Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kütahya sevgi yolunca esnaflık yapan pati üyesi kim.

fenn

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

şirket kahvaltısında yanıma toggie'nin oturmasıyla, ulan ben bu adamı tanıyorum, nasıl paticik diye soracam lan ya o değilse diye yaşadığım dakikalar geldi aklıma.

iyi bari
black ice gibi 1888de tam kızı götürürken araya paticik lama demi deyipte ortamı piç etmemişsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

kütahyada internet mi var lan

6-7 yıl önce falan kütahyada bir gün ders kaydı yapmak için internet cafe arıyodum, böyle 4-5 tane internet cafenin önünden geçmiştim, hepsinde içeridekiler böyle oturmuş adanalı izliyorlardı ayrı ayrı bilgisayarlarda. var yani internet ama bi garip memleket.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

yobazlık yarıştırıyorsanız kütahya manisayı falan çok geride bırakır da

şu doğru
dana22 said:

ya tabi onlar bir ic anadolu degil corum degil yozgat konya kayseri degil de..ege bolgesinin geneline gore fenalar..

Aluriel said:

şu saydıklarınla aynı tier kütahya

şu yanlış.

kütahya baya baya iyi ankara-kırıkkale-yozgat vs yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Fena değil Kütahya. Her geçen yıl bir tık daha iyi oluyor hatta. Halkı bayağı muhafazakar ve tembel. Ben hayatımda bu kadar tembel bir halk görmedim. Ama yerel halk göç verirken, üniversite büyüyor (Yalnız merkez kampüste 40000 öğrenci kayıtlı, şehir nüfusu 223000), hastaneler açılıyor falan. Şehrin profili değişiyor yavaş yavaş.

Jamie Oliver'da yiyemesem de, Prada mağazasının camına ekmek banamasam da aradığım her şeyi buluyorum aşağı yukarı. Bulamadıklarım da internetten bir günde geliyor. 3-5 tane iyi mekan var, içeride barzosu, hanzosu olmuyor kesinlikle. Yemek işi de inanılmaz iyi, özellikle benim gibi kebap ve türevlerini seviyorsanız bayağı iyi yerler var. Küçük yer olduğundan böyle yerlerle çabuk kaynaşılıyor bir de, daha iyi servis alıyorsunuz.

Trafik diye bir şey yok, üniversiteyle evimin arası 15dk çevre yolundan basınca. İstanbul'a kıyasla günde en az 3-4 saat kurtarıyorum. Yüksek lisansta Bahçeşehir'den Göztepe'ye gidip geliyordum her gün mk.

Şehirde aradığım tek şey ailem, İstanbul'daki bir iki arkadaşım ve deniz havası. Bir de arada İstanbul'un kalabalığını özlüyorum, sonra atlayıp gelip 2 gün sonra Kütahya'ya geri kaçıyorum sdkşfjg. İşim açısından çevrenin kısıtlı olmasından mütevellit bazı sıkıntılar yaşıyorum. İnsanlarla mailleşmek ya da telefondan konuşmak yerine yüz yüze ve daha sık görüşmeyi tercih ederdim.

10 sene öncesinden kat kat iyi özetle, 10 sene sonra da şu anki halinden kat kat iyi olacaktır muhtemelen. Ama her zaman için en iyi yanı Eskişehir'e 45 dk mesafede olması olacak :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...