Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takım Elbise

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Bir sıkıntım var takım bulamıyorum.

Biraz iricenek olduğumdan Ceket 58 Pantalon 52 ya da 54 oluyor. Buda normal kesim slim fitte hulk out oluyor parçalıyım çıkıyorum içinden

Alt üst takım bozan düzegün efendi kedim takım satan neresi var. Büyük markaların hepsini denedim hiç bi yerde bulamıyorum.IGS den networke Kığılıdan Karacaya her tarafı denedim yok abi. Her taraf çoluk cocuk dolmus heralde düzgün beden takıms atan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kığılı takım bozmuyor
ordaydım 2 saat once
ramsey bozuyor mua cep
takım olmuyo sıkıntısı yok
ceket oluyor 58 beden
ama 58 beden pantalon veriyolar o sole oluyo temsili

http://38.media.tumblr.com/6646473b6ea7e10d1cf341006eb48c22/tumblr_inline_my2ek12Evc1sv5umq.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

true fit diye bir sistem var. kullandıgınız markaların bedenlerini vs baya detaylı sorular eşliğinde giriyorsunuz. bu sistemi houseoffraser, nordstrom falan da kullanıyor. böylece takım vs alırken birebir size nasıl oturacağınızı biliyorsunuz baya detaylı gösteriyor almadan önce her şeyini, nerenize nasıl olacağını. bonepart gir abi houseoffrasera, gir truefit ölcülerini. sonra direk bak ordan tek tek takımlara hangisi nasıl oluyor bi sürü seçenek eşliğinde. hosuna giderse yapıştırırsın.

bunu neden yazdım, çünkü artık türkiyeden takım almayı falan bıraktım bu sayede. indirimi beklerseniz müthiş oluyor. geçen sene 700tlye hugo boss takım elbise çaktım mesela house of fraserdan. deneyip alsam bu kadar oturtamam. su an 700 euro civarı. kaymak.

türkiyede networke carta curta o kadar para veriyoruz iki gün sonra sikimsonik yırtılıyo bi şey oluyo gereksiz. o kadar para verdim networke, düğüne giderken göt yırtıldı anasını satiyim. diktim gittim. o saatten sonra değiştirse nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tr ye her gelisimde kigili dan takim, ceket, kazak falan aliyorum. dun 2 gomlek, 3 kravat, 1 kemer, 2 kazak bi de efsanevi bi blazer aldim £220 tuttu lol

gavuristan da sadece blazer'a £350 falan verirsin

ayakkaplarda ayni avantaji bulamiyorum genelde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...