Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Badem http://i.imgur.com/fpdEZLd.jpg http://i.imgur.com/YYRMD6R.jpg Hayat hikayesi: Fix senaryo. Birisi cocuguna doğum günü diye petshop'tan golden alıyor. (Üstelik gitmiş eminönü hayvan pazarından almış. (aklım almıyor şu devirde orası nasıl hala açık ) Bakamamışlar,hayvan hasta olmuş muhtemelen aldıklarında vardı mikrop (kanlı ishal). Cocuklar korkuyor diye de bahaneleri var neyse... Bizim birader aldı hayvanı 1-1.5 aydır bakıyorlar veterinere götürdüler bir sürü şey verdi ilaç vs... para harcattı sonunda bilmiyorum gibi birşeyler geveledi beyinsiz. istanbul üni. avcılar'a götürdük(keşke direk oraya gitseymiş). Bir ton iğne ve ilaç verdi onları oluyor iyileşiyor gibi. Polip varmış bağırsağında bu son kontrolde hill's ideal balance diye bir mama önerdi. Baktım internette hiç yok satan şerefsiz petshop'lara da para yedirmek istemiyorum. Nereden bulabiliriz bunu ? Ya da illa gerekli bir mama mı acaba. http://www.hillspet.com/en/us/ideal-balance/dog-food + Hayvan kurtulursa sahiplendirmek istiyorum. Var mi golden sahiplenmek isteyen? 1.5k para harcadık ama kurtulursa önemli degil her hangi bir ücret talep etmiyoruz. TLDR: hillspet ideal balance yerini alıcak bir mama varmıdır?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 hills'i petshoptan alamazsın abi zaten. veterinerler satabiliyor sadece. süper bi herifmiş. ben bunu paylaşırım sağa sola. umarım buluruz birini
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Royal Canin yada Proplan olabilir. Benim golden'ımda da zamanında bu tarz rahatsızlığı vardı, blue buffalo gibi bişi önermişti veteriner. Bide bol bol haşlanmış tavuk göğsü :D deli gibi koku yaptı o tavuk ama olsun. Bu dediklerimi direk kullanma bi veterinere sor yine :D. Bir de beşiktaş barbarosta tatlı bir veteriner ablamız var. Belki onda olabilir. Bir de bi iki tanıdık var. Onlara da sorabilirim istersen mama için.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Yanlış oldu vet.'lere para yedirmek istemiyorum olucaktı heh. Vet.'ler haricinde satan yoktu. Petshop'tan zaten almam da vet.'lere uyuz oldum. Madem bilmiyosun 1 ay bizi neden oyaladın ki daha önemlisi köpek ölebilirdi. Herşeyi yaptı,tahlil,film vs... kendi sattıgı ilaçları aldırdı sonuç ''Bilmiyorum'' oldu. Tabi çok iyisi de var vetlerin ama genel anlamda uyuz oldum + fakülteye giden para en azından birilerinin cebine gitmiyor vet. fakültesine kalıyor.
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kanlı ishalden doğru tedavi ile kurtuluyor köpek ya. bizim köpek 3.5 aylıkken tedavi oldu. aynen bin küsür liraya mal oluyor ama iyileşiyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 anatolia hayvan hastanesinde satiyorlardi bizim burda :D
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 üçüncüyü aldırtacaksınız bana yaa, bulalım şuna bir yuva
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Bi kurtulsun önce ben reklamini yapicam :)
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Derdi kanli ishal yani baginda parazit var. Suan nadiren kanli yapiyor ama tamamen gecmedi henüz.
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Masticore said: Baktım internette hiç yok satan şerefsiz petshop'lara da para yedirmek istemiyorum. Nereden bulabiliriz bunu ? prescription mamalari sadece veterinerler satabilir. digerlerinin satma izni yok. bu sordugun mama oyle mi bilmiyorum, ama oyleyse vet ten baska yerde bulamazsin. posetinde yazar olup olmadigi, attigin linktekilerde posette oyle bir sey yazmiyor. muhtemelen standart grain free mama. prescription mama degilse ve bulamiyorsan o zaman bu mamaya demand yoktur. gene vet e rica etmen gerekecek, o da hills in ithalatcisina siparis verecek.
Öne çıkan mesajlar