BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bir sıkıntım var takım bulamıyorum. Biraz iricenek olduğumdan Ceket 58 Pantalon 52 ya da 54 oluyor. Buda normal kesim slim fitte hulk out oluyor parçalıyım çıkıyorum içinden Alt üst takım bozan düzegün efendi kedim takım satan neresi var. Büyük markaların hepsini denedim hiç bi yerde bulamıyorum.IGS den networke Kığılıdan Karacaya her tarafı denedim yok abi. Her taraf çoluk cocuk dolmus heralde düzgün beden takıms atan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 valla ben Damat'tan acayip memnunum ama genelde slim fit onların kalıplar, o yüzden sana uymaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Diktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 kiğılı'da oluyor farklı bir mağzasına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Ramsey-kigili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 kiğılı da adeta dunya markasi olmayalim seklinde bi isim su ana kadar turkce konusabilen hicbir ecnebiye soyletemedim duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 izlandalılar kiğılı'yı söyler bence. adamlar Eyjafjallajökull diye yanardağa isim koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 abi kığılı takım bozmuyor ordaydım 2 saat once ramsey bozuyor mua cep takım olmuyo sıkıntısı yok ceket oluyor 58 beden ama 58 beden pantalon veriyolar o sole oluyo temsili http://38.media.tumblr.com/6646473b6ea7e10d1cf341006eb48c22/tumblr_inline_my2ek12Evc1sv5umq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 fenn said: Diktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 seri üretimcilerin çoğu bozmuyor kığılı ve network bozmaz ondan emimin, diğerleri de öyledir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 altın yıldız bozuyor ama regular fit kesimleri yok gibi bir şey. Süvariye bak müşteriyi boş geçirmiyorlar ama malzeme kalitesi biraz kötü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 http://www.imza.com.tr/ çok başarılı. Düzgün tezgahtar bulmak lazım ve sabırlı olmak lazım. http://www.imza.com.tr/images/collection/38.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Altınyıldız'dan takılıyorum genelde, bende irice bi adamım şu sıralar kilo veriyorum ama regular fit'te ceket ve pantalon konusunda dediğin sıkıntıyı yaşamadım. Modelden modele değişiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 true fit diye bir sistem var. kullandıgınız markaların bedenlerini vs baya detaylı sorular eşliğinde giriyorsunuz. bu sistemi houseoffraser, nordstrom falan da kullanıyor. böylece takım vs alırken birebir size nasıl oturacağınızı biliyorsunuz baya detaylı gösteriyor almadan önce her şeyini, nerenize nasıl olacağını. bonepart gir abi houseoffrasera, gir truefit ölcülerini. sonra direk bak ordan tek tek takımlara hangisi nasıl oluyor bi sürü seçenek eşliğinde. hosuna giderse yapıştırırsın. bunu neden yazdım, çünkü artık türkiyeden takım almayı falan bıraktım bu sayede. indirimi beklerseniz müthiş oluyor. geçen sene 700tlye hugo boss takım elbise çaktım mesela house of fraserdan. deneyip alsam bu kadar oturtamam. su an 700 euro civarı. kaymak. türkiyede networke carta curta o kadar para veriyoruz iki gün sonra sikimsonik yırtılıyo bi şey oluyo gereksiz. o kadar para verdim networke, düğüne giderken göt yırtıldı anasını satiyim. diktim gittim. o saatten sonra değiştirse nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 ben tr ye her gelisimde kigili dan takim, ceket, kazak falan aliyorum. dun 2 gomlek, 3 kravat, 1 kemer, 2 kazak bi de efsanevi bi blazer aldim £220 tuttu lol gavuristan da sadece blazer'a £350 falan verirsin ayakkaplarda ayni avantaji bulamiyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Selam, Bana Cacharel'in takımlarını alıyordum. Bana uyan, abuk yerlerden pot vermeyen bir tek onun kalıbı oluyordu. Sağıyla soluyla oynayabiliyor çoğu firma ama ben de onu sevmiyorum; gördüğümü almak daha iyi oluyor. Ayrıca dikiş kalitesini tutturamıyorlar falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 walal ben network den sabitledim internette indirime girince yapıştırıyorum gömelkleri takım elbise giyeni sevsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 kığılıda tek ceketler satılıyor. onları aynı kumaş tek pantolon bul tezgahtarla olsun bitsin. siyah renk için kolay oluyo bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 avva ceket farklı pantol farklı veriyor takımlarda ama uyar mı bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 adı üstünde, takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Kip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sostizm said: http://www.imza.com.tr/ çok başarılı. Düzgün tezgahtar bulmak lazım ve sabırlı olmak lazım. http://www.imza.com.tr/images/collection/38.jpg Yanlız resim fena bişi düşürüp sert eğilsen kıçdan dize kadar yırtılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 kardeşim derdini anlıyorum, çok büyük mutsuzluk sebebi bu anlattığın. benim de vucud biraz irice ve ayarsız. pierre cardin'in regular fit genelde çok sıkıntı yaşamadan uyduruyorum takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 sismanlar sigamamis pantolonlara yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 iri kemik* yada kaslı yapı* desek daha bi güzel olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar