Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 selamlar, şu aşağıdaki siyah elektrik kablosundan var, apple tv üzerindeki elektrik bilgileri 100-240V 50-60Hz 1A şimdi benim bunu sorunsuz kullanmam için ne almam gerekiyor? 240V türkiye elektriğini destekliyor ok ama 1A olayından emin olamadım sadece priz çevirici yeter mi yoksa adaptörümsü birşey mi almalıyım amperi falan ayarlayanps: apple tv 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Fişi uydursan yeter sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 yukarıdaki yazının aynısı. dönüştürücü fiş alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 100-240 volt ne varsa arada uyar bana demek türkiyede elektrik 214-230 arası gidip geliyo kullanabilirsin yane sıkıntısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Tr apple da laptoplar telefonlar için falan türkiye uyumlu fiş kablosu satıyolar bence ondan al direk bunun içinde vardır biraz tuzlu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 elektrik kablosinin girisini gostersene alete giren tarafi klasik 2 disliye benziyor eger oyleyse git o kablodan al tak biseycik olmaz mac minilerde de oyle, direk kablo almistim 5tlye oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Selam, Fişin ucunu kes, bizimkilere uyan bir uç alıp tak. Adaptör ile daha kaba hale getirme hiç. Ayrıca, cihazın üstündeki elektrik bağlantısına uygun kabloyu da çok rahat bulursun. Teyp/radyo gibi düşük akımlı cihazların çoğunda kullanılan bağlantı tipi o: http://mcdn01.gittigidiyor.net/20433/204336118_0.jpg Satıcı:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/radyo-fis-kablo-204336118 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 SenariouS said: paramecium said: amannn bu süper oldu işte teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 evet bende de öyle bisürü evde koblo var ahha eski kablomodemin kablosu filan bile öyleydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 bende paramecium dediginden bahsediyordum. O kabloyu al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 evet olm amperle ne alakan var sal gitsin D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 direk dc degilmis alet ilginc. Niye adaptor kullanilmaz ki bunun icin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 hayirli olsun kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Selam, Çok daha compact olabilmesi için bu şekilde yapılmıştır. Hatta kablosuz çok daha basit adaptörler var. Mesela: http://i.ebayimg.com/images/g/IgQAAOSwnipWUupv/s-l500.jpg http://www.ebay.com/itm/New-White-EU-Plug-Converter-Power-Adapter-Charger-Apple-Macbook-iPhone-IPad-/201472049812?hash=item2ee8ab8294 Ben şarj adaptörleri için kullanıyorum. Kablolarla falan uğraşmıyorum, güzel oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ucune 1 liralık çevirici alsan yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ses açma kapama yok dimi hala apple tv'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 KillJoy said: ses açma kapama yok dimi hala apple tv'lerde valla direk mute yok, adım adım kısıyorsun açıyorsun işini görür mü :P aldım aynı bu model bi kablo mis çalışıyor teşekkür ettim yardımcı olan herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar