BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 aga sismanlık değil problem sisman olsam hatta takım daha rahat bulunuyo omuzlarım sıgmıyor takımlara problem o diktiricemn en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 valla ben diktirmiştim. ÇOK SIKICI bir süreç. Doktor gibi. Bi daa çağırıyo sonra bidaa çağırıyor bitti diyo gidiyorsun vermiyor sonra bi daa çağırıyor. Sonuç ŞAHANE ama çok eziyetli be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Meşakatli ama güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Massimo'da üst alt farklı alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 BonePART said: aga sismanlık değil problem sisman olsam hatta takım daha rahat bulunuyo omuzlarım sıgmıyor takımlara problem o diktiricemn en sonunda abi aynı problem bende de var. ceketi omuzlara göre alsan bu sefer aşağısı bol oluyor. Kısmen network'ün kalıpları bana daha iyi oluyor. geçen ted lapidus dan aldım orasının da kalıpları bana daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ayrı ayrı alıyosun cogu iyi markada oralardan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Valla standart kaliplar uymuyorsa iyi bir terzi bulup kendine kalip cikarttirmak en iyisi. Ilk basta biraz zorluk cekiyosun ama sonrasindaki keyif ve rahatlik icin degiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Fistan said: ayrı ayrı alıyosun cogu iyi markada oralardan alın o kadar güzel bir fistan postu ki hiç bir bilgi yararlı bir fikir ortaya koymadan lafı bırakıp kaçmak bence ayrı ayrı alınabilir desen daha vague olurdu asfasfas olm marka yaz su satıyo de bu satıyo de ben yazmısım 9 marka denedim vermiyo herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Abi yaptirt o zaman? Yani kalite terzide takimini yaptirican kral gibi. Uzerine de oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Dogubank in oralarda kumasci+terziler var. Al altinyildiz 150s ini bas siparisi. Ister esnaf takimi yaptirirsin ister yeni nesil 1-2 dugmeli italyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 işte yankıdanda tam bir esnaf mesajı eauheuhauheauh olm 15 sene aynı foruma yazınca artık herkezin tarzı sabitleniyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ben avva demiştim, birisi de massimo dutti demiş, takımlarda ceket-pantol farklı bedenler veriyorlar. Git bi bak uyan bişi bulursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 BonePART said: Fistan said: ayrı ayrı alıyosun cogu iyi markada oralardan alın o kadar güzel bir fistan postu ki hiç bir bilgi yararlı bir fikir ortaya koymadan lafı bırakıp kaçmak bence ayrı ayrı alınabilir desen daha vague olurdu asfasfas olm marka yaz su satıyo de bu satıyo de ben yazmısım 9 marka denedim vermiyo herifler Massimo diyom abi işte git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Esh said: Dogubank in oralarda kumasci+terziler var. Al altinyildiz 150s ini bas siparisi. Ister esnaf takimi yaptirirsin ister yeni nesil 1-2 dugmeli italyan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 BonePART said: abi kığılı takım bozmuyor ordaydım 2 saat once ramsey bozuyor mua cep takım olmuyo sıkıntısı yok ceket oluyor 58 beden ama 58 beden pantalon veriyolar o sole oluyo temsili http://38.media.tumblr.com/6646473b6ea7e10d1cf341006eb48c22/tumblr_inline_my2ek12Evc1sv5umq.jpg nasıl takım bozmuyo kiğılı lan. bikaç sene önce pedere -düğünden sonra- hayatının ilk takım elbisesini aldık. üst alt ayrı. ya da damat mıydı acaba ya? ama damat sksen bozmaz takımı yeni mi karar almışlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 takım bozmuyor ne ya damattan aldım ben ayrı ayrı. takım olusturuluyor bozulmuyor diye bisey yok, beymende de ayrı ayrı, igs baktım demişsin oradan da alınıyor ayrı ayrı ceket pantolon. hatemoglu falan filan da takım oluşturabiliyorsun. magazanın işlek olanına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bu bozmama olayı yeni çıktı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 smokin falan mı bozulmayanlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 yok ya ben de normal bi takım aldım geçen bozmadılar, mağaza da gayet işlek avmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 sezon ürününü bozar. indirim ürününü bozmaz. kığılı 800 liradan satarken kolaylık sağlar. 300 liraya düşüp stok gıdım kalınca bozmaz. mağazadan mağzaya değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar