Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

steam reviewler iyi degil evet. online drm mubabbeti de oldukca keyif kaciriyor sacma sapan offline olmalar yuzunden.

bunlar disinda oynanisa gelirsek bana keyifli geldi.
episode muhabbetiyle alakali olarak da, sanirim asiri casual oldugum icin rahatsiz etmedi ama buyuk bir kesimi 1 hafta / 1 ay content beklemek bayabilir.

oyuncularin contract hazirlamasi fikri guzel almus.
ben genel olarak begendim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla paris bölümü çok keyifli olmuş, episodic olması sinir bozucu ama tüm bölümler elimde olsa ilk bölümü 10 kere oynamazdım heralde, daha bir sindirererk oynuyosun tek bölüm olunca ve her sefer farklı gelişiyor olaylar ve sonuçlar.

oyunun kötü yorumlanması online drm, optimizasyon ve crash sorunları nedeniyle. gameplay değil yani.

ha bi de yapay zeka mallıyor bazen
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bölüm bölümü bi yere kadar idare edebilirim de online drm işi olan bi oyun dünyanın en iyisi olsa almam. mal ttnet kopup geldi diye oyun save etmeden kapansın bi daha açmam o oyunu sinirlenip. oyun free olsa indirmeye acırım o şekilde oyunu =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
humble monthly veriyor bu ay. kaç zamandır "alayım, sıkıldıkça avize atarım, zehir basarım..." diyordum. bugüne kısmetmiş. sezon 1'deki tüm bölümleri veriyor. allahın stealth action oyununu niye episode'lu sezonlu yapmışlar orasına girmiyorum da birinci sezon = birinci oyun oluyor sanırım. ikincisi de yeni duyurulmuş çünkü.

neyse oyun baya iyiymiş lan, anılarım depreşti. forty-seven this is diana from agency'yi seslendiren hatun değişmiş ama :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

steamde %70 goty versionu indirim görmüşken alayım dedim.
bütün episodelar çıkmadımı? download da problem çıkarıyor. ilk 2 episodeu seçince downloada alıyor ama 3 ve sonrasını seçince patlıyor nedense.
Bilgisayarda yeterince yerimde var.
İlk bölümleri yüklesin tek tek yüklemeyi deneyeceğim.

Sosyal ağlarda paylaş

sonunda aldım bunu. absolution hezimetinden sonra çok heves etmiştim, mapler görevler falan aşırı güzel ama oyun hiç tat vermiyor. opportunities denen şeyleri takip edip hiçbir bok yapmadan görevleri bitirebiliyoruz. istediğimiz kadar save edebiliyoruz falan.

opportunuties kullanmayayım dedim ama mesela paris görevinde adam hiç kuytuya gitmedi iki saat peşinde dolandım falan. var mı bir öneri bunun için yaw?

edit: ayarlardan kapatılıyormuş bunlar. öyle tekrar deneyecem bakalım. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...