak mı oyun. Şu streamer verdi: https://www.twitch.tv/madcowt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Xenocide said: en iyisi biji biji dağlara çıkıp tepeden aşağıdakilere biji ozgürlüx boriş dövrim yağdırmaktı ıouhadshıuladshıluadshçjklasdbghjkluadsgıuyadsbhıluadshşıjouads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 peki 10 kişi 3 kişiden yedigimiz dayagı hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Mapteki yerini etraftaki ağaçları bile hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 3 kisiden dayak yemedik ki , bizim mageler bize atti dayagi :) en guzeli mortisin karsi daga mountu summon etmesiydi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 zuhahuau olm çok iidi ama o 2-3 kişi bizi ne mahvetmişti ya böle ormanda sıkıştırıp bağırta bağırta... herkes çığlık atarak kaçio falan. korku filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hahahah harbiden ya mortits kaçan adama at summon ediyordu daha rahat kaçsın diye oıjasdjoasdoıjasdjaosıdjaıosdjo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Biride olen adamin lootunu alicam diye asansorden asagiya atlamisti, sonra oda ölup loot birakmisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum xD Muhtemelen mortistir yine xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 hahah o ben değildim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 efsane eğlenmiştim ben bu oyunda ya. oynasak mı tekrar napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bir keresinde de şehirden çıkalım dedik de ormanlık alanda kesmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 3-4 kişi varız bekleriz ama ağır noobluk söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Kasma ve grind tarafı çekilmez ya. Pvpde hem gear hem skill geride kaldığın için 10v3 dayak yiyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 xxbar reis oynuyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bingildak said: Mapteki yerini etraftaki ağaçları bile hatırlıyorum abi ahaha nasıl içinde kaldıysa artık sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 o anları yaşayan herkesin içinde kaldı ahusdıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 bu nasıl oyun abi 2017de? reckful oynayınca gördüm. evet 2017de reckful zevkli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar